In Ivatherm news noutati SUNLIGHT50+

NEWS:IVATHERM -SUNLIGHT 50+ Crema hidratanta pentru fața cu protecție solara foarte ridicata

Pentru ca ne-am obisnuit deja sa nu treaca nici un sezon fara o super lansare marca Ivatherm, iata ca si acum, la inceput de vara ...ne astepta surprize frumoase. 

SUNLIGHT  50+ Crema hidratantă pentru față cu protecție solară foarte ridicată
Protecție solară 360º: UVA, UVB și IR 

Ivatherm aduce în farmacii un produs NOU care oferă protecția completa UVA, UVB si IR pentru toate tipurile de piele sensibila. SUNLIGHT 50+ protejează ADN-ul celular, are proprietăți anti-inflamatorii, imuno-modulatoare si previne îmbătrânirea prematură a pielii. 
Pe termen scurt, radiațiile solare provoacă inflamație, pigmentare, arsuri, leziuni ale pielii. Pe termen lung, are loc afectarea sistemului imunitar, degradarea ADN-ului celular, îmbătrânire accelerată. Ele sunt răspunzătoare pentru explozia de cancere de piele, alergii, îmbătrânirea prematură a pielii, deficiențe imunitare și alte probleme grave de sănătate.Radiațiile UV declanșează reacții foto-chimice care au ca rezultat afectarea imediată și pe termen lung a pielii și părului. UVA penetrează pielea mai profund decît UVB, ceea ce determină afectare pe termen lung.
Radiațiile IR (IR–A, IR–B; IR–C) sunt responsabile de efectul de încălzire a pielii și generează cei mai mulți radicali liberi. 65% din IR-A penetrează epidermul și dermul, atingând țesutul subcutanat. Ele au un rol foarte important în îmbătrânirea prematură a pielii.
Radiațiile IR erau considerate benigne, însă cercetările recente au arătat că:

  • Determină formarea de radicali liberi la nivelul dermului și reduc semnificativ capacitatea anti-oxidantă a pielii;
  • Distrug fibrele de colagen, reduc elasticitatea și fermitatea pielii, determinând îmbătrânirea și formarea ridurilor;
  • Degradează matricea extracelulară și alterează proteinele structurale ale dermului.


SUNLIGHT 50+ hidrateaza si protejeaza pielea sensibila de efectele foarte nocive ale radiatiilor solare. Crema are un parfum plăcut, hipoalergenic și o textură lejeră, catifelata si care nu lasă urme albe. Se aplică ușor, chiar și pe pielea umedă, pe față, gât și decolteu, dimineața și înaintea expunerii la soare, reînnoind frecvent aplicarea.

Compoziție
Filtre solare, Antileukine 6® (Extract de alge brune), Physavie (Fruct de Physalis)

SUNLIGHT 50+ nu conține parabeni și este testat dermatologic. 
Produsul este disponibil în farmacii și în magazinul online 
www.ivatherm-shop.ro 

Preț recomandat în farmacii:  62 LeiRelated Articles

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Follow by Email

Recent Post