In review yves rocher

REVIEW: Demachiant Bioten vs. Yves Rocher

Buna fetelor!

Am ales sa fac 2 review-uri in aceeasi postare pentru ca imi este destul de usor sa compar cele 2 produse dupa ce le-am folosit pe fiecare ..pana cand s-au terminat. Deci, clar am o parere bine formata pe care as vrea sa o impartasesc cu voi. Nu va suparati, nu-i asa? :)

Pentru inceput , haideti sa vorbim despre Demachiant+ Tonic din gama Pure Calmille , Yves Rocher

Pentru cele dintre voi care nu reusesc sa il identifice, produsul arata cam asa:
 Puncte FORTE:

  •  miros placut, discret
  • calmeaza pielea sensibila
  • nu irita pielea
  • recomandat pentru toate tipurile de ten
  • lasa pielea catifelata, proaspata
  • pret relativ mic
Puncte CONTRA:
  • demachierea ochilor nu se va reusi..nicicum (va spun eu , am incercat)
  • personal nu sunt un fan al produselor 2 in 1 , asa ca nu il pot recomanda deoarece dupa folosire mi se pare ca pielea mea nu e nici hidratata ca dupa alte lotiuni demachinte , si nici fresh ca dupa folosirea unui tonic
Al doilea produs pe care vreau sa vi-l descriu azi este:
Laptele demachiant pentru ten normal/mixt cu Miere si Cimbrisor, Bioten
 Curata eficient si improspateaza tenul normal/mixt fara sa-l usuce. Indeparteaza delicat machiajul si impuritatile acumulate pe parcursul zilei, permitand epidermei sa respire.
Mierea, un agent nutritiv natural, contribuie la mentinerea echilibrului optim de hidratare al pielii, iar Cimbrisorul are actiune antiseptica, protejand pielea impotriva agresiunilor din mediu. Astfel, tenul tau este curatat si hidratat, lasand o senzatie placuta de improspatare



Puncte FORTE:
  • hidrateaza foarte bine si nu usuca tenul - nu lasa o pelicula uleioasa pe suprafata pielii
  • curata orice urma de machiaj (chiar si cel waterproof)- un super plus pentru mine, sunt destul de lenesa si nu prea imi place ideea sa folosesc 2 lotiuni demachiante
  • miros placut, discret
  • nu irita pielea
  • pret accesibil :in jur de 12 ron/ cantitate 200 ml

Eu nu am gasit nici un lucru care sa nu imi placa la acest demachiat, asa ca puncte CONTRA nu o sa scriu, pentru ca nu am ce...Daca e sa le compar pe cele 2 , fara doar si poate il aleg pe cel de-al doilea , Bioten. Nu mai are rost sa spun ca este si mai ieftin, nu-i asa?
Demachiantul de la Yves Rocher l-am comanda dupa ce am citit cateva review-uri favorabile insa  nu mi-a placut mai deloc, l-am folosit pentru ca ..il aveam si de fiecare daca incercam sa ii mai dau o sansa:)) dar sfarseam prin a mai folosi inca cel putin inca un produs  dupa, iar aspectul asta cum va spuneam mai sus, nu imi place.

Eu personal nu am incercat pana acum alte produse Bioten inafara de Laptele demachiant si Dischetele demachiante, insa pentru ca sunt foarte multumita de ambele sigur o sa imi achizitionez in viitor  si altele. Cred /sper ca nu o sa fiu dezamagita.
De azi o sa incep un nou lapte demachiant - Ivatherm- pentru fata si ochi.
 Sunt tare curioasa cum o sa fie, am asteptari mari de la el, mai ales ca are pretul cel mai mare prin comparatie cu celelalte doua :))


Voi? Ce produse folositi pentru demachiere?
Ce puteti recomanda?


p.s -Fara sa aiba nici o legatura cu continutul postarii, vreau sa va spun ca blogul meu o sa sufere cateva modificari- asa cum se vede , lucrez la aspectul sau, poate la un moment dat o sa fiu 100% multumita de el.
Asa ca, sa nu va mirati daca difera de la o zi la alta, iar anumite lucruri nu sunt terminate..:) pe cuvant ca o sa fie gata, cat de curand:P

Related Articles

4 comentarii:

  1. eu folosesc ulei de migdale , apoi o discheta cu lotiune micelara !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Coco, sa sti ca nu m-am gandit niciodata sa folosesc uleiuri pe baza de demachiant...dar acum, daca stau sa analizez..e chiar o idee f buna!:) multumesc:P

      Ștergere
  2. Le am si eu , primul folosit a fost cel de la Yves Rocher , iar acum il folosesc pe cel de la Bioten , dar eu am cu altceva , pe langa miere , mi-e lene acum sa ma uit :) Prima data cand l-am folosit pe cel de la YV am fost foarte multumita , a doua oara , nu mi-a mai placut deloc . Daca ar fi sa mai aleg , clar cel de la Bioten , nu am nimic de reprosat , curata bine , si nu-mi irita fata , pe cand cu cel de la YV simteam un usor disconfort .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. He he , exact in ordinea asta le-am folosit si eu:))
      La mine a fost prima data cand l-am folosit pe cel de la Yves Rocher dar sunt convinsa ca nu o sa mi-l mai comand a doua oara...Intradevar nu stiu ce, dar ceva nu era bine:))

      Ștergere

Recent Post