In kurtmann.ro MELOR milanoo.com OOTD piazza italia

OOTD: MELOR #madewithlove





Va spuneam acum ceva timp pe Facebook ca inainte de a incepe jobul NEAPARAT trebuie sa le fac o vizita fetelor de la MELOR. M-am tnut de cuvant si am ajuns in magazin ,cu timp, fix in 1 Decembrie. Le-am gasit pe fete purtand ii , m-au servit cu o ciocolata autentica "ROM " si m-am minunat de cate hainute frumoase au ele acolo.
Stiti deja  ca produsele MELOR sunt in serie limitata...si ca atentia la detalii este maxima. Sa stiti ca este mai mult decat adevarat. Eu am gasit o multime de lucruri frumoase: rochite cu croi simplu, materiale de calitate si cate un detaliu "altfel" . De fapt, daca stau sa ma gandesc un pic va spun ca hainele MELOR sunt unele dintre cele mai calitative din cate mi-a fost dat sa vad , pana acum. 
Iar asta cu siguranta conteaza...nu-i asa?
Foarte greu m-am hotarat asupra paltonasului de mai jos, care imi atrasese atentia inca de la prima vizita in magazin.




Incep prin a spune ca este un palton foooarte CALDUROS. 
Desi am in garderoba 4 paltoane l-am purtat in fiecare zi in ultimul timp, cand la Sibiu au fost dimineti cu -25 de grade. Era singurul care facea fata si in care nu inghetam.
Croiala este simpla dar totusi deosebita, mai ales prin insertile de piele (NATURALA) de pe maneci. Eu va spun ca il ador si cu siguranta il declar piesa mea favorita a acestei ierni. Va invit sa aruncati o privire pe pagina de Facebook AICI , reducerile sunt anuntate zilnic :) Merita, pe cuvant!
 In rest, trebuie sa va spun ca am purtat iarna asta caciula cat nu am purtat o viata intreaga la un loc.:) nu a existat o zi in care sa nu am in geata manusile si caciula (de cele mai multe ori neagra, cu un ciucure mare- va arat sigur in alta zi )




Am purtat : 
Palton MELOR-
Pantaloni Piazza Italia via Kurtmann-
Botine H&M 
Geanta Milanoo-HERE
Manusi no name 
Caciula Orsay 



Geanta a fost o alta surpriza placuta marca Milanoo. 
E facuta dintr-un material ok (nu piele insa un inlocuitor foarte  bun), este incapatoare, foarte bine compartimentata , are o culoare fooarte faina si e usor de asortat.
Singurul lucru care imi displace este logo-ul lipit, sper sa reusesc sa il dezlipesc in perioada urmatoare :D Sper sa reusesc sa "rezolv" acest aspect cat mai repede.




Fotografiile au fost facute saptamana trecuta cand Sibiul era alb, plin de zapada. Va marturisesc ca incepuse sa imi placa abia asteptam ca mamarutza sa se faca bine sa iesim afara, la joaca. Eh ce sa vezi? Cand s-a insanatosit si puteam iesi afara cu ea...s-a incalzit vremea. Azi au fost 9 grade iar aproape toooata zapada s-a topit. Mi-au cam fost stricate planurile, recunosc...


Sa aveti o saptamana minunata !!!

Related Articles

2 comentarii:

  1. Ce poze frumoase Carmen! Paltonul arata foarte bine si cred ca este si foarte calduros, imi place pata de culoare adusa prin geanta. Super! :*
    http://www.xcentrica.ro/turbanul-o-alegere-extravaganta/

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare ca de la o varsta incepem sa ne oblojim, cum mai zice mami ;)). In ultimii ani si eu am trecut bine la căciuli, s-a dus cu fudulia.
    Esti o frumoasa iar paltonasul chiar deosebit.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere

Recent Post