In fashion trends 2014 fw2014 POEMA trends wishlist

POEMA fall/winter 2014 Favourites(+hAUL)


Inca de la deschiderea magazinului in Sibiu, Poema se numara printre brandurile  mele preferate. Cred ca pot vorbi deja despre un brand cand spun Poema pentru ca s-a dezvoltat extrem de mult in ultimul timp si e din ce in ce mai cunoscut.

Saptamana trecuta am ajuns si eu (in sfarsit) la cumparaturi (fara mamarutza) asa ca am avut timp de cautat, probat si asortat...spre disperarea lui Nelutu.Am facut cunostiinta cu noua colectie , sau mai bine zis o parte din noua colectie. Am observat ca atunci cand vine vorba de schimbarea sezonului si implicit a colectiei ei aleg sa introduca produsele noi progresiv, probabil pe masura ce se nasc idei noi.

Am selectat pentru voi(si pentru mine, ca sa fie mai usor data viitoare cand ajung la cumparaturi) cateva din combinatiile mele favorite:

  • nu cred ca o sa ma satur vreodata de combinatia ALB/NEGRU. Acum am dezvoltat o mica obsesie pentru genul de maieu de mai jos ,imi pare foarte versatila . Ador camasa cu volan, cu siguranta o sa ajunga la mine ..in viitorul apropiat :)




  • toamna se apropie cu pasi repezi iar eu incep sa ma uit din ce in ce mai mult dupa piese nude. Ador nuantele de maro, imi par perfecte pentru lunile ce urmeaza. Rochia este super chic iar fusta se aseaza atat de bine pe corp...



  •  fuste ..fuste...si iar fuste. Eu ador croiala fustei creion asa ca noua colectie cu super imprimeuri imi pare perfecta. Am probat fusta galbena si trebuie sa va spun ca arata perfect pe corp. Iar pretul este mai mult decat prietenos.



  • un alt aspect care imi place tare mult la Poema este dat de faptul ca poti sorta un sacou cu o fusta, sau o pereche de pantaloni. Gaesti o multime de combinatii si cat ai zice peste ai compleul perfect pentru birou :? Pfff, iarasi ma gandesc la job!





  • Rochiteee!! Cine se satura de rochite ...si cine poate sa zica cu mana pe inima ca are prea multe si nu isi mai doreste "macar una" ? Eu nu pot! Asa ca am mai adaugat 2 pe lista, just-in case. Una cumintica, perfecta pentru birou:





si una sexy, perfecta pentru o seara in oras sau de ce nu, o nunta :) 
(am vazut-o la Ioana (Fashion Spot) si arata absolut perfect!

Eu am ales de data asta o pereche de pantaloni cu un croi super clasic-pe care sincer nu l-am mai incercat pana acum(Imi place, e diferit fata de ce purtam eu) si o pereche de pantofi aflati la reducere (49 ron).Primii mei pantofi cu toc de 8 cm...de care m-am indragostit. Sunt atat de usor de purtat...pot alerga linistita dupa mamarutza ;))

This is it:
Pentru ca imi doresc de foarte mult timp o geaca de piele , am plusat de data asta si mi-am ales una superba. E perfecta pentru ceea ce vreau eu...insa acum imi pare putin rau ca nu am ales-o neagra. Cred ca o sa dau o fuga zilele urmatoare sa o schimb:P

Cumparaturile mele arata cam asa:




Voi? Ce parere aveti despre produsele Poema? Le-ati incercat? A-ti vizitat vreodata un magazin Poema sau magazinul on-line?





Related Articles

3 comentarii:

  1. Foarte dragute toate produsele alese de tine. Eu ador produsele Poema, sunt minunate. Kisses
    http://www.xcentrica.ro/alege-sa-porti-negru/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos draga mea. Sincera sa fiu, sunt sigura ca orice as fi ales ar fi aratat la fel de bine:) Te pup si eu!

      Ștergere
  2. Geaca are o nuanta foarte versatila! E drept ca pe negru ar fi ceva mai edgy :P Este cumva din piele naturala?

    RăspundețiȘtergere

Recent Post