In blog's; inspiration Lovely Blog's

Lovely Blog's: Thrill of the heel

Fara sa imi fi spus voi nimic, am simtit eu ca voua va era dor de rubrica asta. Nu-i asa ca voi de fapt habar nu aveti ce sa mai cititi si in fiecare dimineata va rugati la D-zeu(sau...dupa preferinte, u know..) ca eu sa mai scriu ceva si sa va recomand ceva dragutz de citit. Eeeeh!!! Stiam eu!

Siii, ca sa vedeti voi ce dragutza sunt eu , ( si nu ma refer la partea fizica...cred ca va dadeati seama si fara sa va spun eu asta daaar trebuia sa o spun!) azi va prezint un blog taaare taaare drag mie.
Ok! Stiu ca va spun asta de toate blogurile pe care le gasiti in rubrica asta...dar daca e adevarat ce sa va spun?:)))
este un blog care este dedicat...tuturor! Stati sa va explic ce spun eu aici...nu de alta, dar sa nu vi se para ca am luat-o razna, acum in ultima perioada a sarcinii!
Andreea, cea care ne incanta cu tinutele pline de culooooare, accesorii si voie buna este o fata extraodinar de frumoasa si cu un simt al umorului foooarte bine dezvoltat. Deeci, in concluzie:
  • daca tu cauti un blog unde sa poti vedea tinute pline de originalitate- gasesti!
  • daca tu cauti un blog in care vezi accesorii extraordinare (poate nu te intereseaza hainele deloc, esti tu putin obsedata de accesorii, asa ca mine:P) gasesti!
  • daca tu cauti un blog care sa iti aduca zambetul pe buze cu sigurata , adica 100% il gasesti! ( trebuie sa fac o paranteza aici: nu exista postarea a Andreei care sa nu imi aduca zambetul pe buze. Serios. Are un stil de a scrie super relaxant, care cel putin pe mine ma face sa mi-o imaginez spunand fiecare lucru...iar asta e..demential!Pentru mine cel putin- am eu o imaginatie bogata, ce mai:))
  • daca tu cauti un blog de unde vrei sa cumperi chestii faine- gasesti ( are si o rubrica "shop" unde gasim chestii diverse si faine, majoritatea)
  • iar daca tu esti ...o mare iubitoare de animale...si nu te intereseaza nici tinutele, nici accesoriile..si esti si cea mai serioasa femeie cu putinta..nu schitezi nici un zambet...eh, tot gasesti ceva aici! Fata asta este posesoarea a catorva pisici frumoooase fooooc (si obeze, cei drept- dar le sta bine!) si...daca nu ma insel parca am vazut si un catzel micutz pe acolo .
Daca tot vorbesc atat, as putea sa va si arat cate ceva, nu-i asa?
Enjoy!




















Parca va spuneam cate ceva si despre accesorii, nu-i asa?






 


Stiu ca acum sunteti 100% de acord cu mine, nu are rost sa imi mai pun intrebari de genul..:) Acum, vorbind serios...
chiar este un blog superb care merita vazut!
Si tot vorbind serios va spun ca vazand ce bronz frumos este prezent cam in toate pozele ( stiuuu ca am ales fotografii de vara, dar nah, ce sa fac daca fata nu a postat inca nimic infofolita pana in gat?:P) ma cam apuca disperarea. Eu am o piele ataaaaaaaaaaaat de alba...incat e invidios pe mine si laptele, clar!!
Stiu ca solarul nu este sanatos...dar va promit in mod solemn ca o sa ii fac o vizita (sau 2 ...sau 3) dupa ce nasc( de fapt, de indata ce o sa pot ....asta e marea dilema..cand o sa pot ?:)))


Revenind, Andreea chiar are un stil eclectic, in cazul in care aveti putina rabdare, chef si timp... sunt sigura ca o sa observati cat de mult a evoluat ultimii ani.
 In concluzie...ea, accesorile, culoriile, glumele si pisicile obeze pot fi gasite chiar aici:

http://thrilloftheheel.blogspot.ro/

Cam atat, sper sa va placa recomandarea de saptamana asta!
pupici!



Related Articles

8 comentarii:

  1. Ii stiu blogul!:)
    Ma bucur ca mi-au reamintit de el..o invidiez pentru accesorii si pentru rochite..ce s amai psun, pentru tot!As vrea sa am si eu uneori asa simt al culorilor sa ma imbrac mai dragut, dar deh, nici timpul, si nici mediul nu imi permit:))
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pup si eu Ana, intr-adevar este deosebit si blogul...si Andreea!:)

      Ștergere
  2. O stiu, o am in blogroll si imi place: vesela, colorata, indrazneata, sofisticata! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place tipa, am castigat si o pereche de cercei pe blogul ei :P. Are un stil complex, sofisticat si cu gust, asta admir mult la ea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are are...intradevar un stil deosebit, colorat, sofisticat si ...altfel.
      Imi imaginez ca cerceii castigati pe blogul ei sunt...minunati..nu-i asa? Nu cred ca se poate altfel! pup!

      Ștergere

Recent Post