In personal

Imi e tare DOR de...

Daca ai credinta cat un bob de mustar poti muta un munte. Dar daca deznadejdea ta este cat un munte nu poti sa urnesti nici macar un bob de mustar, pe care si o furnica il poate cara kilometri intregi.
Nu am nici un motiv pentru care sa incep postarea cu citatul asta...l-am citit, mi-a placut mult si am vrut sa il impartasesc cu voi.
Azi dimineatza...am citit postarea Federovei ..despre ale sale doruri. Am promis ca devin si eu melancolica...daca se poate mai melancolica decat sunt deja:))
Asa ca...imi tin promisiunea..
  • imi e extraordinar de dor de MAMA. Nu intru in detalii,cei apropiati stiu foarte bine ce spun...imi e dor..in cele mai triste momente ale vietii mele..si in cele mai fericite. Atat!
  • imi e dor de fratele meu...si in acelasi timp..de Londra:) Pentru ca ...amandoi se gasesc in aceeasi locatie, ca sa spun asa..
Londra...mi s-aparut de-a dreptul fantastica. Am stat doar 3 zile acolo, dar acum, uitandu-ma peste poze...sincer, atunci am avut una dintre cele mai fericite perioade din viata mea.






Se poate observa foarte usor...cat demult imi placea timpul petrecut acolo,nu-i asha?Sarbatoream atunci si acolo3 ani de casnicie:)
Acum mi-am adus aminte de senzatiile de atunci, deci..promit solemn ca o sa revin cu o postare despre ceea ce mi-a placut acolo...si cu mai multe poze.

  • imi e dor...sa mergem cu cortul. Tare dor. Imi place natura, imi place...imi place linistea de acolo...Nici nu mai stiucat timp a trecut de cand am fost ultima data..mult,prea mult.
  • imi e dor de zilele in care stateam la povesti cu prietena mea, oreee in sir...stateam de dimineata pana seara impreuna, ne scriam una in jurnalul celeilalte, si parca..tot mai aveam subiecte...au trecut atatia ani, pff prea multi. Acum nu mai avem timp...acum vb pe mail, la telefon..dar nu ne vedem cu saptamanile. Doamne, poate asta inseamna maturizare..
  • imi e dor...de HERA. Adica de ea:



A fost prima noastra catzelusha..Amstaff. Rasa era rasa mea preferata...inca imi place. Sunt niste caini minunati,  care se ataseaza de stapan...si il iubesc mai presus decat viata lor. Nu a fost sa fie sa ramana la noi. Acum e bine, undeva unde cineva o iubeste asha cum merita ea.
  • imi e dor sa merg la masaj.pfffff...DAAA!!Da da daaaa!
  • imi e dor...de primavara! O daa..miros de iarba proaspata, mult verde crud...ghiocei, lacrimioare(pfffffffffff...lacramioaaareee!!)..Abia astept
  • IMI E TARE DOR DE COPILARIE..nu duc dorul evenimentelor de atunci, sincera sa fiu duc dorul simplitatii ideilor mele, a dorintelor...pe care le aveam pe atunci (si care...ciudat au revenit si acum), a timpului care mi se parea nemarginit si nesfarsit..a grisului cu lapte pe care mi-l facea tata...si nu in ultimul rand imi e dor sa ma certe tata ca nu tac deloc..si nu il las deloc in pace sa se uite la stiri!:))) Si? ce sa vezi? Acum...eu ma uit la stiri...non stop. Pfff, nu imi place maturizarea!:)

  • Si in in final...imi e dor de VARA
dAR nu de ORICE VARA. De verile noastre, pline de zambete..

De rochitele vaporoase, de sandale mele...de
caldura...de zilele luuuungi...de plimbarile noastre...










Ma opresc aici...deja e mult prea personal pentru ceea ce imi propusesem.
Federova, sper ca esti multumita :) M-ai facut sa astern aici...ppff, prea muult!

Tu, cea care citesti acum...Daca vrei...si accepti provocarea...fa si tu o incursiune in trecut, si spune-ne de ce iti e dor..iti spun sigur, va fi foooarte interesant ceea ce descoperi:)



Related Articles

4 comentarii:

  1. Nu aveam cum sa nu citesc TOT despre tine, chiar nu! Cu ocazia asta am mai aflat cate ceva si ai scris asa de dragut ca m-ai bagat in visare, parca as fi stat cu tine la un ceai si te ascultam...

    Londra mi-a placut si mie foarte mult si sper s-o vizitez din nou :P.

    Nu sunt pregatita sa vorbesc pe blog mai profund decat am facut-o pana acum...dar daca insisti atunci te provoc eu sa iesim la un ceai :)).
    Te pup! Esti o frumoasa, ador parul tau super bogat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Heeei, ma bucur ca acum ti-a placut...si am reusit sa fac ceea ce am promis:)A fost destul de dragutza senzatia...si ..chiar am scris postarea, sorbind dintr-o cana de ceai:)
      Insist insist...cand vrei, doar sa alegem locatia:))
      pUP si eu, saru'mana pt compliment...si daca veni vorba de parul meu, in viitorul foarte apropiat o sa il vopsesc...inca nu am gasit culoarea exacta, dar mai caut:)

      Ștergere
    2. Pai sa ne arati si noua, sa faci poze before and after :D.
      Sa vina caldurica si stabilim ;), te pup!

      Ștergere
  2. Carmen :) si mie imi este dor de toate senzatiile copilariei,de emotiile si timpul ce trecea incet---si imi e dor sa merg cu cortullllllllllll adorammmmmm :) imi e drag sa te citesc ,MULT pup :*

    RăspundețiȘtergere

Recent Post