In M Calendar 2013 Sibiu

M Calendar 2013- 5.5.5 Flavours , un calendar plin de gust

Dragele mele,

Nu stiu cate dintre voi va amintiti..insa anul trecut, cam prin aceeasi perioada anuntam lansarea unui produs de fotografie desavarsit..care, spuneam eu a devenit o traditie ceva pentru Sibiu, si nu numai.

Deja ajuns la a 5 editie, vechiul Mitichi Calendar acum s-a transformat in M Calendar- o decizie inteleapta, dupa parerea mea.

Mitichi Calendar a inceput in 2009 cu editia Women in Real Life. Au urmat apoi pe rand Circoteque 2010 -un expozeu foto despre estetica uratului si non valorile societatii de astazi, apoi Natural Beautis of Romania 2011 -o colectie a celor mai frumoase locuri din Romania, si editia Baroc 2012, reprezentativa pentru Sibiu pentru anul ce se va incheia in curand.


Anul acesta, pe langa schimbarea numelui...observ si o noua abordare a artistica. In plin plan avem feminitatea , acea trasatura a fiecareia dintre noi...frumos conturata aici.

Pentru ediţia aniversară, produsul de modă şi lifestyle şi-a schimbat radical abordarea artistică. "Prin această nouă ediţie a calendarului am vrut să ne întoarcem la conceptul de bază în acest proiect, la prima ediţie, în care am evidenţiat feminitatea. Am adus un plus prin ceea ce înseamnă modă, graţie
in contrast cu elementul industrial, dar totuşi în armonie cu savorile pe care le găsim în paginile calendarului."


Cele 12 fotografii realizate aduc într-un cadru plin de culoare suavul şi delicateţea  fotomodelelor , combinate cu geometria industrială a halelor de producţie.
Lansarea oficială a celei de-a cincea ediţii a M calendar, 5.5.5. flavours are loc chiar azi , într-una dintre halele Boromir utilizate drept decor pentru realizarea cadrelor foto.

Cea de-a cincea ediţie a calendarului poate fi achizitionată individual sau într-un pachet de colecţie cu ediţiile anterioare, de pe site-ul www.thecalendar.ro si de pe pagina de Facebook a proiectului www.Facebook.com\CalendarM.


Azi v-am aratat un mic preview, in perioada urmatoare revin cu mai multe cadre...sa vedeti si voi cat de deosebit este acest proiect ..si mai ales  cat de reusita este editia de anul acesta. De amintit ca cifra magica "5" s-a pastrat si in ceea ce priveste numarul modelelor  prezente in aceste fotografiii ( Diana Bobes, Dariana Cerciu, Landiana Cerciu ,Daria Cocos si Iulia Iancu) cat si a designerilor prezenti: Evgheni Hudorojcov din Moldova a caror ţinute apar in paginile calendarului alături de cele ale Antoniei Giurgiu, A&S Negulescu, Lucian Rusu şi Mariei Simion.


 Aspectul pe care eu il apreciez cel mai mult , din punctul meu de vedere cel putin, este faptul ca se poate observa o evolutie ..de la an la an. In fiecare an calendarul devine din ce in ce mai frumos, cadrele sunt din ce in ce mai artistice, modelele se comporta exemplar iar...rezultatul ..bineinteles, din ce in ce mai bun.

FELICITARI!

Related Articles

6 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Ioana ...daaaa, sunt intradevar superbe!STai sa le vezi si pe celalalte...de-a dreptul deosebite:)pupici!

      Ștergere
  2. frumoase poze...interesant proiect!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sorana , ai foarte mare dreptate. Este un proiect extrem de interesant, o sa revin in viitorul apropiat cu alte cadre si un making off, sunt convinsa ca o sa iti placa!

      Ștergere

Recent Post