In baby bliss pro sleek expert blogawards.ro cum sa iti intinzi parul cu placa

[beauty]: Trucuri pentru parul intins cu placa. Cum il obtii si cum ii pastrezi forma mai mult timp?

Pornind de la citatul lui Pacala "Care om e mai fericit decat acela care are tot ce iti doreste? cel care nu-si doreste" realizez ca parca de cand lumea...fiecare isi doreste exact ceea ce nu are.
In speta, daca e sa  aplicam zicala la subiectul de azi :fiecare fata care are parul intins isi doreste sa il aiba ondulat iar cea care e posesoarea unor bucle frumos definite (sau nu:>) isi doreste sa aiba parul perfect intins.
Eu fac parte din a doa categorie (insa NU bucle perfect definite :>) asa ca de aproximativ 8-9 ani am tot incercat diverse metode sa imi "disciplinez" parul, de cele mai multe ori cu ajutorul placii de par.

Cum se indreapta corect parul cu placa?
Dupa ce te-ai pieptanat, lucru care va face indreptarea mai neteda, aduna jumatatea superioara a podoabei capilare intr-un coc si prinde-o sus. Imparte cealalta jumatate in sectiuni mici, pe care le indrepti cu placa. Tine fiecare suvita intinsa, prinde-o intre clemele placii, cat mai aproape de radacini, si trage incet, pana la varfuri. Daca nu este complet dreapta, mai intinde o data. 
Indreapta toate sectiunile din partea de jos a parului, apoi continua cu jumatatea de sus. Uita-te mereu in oglinda, pentru a te asigura ca nu pierzi nimic, ca sa nu fie nevoie sa repeti procedura.
Simplu ca "Buna ziua", nu-i asa?

Daca pana anul trecut parul eu era nevopsit iar produsele de styling le foloseam destul de rar...iata ca (odata cu varsta) , de voie...de nevoie...m-am imprietenit si eu cu vopseaua de par . Parul este deci un pic mai deteriorat ca urmare a tuturor agentilor externi. 
Am invatat ca exista cateva trucuri pentru ca parul sa nu sufere atat de mult ca urmare a "tratamentelor" zilnice si in acelasi timp forma i se pastreaza pe o perioada mai mare.Am pregatit pentru tine 7 sfaturi care sa te ajute sa pastrezi forma parului tau mult timp dupa ce l-ai indreptat cu placa. 


  •  Foloseste ser termo-protector(care de preferat sa aiba si proprietati de hidratare), ca sa nu iti arzi parul, apoi divide-l in alte cateva parti, pentru a nu se incurca. Intotdeauna, atunci cand indrepti parul, alege o cantitate de par care sa se muleze perfect pe latimea placii tale. In caz contrar, parul tau nu se va indrepta uniform.
  • Exact inainte de folosirea placii, pulverizeaza un produs ce ofera luciu parului prin ingredientele cu rol hidratant.
  • Apeleaza la ser pe baza de silicon, pentru ca acesta tine umezeala din atmosfera la distanta si iti face parul fin. Tot ce trebuie sa faci este sa-l aplici dupa ce ai terminat de aranjat parul si gata. Succes garantat!
  • Fixativul este o solutie la indemana tuturor fetelor. Daca ai terminat de indreptat parul cu placa, da-ti cu fixativ de la distanta sau aplica fixativ pe o perie si apoi piaptana zonele care tind sa se increteasca cel mai repede. Nu pulveriza niciodata fixativ inainte de a folosi placa deoarece acesta in contact cu temperatura ridicata degajata iti va usca parul.
  • Alege produsele potrivite pentru parul tau si ideal ar fi ca ele sa fie pe baza de silicon. Daca bugetul tau este limitat, atunci foloseste sampon si balsam pentru parul drept. O alta varianta este sa iti speli parul, sa il stergi cu un prosop si apoi sa il descurci cu o perie. In acest mod se va usca exact asa cum l-ai pieptanat.
  • Investeste intr-o placa de indreptat parul profesionista. Sunt mai scumpe, insa sunt eficiente. Placa de par este o investite pe termen lung asa ca produsul cumparat ar trebuie sa fie cat mai calitativ si sa ofere rezultate cat mai bune.
Oferta in ceea ce priveste aparatura de ingrijire personala acum este extrem de variata. Avem de ales dintre o multitudine de branduri mai mult sau mai putin cunoscute, in functie de buget ,de recomandari sau de criterii bine stabilite. 
Pentru ca vechia mea placa de par este chiar veche iar rezultatele sale cu siguranta nu mai sunt ca altadata am facut un research pentru a cauta solutia perfecta pentru mine.
Am gasit pe www.tpb.ro ceva ce imi satisface toate cerintele : este usoara, are invelis ceramic, are cablu de alimentare lung (da, si acesta este un criteriu pentru mine, ma enerveaza situatiile cand nu ajung cum trebuie in fata ooglinzii)ii poti controla temperatura si are cel mai bun coeficient de alunecare.
Este vorba despre placa pentru intins parul BabyBliss PRO Sleek Expert .



