In l'oreal L'oreal Quad PRO produsecosmetice.ro review

[review] L’Oreal Quad Pro -Aishwarya Rai(Green Eyes)

Mamarutza mea doarme inca iar eu ma gandesc cum sa incep acest review. Imi vin in minte o multime de amintiri ...adevarul e ca in ultiml timp parca imi lipseste make-up-ul de odinioara: nu exista nici o zi in care sa nu port fond de ten. De cele mai mute ori accentuam machiajul ochilor si alegeam nude pentru buze.
Asa fac si acum...doar ca muuult mai rar.
Daca cateva luni bune dupa nasterea Antoniei imi era frica sa nu se irite de la produsele de machiaj folosite la un moment dat a intervenit comoditatea si am inceput sa gasesc tot felul de scuze aiurea gen : "ii mudaresc hainutele" "imi las tenul sa respire" etc. Un sambure de adevar exista in toate dar parca prea exagerez..
Acestea fiind spuse , sa nu uitam despre ce trebuie sa vobim azi: paleta Quad PRO de la L'oreal- pentru ochii verzi ( eu am caprui, dar nu asta conteaza) iar ca ambasador al ei este frumoasa Aishawa Rai.
Mi se pare genial felul in care cei de la L'oreal aleg sa isi promoveze produsele...alg numai femei minunate, care cu siguranta te imbie sa le cumperi.
Paleta are un design tare dragut,cutia neagra cu scris auriu. Arata tare elegant,nu-i asa?







Imi place tare mult faptul ca nuantele sunt numerotate, iar pe spate exista chiar o mica schita pentru acelea dintre noi care suntem incepatoare in arta machiajului. Foarte util!
Nu acelasi lucru pot spune despre pozitionarea fardurilor.
Acestea nu sunt deloc delimitate una de cealalta iar in cazul in care nu sunt foarte atenta cu siguranta o sa sa amestec cel putin 2. Totusi, daca se foloseste pensula din dotare(sau una asemanatoare) acest lucru este aproape imposibil.
Apreciez tare mult faptul ca aceasta paleta contine si un iluminator.. machiajul se schimba automat atunci cand este folosit. Iar faptul ca este plasat intr-un colt (accesul la el este mult mai usor, nu sunt sanse sa il murdariti cu alta nuanta ) ii ofera un alt plus din partea mea.

Nuantele imi plac la nebunie!
Am ales aceasta paleta , desi este destinata femeilor cu ochii verzi-not me, tocmai datorita nuantelor. Mi-au placut intotdeauna tonurile de verde, auriu si maro...mai ales metalizate, asa cum sunt aici.



Culorile sunt destul de pigmentate...(iar in cazul in care se doreste mai mult pigment cateva treceri succesive ale pensulei rezolva problema ) iar textura satinata.  Ma repet si va spun ca ador lookul acesta metalic pe care il ofera. Ochii sunt superb conturati..iar rezultatul imi place tare mult!!

luminatorul este cremă, cu particule ceva mai mari de sidef, față de farduri. O dată aplicat rămâne mai degrabă transparent.

Prezentare : paletă de plastic, cu 3 nuanțe de fard și iluminator
Textură : farduri satinate, pigment ok si finish metalizat
Miros :  fără miros
Nuanțe: alb, aramiu , verde

Termen de valabilitate : 24 luni de la deschidere



Se poate achizitiona de aici , la reducere :http://goo.gl/M0YGx7

Ieri am amanat postarea review-ului sperand ca azi o sa am timp sa fac cateva fotografii unui machiaj realizat cu ea. Am uitat ca nu reusesc deloc sa fac fotografii close-up pe machiaj...Uf!
Totusi va arat ce a iesit ...e un selfie reusit :))


Machiajul este cel pe care il port in majoritatea timpului...nu am respectat cu strictete indicatile de pe spatele paletei. Sunt sigura ca ar fi iesit foarte bine si daca faceam asta..insa eu prefer sa ii conturez un picutz mai mult. Imi pare rau ca nu se poate vedea cat de pigmentate sunt culorile si ce irizatii metalice au.
Trebuie sa ma credeti pe cuvant:))



Pupici!

Related Articles

4 comentarii:

  1. Si mie mi au placut dintotdeauna culorile astea ;) ,fiind si Loreal te cred!!!=)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ai dreptate! Sunt culori frumoase care pot fi purtate in diverse moduri.
      Te pup Simona!

      Ștergere
  2. Tu esti o femeie frumoasa, ai un ten masliniu si cred ca iti sta bine cu mai toate culorile. pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Mihaela pentru cuvintele frumoase!
      Te pup !!

      Ștergere

Recent Post