In BentiTze si FundiTze

CONCURS:BentiTze si FundiTze

Dragele mele,


Asa cum va povesteam in unul dintre posturile trecute...de ceva timp lucrez destul de intens pentru a-mi implini un vis ..mai vechi ce-i drept, insa care nu imi dadea pace. Va povesteam ca imi plac tare mult lucrusoarele handmade, asa ca ...in urma cu cateva saptamani m-am pus pe treaba si am inceput sa creez mici minunatii (asa cum le spune Alexandra) pentru minunea mea mare:) Adica, BentiTze si FundiTze .

Deocamdata suntem la inceput...insa m-am gandit sa incep cu dreptul...asa ca am organizat un micutz concurs, pe Facebook, avand ca premiu un set de 3 bentite, la alegere.
Concursul este destinat tuturor:mamicilor, celor care vor sa faca un adou inedit sau celor care sunt pasionate de frumos.
Regulile sunt simple:



  • ADAUGA CA PRIETEN “BentiTze si FundiTze”- click AICI
  • Da “LIKE” fotografiei de mai sus
  • Imprastie vestea prin “SHARE” public al concursului pe profilul tau
  • Lasa un comment scurt si la obiect pe Fb, la fotografia de mai sus,de tipul  “particip”

Concursul de desfasoara in perioada 13-30.08.2012
Castigatoarea va fi aleasa prin random.org si va castiga un set de 3 bentite ,la alegere, dintre modelele prezentate pana in ultma zi a consursului.

Cum spuneam, acum suntem la inceput. Pentru ca  imi face deosebita placere...si mai mult, ma relaxeaza...am de gand sa continui acest micutz proiect al meu...Deocamdata am nevoie de ajutorul vostru, pe cuvant.
Va invit cu drag sa imi fiti prieteni, sa fiti la curent cu micile accesorii pe care le creez si nu in ultimul rand, sa participati la concurs. O sa fie un concurs -traditie, am de gand sa il organizez in fiecare luna.
Va pupacim!

Related Articles

4 comentarii:

  1. Ar trebui sa lasi direct link-ul fb-ului ca sa fie mai simplu ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scumpo, multumesc pentru sugestie:)Asta am facut! Acum ,intradevar este mai simplu..clar:)Te astept sa te inscrii:) -stiu eu ca ai vreo prietena care are bebelina..sau?:P
      Pupici!

      Ștergere
  2. Si eu m-am inscris :D; castigatoarea va fi foarte bucuroasa cand le va primi, sunt foarte frumoase si speciale micile tale minunatii, asteptam si alte modele sa le purtam cu drag. Abia astept comanda noastra :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Super! Sa ai spor!!! M-am inscris, multumesc pentru aceasta sansa! Particip special pentru printesa mea, Olivia!

    RăspundețiȘtergere

Recent Post