In

Review: Scholl Velvet Smooth – pilă pentru pedichiură

Dragele mele , 


Unul dintre cele mai utilizate lucruri din ultima perioada , in ceea ce priveste rutina mea de ingrijire este pila pentru pedichiura SCHOLL Velvet Smooth. 
Pentru ca m-am inscris in campania BuzzStore si am decis sa o testez cat mai mult ....sa va pot spune cat mai multe lucruri despre ea. 
Primavara e aici....deja temperaturile ne obliga uneori sa purtam sandalute...asa ca , picioarele noastre trebuie sa fie perfecte, nu-i asa? 

Pila Scholl Velvet Smoth chiar ne ajuta sa facem lucrul acesta intr-un timp foooarte scurt. Cateva minute de utilizare au efect wow!




Dispozitivul este  ușor de folosit în sine. Inelul de la bază pune pila în acțiune prin simpla rotire. Și se poate acționa cu o singură mână dacă este necesar. Funcționează cu 4 baterii tip AA și pachetul vine cu bateriile incluse.

Cum se folosește, mai exact? Pe pielea uscată, nu sub duș, nu în cadă, nu pe pielea udă. Se acționează butonul, capătul începe să se rotească și se trece ușor peste zonele cu piele îngroșată, fie că vorbim de călcâie, tălpi sau lateralele picioarelor. Eu recunosc ca in prima faza m-am gandit ca o voi utiliza sub dus sau pe pielea uda ...

Aparatul vine echipat cu o singură rezervă, iar aceasta se recomandă a fi folosită de maxim 12 ori înainte de a fi înlocuită. După fiecare utilizare rezerva se îndepărtează din aparat (aparatul nu se introduce sub apă!) și se curăță sub jet de apă, foarte ușor.

Puncte forte :
-este mica si ergonomica: nu ocupa spatiu de depozitare, se poate lua foarte simplu in bagaj , de exemplu
-functioneaza cu 4 baterii obisnuite 
-se pune in functiune usor, doar rasucind inelul argintiu;
-capul rotativ se spala usor, sub jet de apa si este demontabil;
-capetele se inlocuiesc, poti sa cumperi rezerva; capatul cu cristale de diamant poate fi montat la o pila electronica Scholl clasica;
-cristalele de diamant sunt mai abrazive decat la pila clasica iar rezultatele sunt mult mai bune
-senzatia de "pilire" nu este deloc dureroasa
-capul rotativ se opreste imediat la o apasare puternica si reporneste la slabirea apasarii;
-chiar daca scapa pe piele sanatoasa, curata, nu exista sanse de ranire; a nu se folosi insa pe piele iritata sau cu alte afectiuni;
-economiseste mult timp, iti trebuie doar cateva minute zilnic pentru a obtine efectul dorit;

-rezultatul aminteste de un tratament profesional, dar obtinut in confortul si igiena casei tale, fara semne de intrebare legate de un spatiu si o persoana straine.



Eu sunt multumita de rezultate - cu ajutorul pilei elecronice Scholl Velvet Smooth si a cremei intensive, iar pielea ingrosata ramane doar o amintire neplacuta.

 A mai folosit cineva pila electronică Scholl? Vi se pare ușor de utilizat și eficientă? Ați avut probleme cu ea?







Related Articles

1 comentarii:

Recent Post