In giveaway POEMA shoes style

Shopping de toamna: "Soricei Imbulinati" marca POEMA + giveaway

Poate va aduceti aminte ca in urma cu muulte multe postari, ma plangeam voua ca Sibiul meu minunat ...este cel mai frumos oras din tara...insa nu sta deloc bine la capitolul magazine. De nici un fel! Acum, incet incet ..parca am inceput si noi "sa mai scoatem capul in lume" , s-a deschis si aici ZARA, Massimo Dutti (nu ca as putea sa ma apropii de produsele lor- mult prea scumpe spune eu- dar bine ca exista!) si acum, cat de curand urmeaza si H&M.

Ok , stiu ca nemultumitului  i se ia darul...dar...eu mai vreau Mango, mai vreau Stradivarius, Mai vreau Berska....si alte cateva. Aaaa, si mai vreau neaparat IKEA!!!
Dar vreau neaparat Ikea! Am un folder intreg in calculator cu chestiute micutze pe care le vreau de acolo...ppppfff, si chiar drum la Bucuresti nu am! Grea viata asta, ce mai!!:)))
Dupa , ma declar multumita..pe cuvant! Pana atunci, din cand in cand ...cate un drum la Cluj ...este binevenit, nu-i asa?:))Si noroc ca mai exista cateva buticuri/ outlet-uri destul de dragutze pe aici.

Acestea fiind spuse, multumesc ca mi-ati citit off-ul...sunt happy  ca macar l-am spus! :)
Poate v-a mirat putin titul postarii mele...de ce "Soricei Imbulinati"? Pentru ca...asta mi-a spus Nelutu, sotul meu cand i-am cerut parerea in legatura cu balerinii din imagine...mi-a spus, razand " hmmm, daca tie iti plac...mie mi se par ca arata ca niste soricei":))
Daca e sa ma gandesc un pic mai bine, asta este chiar un foarte mare plus pentru ei...Sotului meu nu ii plac deloc deloc balerinii (nici eu nu pot spune ca sunt cea mai mare fana a lor, dar data fiind perioada...incep sa imi placa din ce in ce mai mult, se pare) iar de regula ii numeste "sobolani"...soriceii mei se pare ca i-au placut chiar mult.
Ok, il inteleg si sunt total de acord cu el, o femeie arata muuult mai bine incaltata cu o pereche de pantofi cu un toc de 8-9 cm, dar cum nu se poate ca in fiecare zi sa fim asa...balerinii , din cand in cand, fac treaba buna!

Pentru ca dupa o tura de Mall, gandul mi-a ramas tot la ei, i-am cumparat. Ii port ...des, ii asortez usor de tot...si pot spune ca sunt foooarte fooarte comozi ( chiar si spre sfarsitul zilei cand incep mie sa mi se umfle piciorele- mi-am luat si o marime mai mare din cauza asta). Sunt facuti din lac , e prima mea pereche de pantofi din lac...daca ar fi sa le exclud pe cele de cand aveam 5-6 anisori:))
Magazinul unde i-am gasit euste unul drag mie, POEMA....unul dintre putinele locuri pe care le vizitez la fiecare "vizita" prin Mall-ul sibian.

Am pus ochii pe cateva lucruri de acolo, astep sa li se actualizeze si SITE-UL, ca sa va pot arata si voua un wishlist. Pana una alta, am si eu o nelamurire: de ce oare imi ramane gandul doar la bluzite cambrate, pantaloni care nu se potrivesc deeeloc deeeloc siluetei care o sa fie...si mai ales...ghetelor/cizmelor cu tooooc!!!?
E corect?:)))

Am uitat sa precizez: balerinii au costat 80 RON, bani pe care ii merita cu desavarsire-parerea mea.Unde mai pui ca a doua zi , am gasit intr-un second o curelusa care li se potriveste separat?Si costa ...doar 4 Ron :) Am uitat sa o fotografiez,  cu alta ocazie, promit!

Va pupic!

PS- sa nu uit!!  desi l-am vazut de cateva zile, am tot omis sa va spun de el. Simona, alias VintageLook ne propune un super giveaway.
Ce puteti castiga?
Un fond de ten Isabelle Dupont -Luminous Finish cu vitamina E - 35 ml - nuanta F56.
Mai multe detalii...si incrieri -AICI
Ma inscriu si eu, nu am incercat niciodata nici un produs marca Lady's...poate o sa am noroc acum.

Related Articles

10 comentarii:

  1. Si eu zic ca Sibiul este unul dintre cele mai frumoase orase din tara. O sa se schimbe lucrurile o sa vezi ;).

    www.101FashionStreet.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, multumesc! Este o parere impartasita de multa lume...iar eu ma mandresc cu asta:) Sper si eu ca o sa se schimbe lucrurile, altefl nu se poate.
      Te pup, bine ai venit! Btw, ai un nou follower:)

      Ștergere
  2. Ce faini sunt balerinii tai, chiar arata ca niste soricei. eu port destul de des balerini, in momentul de fata gasim prin magazine o multitudine de modele care sa fie pe placul si celei mai pretentioase cliente...insa, cum ai zis si tu, un pantof cu toc clar face piciorul mai frumos, insa e obositor ca in fiecare zi sa stai pe tocuri, mai ales daca esti o femeie activa in viata de zi cu zi..
    Te pup

    http://girlpearl12.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!!
      Si da, mi se pare si mie acum ca sunt exact ca niste soricei...spre marele amuzament al sotului meu:)
      Un pantof cu toc intotdeauna o sa arate mult mai frumos, dar vorba ta, atunci cand ziua este plina, este destul de greu sa rezisti...Sau celputin acum asa mi se pare:)
      Te pup si eu, felicitari pentru blog! Te mai astept pe aici

      Ștergere
  3. Soriceii se asorteaza cu asta http://www.magazin-online-lolita.com/
    ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumosi sunt soriceii sa-i porti cu multa placere.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu vreau IKEA...la Cluj!Iti inteleg suferinta...
    Soriceii sunt adorabili!
    Check out my NYFW favorites on:http://www.asparklyhanger.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. ....vreau si eu...si la Cluj, tot e bine! Daca nu se poate la Sibiu, eu o sa fiu happy daca ajunge si la Cluj. Doar sa fie! :)
    Multumesc, si bine ai venit!!!

    RăspundețiȘtergere

Recent Post