In style

Shopping de IARNA : Biker Boots

Hello everybody!

Totul a inceput cand am citit o postare a la Miu-Miu in care ne arata ce gasise ea online, mai exact perechea de biker boots din dreapta.

In mintea mea au inceput sa se aprinda cateva beculete, m-am uitat pe site...le-am vazut..mi-au placut, dar parca nu erau chiar "wow".
Vasusem eu ceva parca mai fain la POEMA (care apropo are si sectiune de shop online, pentru utilizatorii de Facebook, am inteles) asa ca mi-am spus...ca trebuie sa ma linistesc.
Apoi, sotul meu radea de fiecare data cand ii aratam orice pereche de cizme/botine de genu' ...nu era incantat, iar chestia asta parca "ma desumfla" si mai tare. Stia ca nu am nici o pereche de cizme sau ghete fara toc, pentru ca eu nu obisnuiam sa port asa ceva...cu exceptia UGG-urilor, care oricum saracu' nu putea sa le vada. Dar asta este, nu putea sa umblam in fiecare zi numai cu tocuri de 12 sm, nu-i asa?

Revenind la oile noastre, respectiv cizmulitele noastre,  desi imi cam luasem gandul de la o pereche de biker boots anul acesta (Poema nu mai avea marimea mea, online am gasit doar alte marimi...iar cele de la Zara , unde gasisem o pereche chiar ff ok, parca erau putin peste bugetul meu ), uite ca pana la urma s-a intamplat.
Le-am primit chiar de la sotul meu, pardon Moshu'- dar in avans, nu de alta dar ma udasem tare tare la picioare...si eram cam nervoasa. :))

Le-am gasit la un magazin din Sibiu, exact la acelasi pret ca pe SITE -ul acesta. Si, am scutit plata transportului...eh, super afacere , ce mai?
Nu am apucat sa fac nici o poza cu ele...desi le-am purtat deja de cateva ori. Sunt extrem de comode , si mult mai calduroase decat ma asteptam, chiar daca nu sunt confectionate din piele.
Promit ca revin cu fotografii in viitorul apropiat!

Si pentru cele dintre voi, care au nevoie de putina inspiratie in ceea ce priveste biker boots, blogerritele din Romania ne dau cate o lectie de stil si ne arata atatea moduri frumoase in care le putem purta..
Enjoy!


Incepem cu Ana Ciorici care ne incanta privirile nu cu  o super pereche de biker boots...ci cu doua perechi! :)



Silvia, superba blonda care ne arata ataaatea si atatea outfit-uri super dragutze, se putea sa nu fie pe lista? Nop! Perechea de biker boots de la Zara , cum spuneam..este suuuuperba!!!!




Urmatoarea pe lista mea este Ioana Carmen, o super mamica care arata..intr-un maaare fel. Serios!  Perechea de biker boots de la Stone Creek pe care o poarta Ioana  se numara printre modelele mele preferate, 100%


Ultima (dar nu cea din urma) este Sandra.


Cam atat pentru azi, va pupacesc pe toate !!!

Related Articles

12 comentarii:

  1. Sa le porti sanatoasa, ma bucur ca le-ai primit pentru ca ai mai scris ca ti le doreai. Sunt cumva imblanite?
    Si pe mine ma tenteaza, am gasit o varianta la un magazin RLV la 95 lei, dar nu cred ca as avea cu ce sa le port. Le vad purtate cu cardiganuri/pulovere largi si colanti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ruxandra, ale mele nu sunt imblanite.
      Dar totusi sunt destul de calduroase, mult mai calduroase decat ma asteptam eu, cel putin. Eu circul destul de mult cu masina, asa ca e ok asa.
      in ceea ce priveste tinutele, sunt destul de multe exemple...dar data fiind perioada si burtica cu care ma mandresc acum...eu cam asa le port: cu colanti si pulovere oversized:P

      Ștergere
  2. Sa le porti cu placere, sunt faine si usor de combinat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu poti sa nu adori biker boots ! <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa le porti sanatoasa Carmen! Si mie imi plac dar n-am gasit nimic care sa ma satisfaca. Nu vreau sa dau prea mult pe ele dar vreau sa fie de calitate ;)).
    kiss

    ps: Fetele sunt superbe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci care va sa zica tot nu ai gasit nimic..nu? :) eh, la mine a fost o chestie spontana, nu le cautam..dar daca s-a ivit ocazia..ce era sa spun?:)) si cum iti povesteam, eram cam singura optiune a mea , in perioada asta.
      Sunt ok ca si raport calitate pret- eu nu invesetesc f mult in ceea ce imi cumpar in perioada asta pentru ca...nu sunt chestii pe care o sa le pot purta si in viitor. De asta reduc la minim cheltuielile acum. Oricum, cizmele astea sunt o exceptie:))
      P.s: da, fetele sunt superbe!

      Ștergere
  5. haha! ma bucur mult sa vad ultimile tale postari!

    anna rocks in puloverul alb!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Silvia, ma bucur ca te bucuri:) Anna rocks intradevar..dar nic cu tine nu imi e rushine, sa sti:)))
      pup!

      Ștergere
  6. si mie imi plac, pt mine trebuie captusite :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt convinsa ca se gasesc si captusite. Oricum cu cat creste calitatea creste si pretul, dar cred eu ca merita sa investesti intr-o asemenea pereche. Sunt extrem de confortabile!

      Ștergere

Recent Post