In AVON beauty elf cosmetics review yves rocher

TRIED and TESTED: Don't Like!

Desi nu prea imi sta in fire sa scriu articole de genul- asa cum probabil v-ati dat seama , azi, pe cand imi faceam ordine printre cosmeticele din baie. am realizat ca exista cateva produse care..nu cred ca o sa le recumpar niciodata, pentru ca nu au fost pe gustul meu..deloc.
Asa mi-a venit ideea postarii de azi, pe care cineva poate o sa o gaseasca utila.
Sunt sigura ca si voi aveti produse cosmetice pe care le-ati incercat si nu v-au multumit ..pe deplin, sau chiar deloc. Nu-i asa? Azi o sa va arat cateva din cele cu care m-am intalnit eu in ultimul timp si care nu mi-au facut o impresie f buna.
  • Demachiant+ lotiune tonica  din gama Pure Calmille , Yves Rocher
     Aveti un review un pic mai detaliat AICI, asa cum spuneam si atunci nu mi se potriveste chiar deloc. Poate sunt persoane care il considera foarte potrivit, sunt convinsa de lucrul acesta, insa pe mine nu m-a ajutat chiar deloc. Clar nu o sa il recumpar.

  • Anti-perspirant cu bila AVON On Duty
Nu stiu cate dintre voi le-ati testat( de fapt nici nu stiu de ce le-am comandat, probabil din curiozitate, foarte rar aleg produse de genul de la Avon) dar eu cel putin am fost extraordinar de dezamagita de ele.
Exceptand faptul ca nu au un miros prea ok, care nici nu persista( ok, sa spunem ca pentru asta exista parfum) dar nu isi fac treaba ABSOLUT DELOC. Am cumparat unul pentru mine si unul pentru sotul meu, deci l-am intrebat si pe el ce parere are. Asa cum ma asteptam nici el nu a fost multumit, nu protejeaza DELOC impotriva transpiratiei. Deci, claar nu o sa il recumpar!

Si daca tot am inceput sectiunea Avon, mi-am mai adus aminte de un produs :
  • Spray-ul protector petru par AVON
Nu face nimic din ceea ce promite: nu hidrateaza firul de par, nu ordoneaza firele rebele si nici nu am simtit prea mare protectie. Ba mai mult, de fiecare data cand il foloseam, parul meu arata imbacsit, lipsit de stralucirea aceeea data de intinderea lui. Not nice !

Din aceeasi gama , pentru protejearea parului expus temperaturilor inalte , un alt produs care m-a dezamagit este
  • Ser hidratant termoprotector hidratant GEROVITAL PLANT
Desi la primele utilizari am fost destul de multumita de rezultatele lui, dupa aproximativ 2 saptamani am observat ca parul arata din ce in ce mai uscat (probabil datorita alcoolului din compozitie) si...vizibil deteriorat (cam la fel ca orice par care nu este hidtratat, nu-i asa?)
Deci, ca idee principala chiar nu imi place produsul si nu o sa il mai recumpar.

Pe viitor vreau sa investesc cat se poate pe un produs profesional care sa imi protejeze parul . Chiar cred ca merita, mai ales ca eu imi intind destul de des parul, iar acest lucru nu prea are cum sa nu il afecteze.
Desi nu stiu sa va spun prea multe motive pentru care nu imi place urmatorul produs, un lucru e sigur- nu m-a cucerit niciodata, desi in urma cu cativa ani (atunci cand probabil nu stiam de multitudinea produselor de genul) parca eram multumita de el. Este vorba de
  • Gelul pentru igiena intima AVON
Stiu ca exista foarte multe persoane care sunt multumite de el, asa cum spuneam nici eu  nu stiu de ce nu imi place, cert e faptul ca azi cand imi faceam ordine am decis sa il arunc, chiar daca era mai putin de jumatate consumat din el. Pur si simplu statea degeaba in baie, nu avea rost sa il mai tine. Deci, guess what? Nu o sa il mai recumpar, evident.



