In OOTD red dress red lips sheinside.com

OOTD: Red is always a good ideea / SHEIN.com



Dragele mele, 




Incep prin a va spune LA MULTI ANI!
Va doresc din suflet ca cele mai arzatoare dorinte sa se indeplineasca in 2016 , sa fie anul plin de momente frumoase , zambete si muulta multa sanatate. 
Fotografiile de azi sunt facute anul trecut, in a doua zi (dimineata devreme)de Craciun. Sa va spun povestea lor : atunci cand am comandat rochita deja imi imaginam cat de frumos o sa iasa fotografiile cu un fundal pliiin de zapada (deci alb imaculat) si in plin plan rochita aceasta .
Bineinteles ca nu am avut parte de nici un strop de zapada anul acesta la Sibiu (dupa ce am primit eu rochita, bineinteles :D) asa ca m-am reorganizat si am incercat sa surprind aceeasi locatie -pe timp de ceata . DENSA. 
Va spuneam AICI ca Moshu' m-a cadorisit cu un nou aparat foto pe cae mi l-am dorit nespus de mult...insa caruia nu ii cunosc setarile foarte bine. Asa ca , dupa cum se poate observa nu am scos tot ceea ce era mai bun din aparat insa eu sunt multumita de fotografii. 
Avand in vedere ca erau -9 grade iar eu tremuram de frig , vedeai la maxim 1 metru din cauza cetii...rezultatul arata destul de ok :D 

Hai sa va vorbesc acum de rochita :am fost foooarte placut surprinsa atunci cand am primit-o . A venit intr-un colet cu un cojocel tare fain (urmeaza zilele urmatoare postarea ) si mi-a facut ziua mai buna. Ma asteptam ca materialul sa fie muult mai subtire si sa nu aiba deloc tinuta insa rochita se aseaza fain, e dintr-o tesatura groasa dar totusi elastica (polyester, desigur) . 
Am comandat-o pentru un eveniment la care vom participa luna aceasta, sa vedem acum daca o sa o si port :D







Am purtat : Rochita Shein :AICI
            Pantofi POEMA



Sa aveti o seara minunata dragele mele!
Pe curand!

Related Articles

4 comentarii:

  1. La multi ani!
    E superba rochia, imi place mult de tot <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu m-as fi gandit niciodata ca as putea profita de ceata pentru un shooting foto, ai gandit bine :D

    Recent mi-am achizitionat si eu un DSLR, iar primele seturi de poze au fost de o calitate indoilenica, chiar incepusem sa imi fac probleme si ma gandeam deja la un obiectiv mai bun...deci, o noua investitie ( destul de costisitoare ). Insa am inceput sa intrebam cunoscutii care aveau dslr si ne-au impartasit din trucurile lor. Sa stii ca acum e mult, mult mai bine si chiar ma surprinde foarte placut aparatul meu acum. Daca stii pe cineva, o sa vezi ca o sa intelegi multe!
    Pupici
    www.descude.com

    RăspundețiȘtergere
  3. La Multi Ani! Multa sanatate, bucurii si realizari!
    Sper ca nu ai racit dupa aceasta sedinta foto :D. Chiar ma gandeam cum ai avut curajul sa pozezi pe ger. Sa porti sanatoasa rochita, este superba!

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoase poze! Esti creativa :-)
    Felicitari

    RăspundețiȘtergere

Recent Post