In

TODAY i Like: SkyFall (2012)



Cine ma cunoaste..macar cate de cat stie ca eu nu sunt o amatoare de filme. Nu, chiar deloc!
Adica, mai pe intelesul tuturor...nu imi place foarte mult sa ma uit la filme...ma cam plictisesc, de obicei reusesc sa anticipez actiunea (lucru care nu imi place deloc), deci pe scurt...nu sunt cea mai "cinefila" persoana din lume.
Totusi, ieri...ne-am hotarat sa mergem la cinematogaf....Nu am mai fost de cateva luni, si parca parca ne era dor....putin asa:)
Lasand la o parte detaliile prinvind cinematograful din Sibiu ( daaaa, ar mai fi muuulte multe lucruri de facut din punctul asta de vedere- stam foarte rau la capitolul acesta) , ieri rula Skyfall (2012).


Daca ar fi sa va spun sincer, in mare MI-A PLACUT.
Desi la al 23 film din longeviva serie, desi a avut cateva scapari in scenariu ( gen placerea lui Bond de a palavragi in loc sa apase pe tragaci, metroul scapat prin tavan si alte cateva) , desi povestea a fost cam aceeasi (de fapt la ce te astepti de la Bond. James Bond)...mi-a placut.
Daniel Craig a cam facut de toate...si chiar daca la un moment dat recunosc sa ma intrebam " unde este tipa super frumoasa din fiecare film cu James Bond?" Bineinteles ca si-a facut aparitia, am descoperit-o pe Berenice Marlohe superbaaaa, cu un rol destul de micutz...dar suficient pentru a atrage atentia...

Mie mi-a placut tipa!
Si mi-a placut si Javier Bardem , alias Silva .
Calm calculat și având la dispoziție replici inspirate pe care le-a rostite cu un aer amenințător foarte fin, actorul a conturat foarte bine un personaj profund traumatizat. Frica și mila nu mai există printre emoțiile lui, singura lui eliberare fiind răzbunarea.


Pentru ca am cam inceput sa fie atenta la tot ce tine montaj si detalii tehnice, pot spune ca inceputul filmului, adica cderea liberă a lui Bond de pe vagonul trenului direct în apele adânci a fost un prilej excelent pentru crearea unei scene subacvatice spectaculoase, în care efectele vizuale s-au împletit perfect cu piesa compusă de Adele special pentru film.
Lentă și misterioasă, melodia se încadrează perfect în stilul stabilit de piesele anterioare care l-au condus pe Bond în alte misiuni periculoase.

Enjoy , chiar merita!!

Pentru cei care inca nu au vazut filmul, il recomand cu draga inima.  Daca sunteti curiosi, gasiti AICI trailler-ul oficial.

Mie mi-a placut...nu m-a plictisit...iar coloana sonora face toti banii:))

Pupici, saptamana usoara va doresc!

Related Articles

6 comentarii:

Recent Post