In beauty elf cosmetics l'oreal review

EMPTIES of the month...

Dragele mele,


....totusi am lasat titlul acesta , desi este oarecum gresit.

Va spuneam in urma cu cateva postari ca am facut curatenie in baie, si cu ocazia asta am cam aruncat cam tot ce mie mi se parea ca nu mai e in regula, sau orice recipient gol.

Am vazut postari de genul acesta pe destul de multe bloguri, asa ca mi-am spus sa incerc si eu..mai ales ca asa pot face un review micut pentru fiecare dintre produsele de aici.

Sa incepem!

Produse de ingrijire corporala:

  • Gelul de dus Jardins du Monde- bob de cafea ...este preferatul meu. O sa il comand cu siguranta dupa sarbatori inca o data,  probabil in dublu exemplar..ca sa nu mai raman fara el. Imi place absolut tot in ceea ce il priveste, inclusiv mirosul care persista in baie...o perioada dupa ce am iesit de la dus => Like!

  • Demachiantul +Tonic Yves Rocher : nu mi-a placut in mod special, l-am folosit doar ca sa se termine. Pentru cele dintre voi care sunteti interesate , aveti un review AICI. Cu siguranta nu o sa il mai recumpar => Don't Like!

  • Crema de depilatoare rapida Farmec : este un produs de ajutor pentru mine in perioada aceasta. V-am spus ca acum nu mai prea reusesc sa suport durerea , asa ca epilatul in zonele putin mai sensibile il fac cu aceasta crema. Isi face bine treaba , pretul este mai mult decat ok (aprox 10 ron) ..deja am am recumparat-o :))) => Like!

  • Ser hidratant termoprotector Gerovital Plant :asa cum va spuneam si AICI , acest produs chiar nu mi-a placut...asa ca sunt sigura ca nu o sa il recumpar pe viitor. =>Dont Like!

  • Anti-perspirant cu bila AVON On Duty :Un maaare maaare NU!!! Mai multe detalii aveti AICI , nu are rost sa ma repet. Dar claaar nu o sa il mai recumpar. Pe cuvant!:)) => Don't Like!

  • Crema antivergeturi ELANCYL: o ador! Probabil am inceput putin cam brusc, dar sunt foarte entuziasmata de ea, asa ca nu m-am putut abtine! De fapt, ca sa fiu sincera sunt atat de placut surprinsa pentru ca, uite acum am 37 de saptamani si inca nici o vergetura. Sper ca lucrurile sa ramana asa, sunt constienta ca nu toul depinde de crema folosita, dar in ceea ce ma priveste ...eu chiar am incredere. Clar o sa o recumpar, de fapt intre timp mi-am mai cumparat inca una, care e pe sfarsite:)) => Like!
Acum, ca am terminat cu produsele de ingrijire corporala, sa trecem la cealalta categorie , make up :


  • Batonul corector Elf Cosmetics : ca si proprietati , consistenta..pot spune ca mi-a placut. Insa am fost foarte dezamagita de faptul ca ..pur si simplu s-a rupt in 3 bucati dupa ce l-am pus in portfardul din geanta. Cred ca o sa il recumpar, dat fiind faptul ca pretul este mai mult decat ok...poate ceva nu a fost in regula cu lotul acela:))) =>Like!

  • Fond de ten DREAM SATIN liquid Maybelline: pfff, ma credeti ca nici nu mai stiu daca a fost sau nu multumita de el? Ideea e ca l-am uitat in cutia cu cosmetice, iar acum l-am gasit...va dati seama ca expirase de mult..asa ca l-am aruncat. Totusi, din cate imi amintesc stiu ca parca nu se potrivea cu tenul meu mixt, aveam impresia ca imi lasa o pelicula grasa pe fata si gradul de acoperire este destul de mic. Nu o sa il recumpar, mai am atatea fonduri de ten pe care vreau sa le testez... => Don't like!

  • Fond de ten ZERO DEFECTE, Yves Rocher : desi la primele utilizari am fost extrem de dezamagita de consistenta, grad de acoperire si finishul pe care il aveam cu ajutorul lui, dupa 2 saptamani...ceva s-a schimbat. Nu stiu ce, clar nu stiu , cert e faptul ca au inceput sa imi placa rezultatele...parca se comporta mai bine cu tenul meu. Nu pot explica, cert e faptul ca am fost multumita si l-am folosit cu drag pan ala sfarsit. Poate o sa il recumpar, dar cum spuneam, am asa o lista lunga de incercat... =>Like!

