In Farmec review ulei hidratant argan plus

[review]: Ulei Hidratant-gama ARGAN PLUS,Farmec

In Sibiu acum sunt 30 de grade.

Mamarutza e in curte cu tata, alearga desculta prin iarba...se joaca cu mingile in piscina ei micuta...si din cand in cand o aud cu rade in hohote. Igor e cauza...o amuza intr-n mare fel.
In dormitor sunt trase draperiile, e umbra iar ventilatorul merge incontinuu de azi dimineata..
Iar eu m-am hotarat sa va spun cate ceva despre unul dintre produsele mele preferate de ingrijire a parului din ultima perioada, mai exact Uleiul hidratant din noua gama ARGAN PLUS, Farmec 

Ce spune producatorul?

"Special conceput pentru a disciplina firele de păr rebele, uleiul hidratant leave-in aduce un plus de strălucire şi luminozitate părului. Beneficiile uleiului de argan asupra părului sunt multiple: previne despicarea firelor de păr, repară părul deteriorat, hidratează părul uscat şi friabil, îi redă strălucirea şi elasticitatea."

Dat fiind faptul ca parul meu este extrem de uscat (datorita apei calcaroase pe care o folosesc) , stralucirea a disparut de mult timp (nu stiu de ce) iar aspectul este unul destul de deteriorat (il tund mult prea rar, il usuc cu foehnul si folosesc placa destu de des) va puteti imagina ca am fost destul de curioasa de ce poate sa faca acest produs.

Arata cam asa:








Ambalajul este de plastic(rezistent la cazaturi, Antonia mea a testat asta) iar faptul ca are inclusa o pompita il face extrem de usor de utilizat (eu am mai avut si uleiuri care nu aveam acest sistem de dozare si pe cuvant ca ma enerva acest aspect)

Marturisesc ca l-am folosit aproape in fiecare zi de cand l-am primit pentru testare , adica acum aproape 2 saptamani. Este parca creat pentru parul meu si nu imi vine sa cred cat de benefic este, dupa numai atat de putin timp de folosire . Ce pot sa va spun despre el? Nu incarca parul, nu il ingrasa deloc (spre deosebire de celelalte produse de genul; pe care le-am folosit -desi le foloseam doar la varfuri..a doua zi parul aata imbacit si uleios), nu il lasa uleios sau lipicios, se absoarbe repede si il disciplineaza frumos.

Daca la inceput mi se parea ca miroase a cocos...acum am impresia ca aroma lui e dulce florala. Habar nu am sa va spun mai multe detalii insa mie imi place tare mult. Unde mai pui ca nu dispare instant dupa ce e aplicat pe par...si persista 1-2 ore?

Are 100 ml insa este foarte spornic dat fiind faptul ca sunt necesare 2-3 picaturi pentru o aplicare. In cele 2 saptamani de folosire abia se vede ca a fost utilizat.
Se poate comanda on-line AICI -are pretul redus .

Ca si concluzie, se pare ca aveam dreptate cand spuneam ca o sa intre rapid in topul meu al produselor ieftine si foarte bune.
Desi are un pret mai mult decat decent ...chiar poate fi comparat cu produse mult mai scumpe. Si cred ca are destul de multe plusuri ...comparativ cu ele.


Acum va intreb pe voi: ati folosit ceva produse din noua gama ARGAN PLUS de la Farmec? Ce produs Farmec recomandati din tot sufletul...si il recumparati de fiecare data cand vi se termina?


Astept cu interes comentariile vostre!
Mamarutza mea acum a intrat in casa...cu putin noroc o sa doarma putin ...chiar sper ca piscina a avut efectul asta asupra ei...Nu de alta dar in ultimul timp ii pot spune Duracell :))
Pupici!

Related Articles

5 comentarii:

  1. Si eu l-am primit spre testare. Intradevar mi se pare cel mai bun ulei de par incercat pana acum, nu ingrasa deloc, deloc parul si straluceste tare frumos. Merita cumparat! Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Cristina! Bine ai venit!
      Am aceeasi parere ca si tine, cu siguranta este un produs ieftin si foarte bun!
      Te pup si eu si te mai astept pe aici:P

      Ștergere
  2. Am sa comand si eu unul. Sper ca nu il lăudați doar pentru faptul ca l-ati primit spre testare. O sa revin cu păreri si sper sa am doar lucruri bune de spus!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Sunt sigura ca o sa iti placa ! Referitor la review, nu cred ca e cineva dispus sa isi dezimformeze cititorii doar pentru ca a primit ceva spre testare. Astept cu nerabdare sa imi spui parerile tale sincere, chiar m-ai facut curioasa! O zi minunata!

      Ștergere

Recent Post