Ultimul care imi vine in minte la ora aceasta, desi cred ca mai sunt si altele, este
  • Batonul corector Elf Cosmetics
Nu sunt foarte decisa ce sa spun despre acest produs, mai ales ca din punctul de vedere a compoztiei si a felului "in care isi face treaba " am fost destul de multumita.
Probabil ca va intrebati , atunci ce nu mi-a placut..nu-i asa? Pai , la maxim 2 zile dupa ce l-am cumparat ...l-am pus in portfardul meu din geanta. Eh, nu am facut bine, pentru ca l-am gasit acolo...desfacut in bucati bucatele. Si sper ca nu va imaginati ca am luat la bataie pe cineva cu geanta aia..Nop! Pur si simplu are un recipient de o calitate atat de rea incat..s-a dezmembrat ...fara sa ii fac eu ..nimic.

Cam astea sunt produsele care m-au cam dezamagit pe mine in ultimul timp, sper sa va ajute pe cat posibil aceasta postare...cred ca o sa o mai repet, ori de cate ori imi fac curatenie prin dulapul din baie si mai gasesc ceva care nu imi e pe plac.


Pana atunci, va pupacesc pe toate, sa aveti o zi minunata!

Related Articles

8 comentarii:

  1. Serul de la Gerovital nici eu nu l-am mai folosit cand am vazut ce are in compozitie, insa colega mea de camera e la al 3 lea si zice ca e ok.Acum depinde de parul fiecaruia.
    Ah, si antiperspirantele de la Avon sunt jalnice...mie mi-au patat hainele groaznic si erau si lipicioase rau.Am zis ca nu vreau sa mai vad Avon in viata mea!Si sa stii ca nu prea am produse de la ei.Doar parfumul Viva si Pur Blanca un strop.
    Te pup!

    P.S.:Imi place cum ai schimbat pe aici:)Pana si titlul e mai fain:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa sti ca eu am citit ce are in compozitie dar am continuat sa il folosesc, pentru ca mi se parea ok pentru mine. Apoi, ceva nu a mai functionat si am spus STOP:)
      mi-ai adus aminte de parfumurile Avon...Perceive era marea mea dragoste..acum muuulti muuulti ani. Cred ca mi-ar placea si acum cum miroase...daca stau sa ma gandesc un pic:)

      p.s- mersiii!! Inca nu e gata, mai fac mici modificari, pana ajung la forma care imi place..si apoi termin cu schimbarile :)

      Ștergere
  2. deodorantul solid de la fa, decurand i-am facut review, nu mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela, nu l-am incercat niciodata. Mersi de pont, nici nu imi facea cu ochiul, oricum:)

      Ștergere
  3. Felicitari pentru articol!:) De obicei nu citesc astfel de review-uri, pentru ca majoritatea mi se par false, facute doar pentru bani.
    In ceea ce priveste produsele prezentate mai sus, Serul hidratant termoprotector hidratant GEROVITAL PLANT nu-l mai folosesc nici eu, chiar nu am vazut o imbunatatire a firului de par, din contra, iar prodesele Avon m-au dezamagit acum multi ani, in perioada liceului si de atunci nici ca am mai cumparat.
    Pupici, o zi buna!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Daniela.
      Eu sunt cat se poate de obiectiva de obicei in fiecare review, dar cred ca am tendinta sa scriu mai mult despre produsele care imi plac..in detrimentul celor care nu prea sunt pe placul meu. Dar totusi, incerc sa schimb lucrul asta, imi dau seama ca si articolele de gen sunt folositoare..
      Pup si eu, o zi minunata si tie!

      Ștergere
  4. Hei, Carmen!

    Am trecut prin Sibiu, de fapt, nu am stat decat o zi...noroc ca am prins soare:)

    Promit ca vin pe la vara si neaparat iesim la un suc:)

    Pupici, Silvia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Silvia, nu e nici o problema...ma gandeam eu ca nu ai stat f mult. Ma bucur mult ca ti-a placut si ca ai prins vreme frumoasa!
      Oricum, te astept cu drag la vara si atunci chiar ma supar daca nu dai un semn! Am zis:)
      Te pup!!

      Ștergere

Recent Post