In black friday 2012 lista reduceri black friday 2012 news

Black Friday 2012


Ca sa fiu sincera, anul trecut nu m-a interesat chiar deloc ideea de Black Friday . Adica, din cate imi aduc aminte...cred ca nici nu am fost la curent cu reducerile oferite de magazine (probabil pentru ca nici nu aveam atata timp la dispozitie sa caut informatii despre "cate-n luna si stele") .
Oricum, nu este un subiect care pe mine sa ma intereseze foarte mult, cred ca aceste reduceri se aplica si sunt foarte atragatoare in ceea ce priveste aparatele electronice/ electrocasnice s.a.m.d.
Pentru ca eu nu am in plan sa achizitionez nimic de genu' in viitorul apropiat (desi tare mi-ar prinde bine un nou laptop/tableta sau un telefon nou....hmmm!!) m-am gandit ca poate pe cineva intereseaza mai mult, asa ca  azi va dau cateva informatii.

Aveti in cele ce urmeaza cateva magazine selectate, pe diverse categorii- alegeti voi ce va intereseaza.
 Din cate am vazut eu (si recunosc ca nu m-am uitat chiar la toate site-urile , lucruri relativ ok gasiti AICI- matar.ro;
Produse cosmetice naturale/ Bio puteti gasi http://www.bio-cosmetics.ro/ .
In rest, recomand site-ul Tina R, acolo gasiti lucruri frumusele, si Fashion Up.
referitor la celelalte site-uri...habar n-am..:)
Nu mi se pare mai nimic interesant, ca sa fiu sincera, dar sunt convinsa ca pot gresi.
 

In schimb, m-am uitat peste site-urile ce comercializeaza carti, si am gasit cateva oferet destul de bune pe site-ul http://www.libris.ro/.
Cartile pe care vreau eu sa le comand sunt si acum la preturi relativ ok, o sa astept ziua super reducerilor, sa vad daca preturile o sa mai scada...sau daca o sa fie vreo surpriza..asa cum promit. Deci, o comanda sigur o sa fac si eu:)
Lucrurile devin un picutz mai interesante daca este sa vorbim despre magazine online mai celebre, care organizeaza reduceri cu ocazia Black Friday?
Cateva exemple?
Nu cred ca mai are nevoie de nici o prezentare, nu-i asa?:)


Eu recunosc ca nu cunosteam site-ul acesta, pana azi cand am inceput sa scriu postarea aceasta. Nu l-am "rasfoit" foarte mult, dar am observat ca au cateva produse mai multe decat superbe pentru decorarea casei de Craciun, deci eu clar m-am indragostit. Ce mai e foarte ok -, a creat o pagina online speciala, dedicata cumparatorilor din Romania, cu preturi afisate in lei.

Magazinul a pregatit clientilor online o strategie de cumparaturi pentru ziua de Black Friday 2012. Mai precis, orice produs din cadrul ofertei Macey's poate fi salvat intr-o lista speciala, care poate fi consultata in ziua de Black Friday 2012, astfel incat clientul sa-si dea seama care este diferenta de pret.



Ultimul, dar nu cel din urma, site-ul  Romwe   ne pregateste si el ceva surprize.
 Mai multe detalii gasiti AICI-o lista cu produsele din promotie .

Acestea fiind spuse, inchei postarea...si ma apuc de studiat oferta Romwe. :) Sunt chiar curioasa ce produse sunt la promotie...desi mi-am propus sa nu imi mai cumpar in aceasta perioada chiar nimic in ceea ce priveste vestimentatia...nu are rost, marimea de acum chiar nu e ok, burtica e mare...si parca nu prea imi vine sa dau banii pe ceva ce stiu ca nu o sa mai port deloc ...In fine, daaaaar poate poate gasesc un accesoriu frumos...nu-i asa?:)))

Pupici,

p.s- daca stiti si voi alte ponturi, mai bune, va rog lasati-le la comentariI. Poate este cineva foarte interesat de subiect, si o sa ii fie folositor.

Later edit:

Revin cu un mic update la postare pentru cele dintre voi care sunteti interesate de produsele TRIODELUXE



Nu stiu voi ce parere aveti, dar eu sunt sigura ca o sa imi fac o comanda, cat de mica. Desi nu imi propusesem sa fac asta acum... cred ca totusi nu o sa rezist tentatiei si o sa 'pacatuiesc', macar un pic. Va tin la curent, promit!

Related Articles

2 comentarii:

  1. Faina postarea! Multumim! Nu stiam ca Macy's livreaza si in Ro.
    Imi imaginez cat poate ajunge transportul. :D

    Mereu le-am admirat pe americance pentru tinutele lor, indiferent ca aveau o silueta perfecta sau ceva kg in plus... Multe nu poarta cine stie ce haine, dar modelele alese, culorile si felul in care le asorteaza sunt adesea reusite!

    Nici eu nu am in plan sa cheltuiesc cu ocazia acestui eveniment, desi reducerile sunt tentante :)... insa, adesea ce am luat la "reduceri" m-a cam dezamagit ulterior... M-am bucurat de reducerea de pret, insa calitatea lasa de dorit...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Dana!

      Eu nici nu cunosteam pana ieri magazinul Macy;s:) Am inteles ca se fac livrari si in Romania, nu stiu daca doar cu ocazia Black Friday, sau de obicei..
      Chiar ai dreptate in ceea ce priveste calitatea produselor care beneficiaza de reduceri..dar cred ca daca acestea se fac din mag cunoscute, gen Asos, Romwe, etc.
      Te pup, multumesc pentru vizita si te mai astept.

      Ștergere

Recent Post