Pentru cei interesati, iata toate specificatiile tehnice:
 -placA Nanotitanium, invelis Sol-Gel
- tehnologia Nanotitanium ofera placilor durabilitate si rezistenta
extrema la temperaturile foarte ridicate
- tehnologia Sol-Gel are cel mai bun coeficient de alunecare, fara nici un pic de frecare
- dimensiuni exceptionale ale placilor: 24 x 120 mm
- advanced Heat Management, incalzire instantanee, omogenitatea si stabilitatea caldurii este garantata
- temperatura maxima: 230'C
- control al temperaturii: intre 150 - 230'C
- doar 60W ajung pentru aceasta performanta
- usor: 230 gr
- cablu rotativ de 2.7 m

Nu in ultimul rand conteaza foarte mult si forma ei: o forma usor rotunjita este fara doar si poate preferata pentru ca ne ajuta sa obtinem bucle perfecte. 
Exista si un mod mai simplu care are ca rezultat binecunoscutele beach waves


Sursa foto-PINTEREST

NU UITA : Partile metalice sau din ceramica ale aparatului de intins trebuie sa fie foarte curate. Cu o carpa moale din bumbac, usor umezita, se sterg cand aparatul este rece si scos din priza.

Ce alte trucuri cunoasteti voi pentru un rezultat fabulos cand vine vorba despre folosirea placii de par?Astept cu drag comentariile voastre, este un subiect care ma intereaza foarte mult.

Pe curand!

Related Articles

3 comentarii:

  1. Si eu am aceleasi probleme ca si tine,parul meu este ondulat,dar ondulat la modul ca daca nu il indrept sau aranjez,arata de parca am bagat degetele in priza :)) multa vreme l-am aranjat cu placa,eu am o placa de la Remington cu aproximativ aceleasi caracteristici ca cea descrisa de tine,care isi face treaba ft bine insa ce ma nemultumeste pe mine este ca parul isi pierde foarte mult din volum si in 2 zile deja cam trebuie spalat..de aproximativ un an eu mi-am luat o perie rotativa de le Roventa si sunt mult mai multumita de aspectul parului decat atunci cand il faceam cu placa..nici nu mai cade atat de mult!Singura nemultumire,dar pe care o aveam si folosind placa,este aspectul atunci cand parul meu da de umiditate..o sa incerc cum scriai mai sus,serul pe baza de silicon,poate rezolv problema...poti sa imi faci o recomandare,ai folosit un ser anume care te-a multumit?Merci pt sfaturi,este foarte tare si ideea cu trecerea placii peste coada impletita :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Anca! Bine ai venit!
      exaaact asa e si parul meu...daca nu il aranjez am impresia ca e bagat in priza. Cand nu am timp sfarsesc prin al prinde in coada, doar ca sa il astampar :))
      referitor la perie rotativa ma gandesc si eu serios si la o astfel de investitie, sunt sigura ca merita.Sper doar sa nu fie nevoie de foarte multa indemanare, nu de alta dar nu detin asa ceva :))
      Te pup, te mai astept pe aici.

      Ștergere
  2. Aceiasi problema si la mine, pana am descoperit peria rotativa Bliss. O recomand cu inima buna, indemanarea vine in timp, primesti si volumul care folosind placa nu e posibil. Iar daca nu am timp, raman la par prins; dar de doua ori pe saptamana tot imi gasesc timp pentru parul meu:)
    Te pup, Adriana

    RăspundețiȘtergere

Recent Post