In jurnal de mamica personal

JuRnaL de BloGariTZa MAMIK :6LUNI sau primul "MaMa"

Dragele mele,

Am eu impresia sau timpul trece ataaat de repede incat nici macar nu ajung sa imi dau seama ? Am asteptat parca atat de mult vara...si iata ca deja suntem aproape la jumatatea lunii iulie. Mamarutza mea a crescut...ma uit deseori la pozele de la nastere...si parca nu imi vine sa cred cat de repede a crescut si cat de mult s-a schimbat.
Am sarbatorit cele 6 lunitze ale Antoniei (sau Ioanei, depinde cine vorbeste cu ea:P) cu lume multa, gratar si torturi. De fapt, 3 torturi:))) Lumea nu s-a strans numai cu acest motiv insa eu va recunosc ca asta a fost tot timpul in mintea mea: ce fetita MAAARE avem!! Deja 6 luni...ce repede trece timpul...

Da, recunosc ca deja parca am momente in care ma sperii. Atat de repede trece timpul acum. Atat de repede creste...Azi-maine se va ridica si va merge...la inceput agatata de mamica ei...apoi singurik. Ooooof, va dati seama? Nici nu vreau sa ma gandesc ce voim simti cand va pleca la facultate:))))
Lasand gluma la o parte...timpul trece mult mai repede acum. Acum e 7 dimineata apoi direct 21 si ne pregatim de somn (uneori ne iasa, alteori nu:P).Azi e luni si maine e duminica. Serios, cam asa simt eu ca este saptamana noastra.
Pentru ca mamarutza noastra este HIPERactiva si nu vrea sa stea deloc locului...nu prea mai am timp de altceva. Totusi , acum putem spune ca ne-am facut un program de somn, iar in fiecare zi avem doua reprize de somn. Happy me, am timp ....sa fac celelalte lucruri prin casa:))

Ingerasul nostru se trezeste inca noaptea, insa nu face galagie aproape niciodata. Chiuie ca sa ma trezeasca daca nu ma vede cu ochii deschisi ...si zambeste cu toata gingia atunci cand vede ca a reusit sa imi intrerupa somnul:)) 
Inca nu avem nici un dintisor...radem cu toata gingia...ca o babutza simpatica:P
Luna aceasta a venit cu o sumedenie de lucruri noi, arome si gusturi nemaintalnite. Am inceput diversificarea ....papalim cate putin din fiecare..legume si fructe+cereale...deocamdata. Inca nu am gustat nici branzica,ou,carnita. Avem timp. Tot timpul de pe lume..
Saptamana asta o sa pape broccoli. Pfff, sunt sigura ca o sa ii placa taaare tare mult:))
 
Ducem la gurita tot ce se poate...si am facut o mare pasiune pentru ...telecomenzi. Nu conteaza de la ce, telecomanda sa fie. Lasam orice jucarie, orice cantecel...atunci cand vedem o telecomanda.
Si....ne place mult Igor. O DAAA!Tare mult. Atunci cand suntem suparate ....daca il vedem ne revine brusc zambetul pe buze. Si cat de bine e daca si latra...sau "vorbeste" cu noi. L-am mangaiat o data ...si chiar mi-a lins piciorutzul:) dupa care mama m-a bagat direct la baie(e stresata rau :P)

Ca veni vorba de mami.Ma enerveaza tare mult ca nu vrea nici cum sa ma lase sa stau in picioare. Stiu ca sunt micutza, si stiu ca nu stau prea bine in fundulet insa eu tot incerc de fiecare data sa ma ridic in piciorutze...insa mama nu ma prea lasa. Il mai pacalesc pe tati din cand in cand. 
Si pe mama...dar pe ea mai rarutz.
Uite, de exemplu aici tati ma pupacea non stop, iar eu stateam cum vroiam:))
Sunt strengaritza, ce mai?
Ce sa va mai spun? Mami si tati m-au invatat sa innot...adica, nu chiar, doar am fact putin cunostiinta cu apa din piscina. Mi-a placut!!!! Am si un colacel numai ai meu...de care sunt chiar fascinata. Pacat ca e atat de cald afara si nu prea am voie...  
Lasa ca o sa cresc eu mare! Nu-i asa? 


 Acum, la sfarsit o las pe mami meu sa va mai povesteasca una-a alta...eu parca vreau sa ma joc cu calutul meu roz primit ieri de la Daria. Daaa, imi place. Cu o mica exceptie...el stie sa sada in fundulet..eu inca nu:)))

Dragele mele,

Ar fi multe de spus, insa timp putin . Si, ca sa fiu sincera as vrea ca unele detalii sa i le povestim noi, cand o creste si o intelege ceva...Pana atunci, impartasesc cu voi un lucru extraordinar de frumos. Prima data cand am auzit "MA-MA"
S-a intamplat in 02.07 seara, dupa ce aLE  repeta "MA-MA!MAAAA-MAA". Nu prea am cuvinte sa va spun ce am simtit in clipa aceea, am uitat de tot ce a insemnat durere, oboseala, nervi. Nimic nu mai exista, decat noi si mamarutza noastra...care acum, stie sa spuna MAMA. 
Extraordinara senzatie. Asteotam sa spuna si TATA ...si asteptam sa si asocieze persoana cu cuvantul:))))stiu ca mai avem de asteptat...dar, noi asteptam.

Cam astea sunt povestile noastre de la 6 luni.
Va pupacim si imbratisam cu drag!

Related Articles

10 comentarii:

  1. sunteti mari , sa cresteti si mai mari :P :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim frumos draga mea.Sa dea Dzeu sa crestem maaari maaari;):*

      Ștergere
  2. Frumuseteee! mai vrem poze!!

    P.s. asa trece timpul....eu parca doar ieri am nascut si maine-poimaine fac mamarutele 3 ani! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumeac frumos Ioana.O sa mai postez din cand in cand...cand sunt ocazii speciale:) Referitor la trecerea timpului...Wow,nu am cuvinte.Trec zilele uneori mai repede decat orele :)
      P.s:Mamarutzele tale sunt SUPERBE!!!:*

      Ștergere
  3. Citesc printre rânduri bucuria şi împlinirea de fi mamă.
    Să crească mare, frumoasă şi deşteaptă ca mami şi tati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da....in esenta despre asta e vorba :) MUltumim tare frumos draga mea Lucia...asemenea au voua...baietelul vostru e deja maare maare:)

      Ștergere
  4. Carmen ai o mamarutza superba, frumoasa foc, normal ca are cu cine semana dar ce-a crescut si ce dulce poate fi!

    La cat mai multe bucurii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nicolle...multumesc tare frumos!!! Da...a crescut mult ...si este cel mai dulce copil de pe pamant....pentru noi;)
      pupici!

      Ștergere
  5. Citesc in ultimul timp despre bucuria de a fi mama si nu pot sa spun decat ca astept sa trăiesc si eu acest sentiment!
    Ai o fetita minunata!❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea...iti doresc din tot sufletul sa faci cunostiinta cu trairile acestea...Este un sentiment minunat...nu pot sa il descriu indeajuns de bine in cuvinte...trebuie sa il simti pe pielea ta...:)
      Multumesc frumos!!

      Ștergere

Recent Post