In l'oreal review

Ce fonduri de ten am testat in ultima perioada?



Titlul postarii nu estedeloc ales la intamplare, cam asta s-a intamplat in ultimul timp...am testat  multe fonduri de ten , in speranta ca o sa gasesc unul care sa mi se potriveasca perfect ca si textura, culoare si ...consistenta. Din pacate nu am gasit inca ceva care sa fie 100% pe placul meu, dar mai caut...sunt perseverenta, ce mai?
Am adunat in ultimul perioada o multitudine de mostre (cate 5-6 din fiecare fond de ten, culmea toate in aceeasi nuanti ) si la un moment dat mi-a venit ideea sa incep sa le folosesc...si cu ocazia asta sa imi formez si o parere , pe care, normal sa o impartasesc cu voi.
Zis si facut!

Primul fond de ten de pe lista este L'Oreal Matte Morphose
 
Nuanta pe care eu am folosit-o este 140 Beige Natural/ Creamy Natural .
Nu stiu exact de ce dar niciodata nu m-au atras foarte tare fondurile de ten tip spuma, asa ca acesta este primul de genul pe care il incerc.

Parerea mea?

Desi nu ofera o acoperire mare, pot spune ca se descurca extrem de bine la capitolul acesta, mult mai bine decat ma asteptam eu , cel putin. Uniformizeaza culoarea tenului , netezeste inperfectiunile si chiar lasa un aspect mat, natural.
Surpriza cea mai placuta in ceea ce ma priveste este finish-ul pe care il obtin cu acest produs. Desi textura lui este putin ciudata (sau cel putin asa mi s-a parut mie - ca o pasta) , aplicarea lui este foarte usoara ( eu am folosit degetele ,nu o pensula), se intinde extrem de usor iar pielea ramane fooarte catifelata. Pentru mine a fost "Wow":)
Nu imi place recipientul, chiar nu mi se pare deloc igienic...nu cred ca e foarte ok sa iti introduci degetele in fiecare zi in borcanasul acela...In rest, ca si design arata f bine.

In magazine il gasiti la pretul de aproximativ  55 ron, cantitate 20 ml.
Nu are SPF.



Al doilea fond de ten de pe lista este L'Oreal Lumi Magique


Acest fond de ten mi-a captat atentia de cand a aparut pe piata, S-a facut atata valva pe seama lui, il vedeam in fiecare revista...imi propusesem sa mi-l cumpar...insa am rezistat tentatiei si de fiecare data ajungeam acasa cu altceva:)
Alexandra mea cea draga,dupa ce l-a cumparat    mi-a promis  ca o sa imi faca un review ca la carte, insa am ramas cu promisiunea...si atat...:P (veeezi? Nu am uitatt:))

Nuanta pe care am testat-o eu este N4 Pure Beige.

Parerea mea?
Desi este un fond de ten iluminator (lucru care imi place extrem de mult) nu se pot distinge particule stralucitoare.
Puterea de acoperire este tot medie , spun eu, dar totusi uniformizeaza tenul frumos. Nu l-as folosi in perioadele in care tenul meu nu este ...asa cum imi doresc eu, tocmai din punctul de vedere al puterii de acoperire. Se intinde foarte usor ( tot cu degetele l-am intins si pe acesta, cu toate ca ar fi foarte facila si o aplicare cu o pensula, sunt sigura) si lasa un aspect foarte natural, uniform.
Clar il recomand pentru acelea dintre voi care prefera un un finish natural, glowly si sanatos. Mie asa mi s-a parut ca arata tenul meu...dupa folosirea lui.
Totusi, ca si punct slab as putea spune ca nu rezista foarte mult pe ten, cel putin in ceea ce ma priveste..fara nici un retus, la sfarsitul celor 8-9 ore de munca de la job, nu mai arata atat de bine..

In magazine il puteti gasi la pretul de aprox 65 ron, are 30 ml si SPF 18




 Cam astea sunt fondurile de ten incercate de mine in ultimul timp si despre care mi-am format o parere. Am mai incercat cateva printre care Boujois - Reboosting Collagen Foundation (un fond de ten pentru tenul matur, deci clar nu a fost pe placul meu) si Yves Rocher -Zero Defecte ( despre care poate va voi da mai multe detalii intro-o alta postare).


Voi ce fond de ten folositi in perioada aceasta a anului?
Aveti vreo recomandare?



Related Articles

4 comentarii:

  1. eu nu folosesc fond de ten , am unul Lancome foarte bun si il folosesc numai in jurul ochilor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Coco, bravo tie...
      eu m-am obisnuit foarte mult cu fondul de ten..si desi nu am nici un defect atat de mare incat sa fie imperios necesar sa il acopar, tot nu pot fara fond de ten..:))
      mi-am propus sa incerc si un bb cream, mai ales acum cand "sunt in vacanta":)
      Nu am incercat niciodata un fond de ten Lancome, sunt convinsa ca este foarte bun...

      Ștergere
  2. Am unul de la Mary Kay si e ok.

    Probabil o sa il schimb cu un altul pt perioada rece.

    Te pupic,

    Nico

    www.nicoleta.me

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Nicoleta.
      sa sti ca am dat un search pe google dupa ce am citit comentariul..:)) nu de alta dar nu auzisem de brand pana acum:) deci, multumesc..am mai invatat ceva azi:)
      te pup si eu, multumesc pentru vizita, te mai astept!

      Ștergere

Recent Post