In kurtmann.ro lifeology OOTD outfits stradivarius

OOTD: Try Hard Every Day - you can do EVERYTHING

Dragele mele,

Va aratam in urma cu ceva timp (nici nu mai pot sa aproximez bine...mi se pare incredibil cat de repede trece timpul) comanda plasata pe Kurtmann.ro . Am profitat de reducerile acordate...si foarte bine am facut. (Acum, gasiti inca reduceri de 70% la o multime de hainute, asa ca merita sa aruncati o privire).La fel ca prima data, a ajuns rapid acasa la mine (deja curierul ma stia, tare de treaba :>) iar hainele au fost in stare impecabila. Va mai spun asta acum, ca sa fiu sigura ca nu am uitat...probabil in timp, nu o sa mai amintesc acest aspect..o sa mi se para normal sa fie asa.
Revenind, va spuneam ca mi-am ales un maieu lejer Stradivarius si o rochita absolut superba ZARA, intr-o nuanta minunata verde menta. Aceasta din urma chiar abia astept sa v-o arat, insa vremea la sibiu isi cam face de cap si nu ma lasa mai deloc sa fac nici macar o poza- doua. Si cand vremea ma lasa..mamarutza e la datorie si imi aminteste ca sunt mamica ei si ii datorez toata toaa atentia mea :)

Asa ca o sa va arat azi cateva fotografii facute cu aproximativ 2 saptamani in urma, in curte...jucandu-ma cu trepiedul. Imi place sa fac lucrul asta si sa stiti ca unele dintre cele mai frumoase fotografii ale mele sunt facute asa.
Am purtat maieul de care va povesteam mai sus si noua mea pereche de ripped jeans (pentru ca urmeaza un DIY,am fotografiile deja pregatite).
Pentru ca mi-a placut foarte mult forma si imprimeul lui, am trecut peste faptul ca masura nu mi se potriveste perfect (este M iar eu de regula port S sau uneori XS). Oricum, aspectul e unul lejer care face ca acest aspect sa fie destul de neimportant.




Va marturisesc ca este atat de placut la purtare dat fiind materialul usor, moale incat..m-am indragostit 'la prima purtare". Asa ca l-am ales si pentru drumul in mini vacanta care a trecut...si mi-a parut tare bine ca am facut asta. Nu am transpirat deloc...la un moment dat nici macar nu mai simteam ca il port :))


Eu am ales sa il combin de data asta asa, insa o sa il vedeti probabil in postarile viitoare cu o fusta midi tutu+ stiletto sau cu o pereche de pantaloni scurti+platforme, tenisi. E o piesa basic, versatila care chiar trebuie sa se gaseasca in dulapul fiecareia dintre noi (Nu ma refer aici la imprimeu, ci mai mult la croiala)

Stiti ce imi place mie cel mai mult la Kurtmann.ro ? Faptul ca isi updatateaza site-ul aproape zilnic, in fiecare dimineata incerc sa imi fac putin timp sa vad ce noutati sunt. La fel ca in fiecare magazin de tip outlet nu gasesti de fiecare data mai multe exemplare aceeasi marime...asa ca , e destul de bine sa fi la curent cu fiecare noutate.
Pentru asta , va recomand cu caldura sa va abonati la newsletterul lor sau sa dati Like! paginii de Facebook
Eu am de fiecare data un wishlist bine pus la punct pe care il actualizez in functie de buget si ...de stare. Promit ca in zilele urmatoare va arat si voua pe Facebook ce se afla acum in el.

Va doresc o zi minunata, asa cum doriti sa fie .
Pe curand!


Related Articles

12 comentarii:

  1. Foarte fain cadru, stiu ca stai la curte si asta e un plus la facut sngura poze, sunt si eu uneori in postura asta iar un spatiu in aer liber, pe langa lumina naturala e mai ofertanta decat privelistea unui perete din casa.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela , sa sti ca ai mare dreptate. Intradevar , in situatia in care trebuie sa isi faci genul acesta de fotografii..o curte (cu multa verdeata si flori daca se poate) te ajuta mult. Noi mai avem de lucrat la capitolul flori :)) Te pup!!

      Ștergere
  2. o zi frumoasa si tie! minunate foto!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti fooarte frumoasa si iti ador parul. Imi place mult relaxarea surprinsa in poza, vreau si eu un hamac si o curte :)). Foarte frumos maieul, casual :*
    http://www.xcentrica.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mul Deaa! Eram intradevar relaxata...mamarutza tocmai adormise...si imi faceam de cap:>>
      Te pup!

      Ștergere
  4. Dar ai telecomanda la camera? Ce fain. Mi-ar placea si mie sa stau la curte si sa imi fac pozele singura. Fac pariu ca ar iesi mai bine (sper sa nu vada Adi :D).
    Te pup! Foarte reusite pozele, imi place si maieul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am telecomanda din pacate. Foloseam temporizatorul, la 20 de secunde se declansa automat. Eceva de munca, dar cand ai chef..ai:)) Sa sti ca mie imi plac tare mult fotografiile tale...posibil sa fie loc de mai bine, dar imi plac!
      Multumesc, te pup!!

      Ștergere
  5. Subscriu, pozele sunt superbe. Ai un chip foarte frumos şi cred că ai putea face reclamă cu brio la ruj şi nu numai.

    P.S. Mi-ar trebui şi mie un trepied să mă joc. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Lucia! Ma'nclin!

      p.s- Mie mi-ar trebui NEAPARAT un aparat foto nou! Pacat ca nu am buget pentru el..

      Ștergere
  6. Uite ca la trepied nu m-am gandit vreodata, al meu sta undeva intr-un dulap uitat :)) Ar trebui sa-l scot la treaba, poate invat si eu sa folosesc aparatul foto ca lumea :D
    Foarte dragut maioul, imi place mult si imprimeul si-ti sta foarte bine cu marimea asta, eu mai mereu cumpar cu o marime mai mare la chestii de genul, tocmai pentru ca imi plac mai lejere, te pup!!

    http://www.newtouchofcolor.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai chiar te rog sa scoti trepiedul de la naftalina. Uneori iasa poze chiar reusita...alteori, catastofe:) Dar merita incercat!
      Multumesc frumos, si mie imi place tare mult maieul!
      Te pup!

      Ștergere

Recent Post