  • Pudra L'oreal Accord Parfait : mi-a placut si inca imi mai place. Poate e preferata mea, dupa CremE pUFF de la Max Factor. Clar o sa o mai cumpar, poate data viitoare cand o sa ajung in oras... => Like!

  • Ruj si gloss Glam Shine- L'oreal : mi-au placut tare mult ambele , am avut o perioada in care le foloseam zilnic. Nu se vede f bine decat la gloss, culoarea era nude, asa ca ma puteam bucura de ele in fiecare zi. Mi se potriveau, calitatea era buna, rezistenta ok , deci clar trebuie recumparate. Cand/ Habar nu am..m-am dezobisnuit sa port altceva decat gloss transparent pe buze:) => Like!

  • Rimel SUPER SHOCK Avon: mi-a placut, probabil o sa il mai comand. Cred ca v-am mai spus pana acum, rimelul pentru mine este un lucru care nu face transformari spectaculoase pentru ca genele mele nu sunt f lungi si curbate. Asa ca , pe mine ma intereseaza culoarea lui si..eventual volumul care mi-l da. Acesta isi face bine treaba, deci ok, pentru mine. => Like!

  • Ultimul lucru pe care il vedeti in fotografie este un parfum FM. Nu stiu cat de multe dintre voi sunteti familiarizate cu produsele acestui producator..eu am comandat la insistentele unei cunostiinte 2 parfumuri si un produs de curatenie. Parfumurile, pentru cele dintre voi care nu stiu, sunt de fapt copii ale unor arome celebre deja...cu mici mici diferente. Ce va pot spune despre acest parfum? Mi-a placut, mirosul persista, pretul este f ok (imi aduc aminte ca am platit pe el in jur de 50 ron) , pentru o zi...in care nu ai chef sa porti ceva deosebit, eu una il prefer ..in detrimentul unui parfum..Avon, de exemplu.  In ceea ce priveste asemanarea cu parfumul orginal, nu stiu ce sa va spun..pentru ca nu l-am comparat cu acesta. Daca o sa imi mai comand vreodata o sa incerc sa fac asta..si eventual revin cu un later edit:) => Like!

Cam asta a fost postarea mea de azi...
Spuneti-mi sincer daca vreti sa mai vedeti din cand in cand postari de genul acesta, daca va plac sau din contra nu vi se par deloc utile.
Am nevoie de feedback-ul vostru , sa stiu ce sa fac in viitor.

Pana una alta va pupacesc cu drag si va spun somn usor...si o zi minunata , maine!

Related Articles

4 comentarii:

  1. Mie imi plac postarile de genul , sunt curioasa sa vad ce folosesc si alte fete , si parerile lor . De exemplu eram curioasa de o parere despre fondul de ten de la Yves Rocher . Demachiantul l-am folosit si eu , nici eu nu am fost incantata . Serul hidratant il am si eu , mai am putin din el , nici eu nu prea stiu ce sa zic de el , parul meu si asa e distrus acum . Din produsele cosmetice doar rimelul de la Avon l-am incercat . Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa sti ca acum mi-am dat seama ca am citit pana acum 2-3 review-uri pozitive despre demachiantul Yves Rocher....dar totusi exista:)
      ma bucur ca ti se par utile postarile, sa sti ca si eu sunt destul de curioasa cand vine vorba despre ce foloseste altcineva..ce recomanda si ce nu.
      pup!

      Ștergere
  2. Si eu am 3 parfumuri de la FM si sunt destul de multumita. Dar pentru mine parfumurile ar trebui sa aiba 15 ml, asa repede ma plictisesc. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am fost multumita de parfumurile FM , nu acelasi lucru il pot spune despre produsul de curatenie. Parca ala nu mai era f ok, din cate imi aduc aminte..
      atat de repede te plictisesti de parfumuri?:)) tot e bine, tu iti iei mereu varianta mini probabil, nu-i asa?:)

      Ștergere

Recent Post