In style style icon

STYLE ICON :Taylor Tomasi Hill

Toate avem nevoie de puţină inspiraţie în orice domeniu.
Pentru această rubrica, azi, am ales-o pe Taylor Tomasi Hill si sper ca alegerea mea sa va ajuta sa alegeti cat mai multe tinute inspirate:)

 Editorul a devenit un style icon atat pentru parul roşu cat şi pentru hainele ei şi multitudinea de lanţuri şi eşarfe pe care le poartă şi le schimbă în funcţie de orice ţinută pe care o alege. Taylor se descrie ca un ‘’clothing chameleon‘’, deoarece stilul ei evoluează continuu; combinand piesele feminine cu cele băieţeşti.










Taylor Tomasi Hill are un stil cameleonic, după cum ea însăși a declarat, în continuă evoluție, combinând piese feminine cu cele masculine sau avangardiste. Adesea poate fi văzută purtând ținute compuse din: pulovere lungi cu tiv combinate cu fuste creion și pantofi cu bretele în zona gleznei; rochii asimetrice cu pantofi cu talpă joasă și ciucurei + poșete cu print leopard; cămăși brodate cu pantaloni pană și coliere supradimensionate cu cristale în formă de pară; fuste mini cu imprimeuri florale + tricouri peticite și pantofi cu tocuri și bretele; rochii din lână cu textură proeminentă + balerini sau sandale cu beretă; topuri tricotate fără mâneci cu pantaloni scurți și cizme până la gleznă cu platformă….și tot așa aș putea continua la nesfârșit. Toate ținutele sale ating perfecțiunea deoarece are capacitatea de a accesoriza totul cu atât de mult bun gust, încât orice poartă pare că i se potrivește perfect.





 

”Încerc, pe cât posibil, să nu iau în serios părerile celorlalți și să mă concentrez asupra lucrurilor care mă avantajează cu adevărat. Îmi place să combin piese ale brandurilor de masă (J. Crew și Topshop) cu cele ale designerilor consacrați (Proenza Schouler, Ann Demeulemeester și Philip Lim). Deoarece îmi petrec o mare parte din zi alergând de la o întâlnire la alta, am ajuns la concluzia că mai presus de toate trebuie să te gândești la propriul confort când vine vorba să-ți alegi ținutele. Încerc să evit tot ceea ce e mult prea strâmt, scurt sau înalt deoarece nu se potrivește cu stilul meu de viață. Particip la Săptămâna Modei din toate marile orașe iar alegerea ținutelor pentru maratonul de 27 de zile constituie de fiecare dată o adevărată provocare. Piesele de bază mă salvează în cele mai multe dintre cazuri.”, a declarat Taylor Tomasi Hill pentru refinery29.com.




Pupici pentru fiecare dintre voi, sper sa va placa si sa va insprire alegerea mea.




Photo sources: carolinesmode.com, thesartorialist.com, iconiamagazine.com, stylistsmuse.com, style.com, alltheprettybirds.blogspot.com, marijelovefashion.blogspot.com, tinypic.com, blog.stylesight.com

info:www.whataboutharlequins.com

Related Articles

6 comentarii:

  1. e o femeie frumoasa, inalta sau cel putin cu picioare lungi, bine proportionata stie si vestimentar sa faca treaba asta!
    imi place!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam asa e ...:) Este si frumoasa..si pare destul de inalta. Si..stie sa isi puna in valoare calitatile..lucru de apreciat la orice, pana la urma. Nu-i asa?

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Ma bucur Daniela,sper sa mai ai idei la fel de bune pentru rubrica asta. :)

      Ștergere

Recent Post