In cum sa porti sandalele galbene milanoo.com POEMA yellow sandals

OOTD: Milanoo's yelow sandals &classic pants. Best Team!



Atunci cand am comandat aceasta pereche de sandale am avut in minte o tinuta care cumprindea una din rochitele mele preferate-neagra si extrem de simpla. Imi parea ca in primul rand culoarea acestora o sa atraga atentia asa ca imi trebuie ceva uni, simplu.

Eh, nu stiu cat vi se intampla voua din astea insa eu...efectiv nu mi-am mai gasit rochita. Carmen-ia rochita de unde nu-i! Am cautat-o vreo 2 zile prin toate dulapurile posibile si imposibile...apoi m-am dat batuta. 
Cred ca incet incet imi mor toti neuronii ...altfel nu imi explic cum pot sa uit atatea lucruri. Memo Plus scrie pe mine :)

Revenim.
Tarziu in noapte incercam sa fac in minte tinute care sa cumprinsa perechea aceasta de sandale  pe care eu o ADOR! Recunosc ca imi imaginam ca sunt mai deschise la culoare atunci cand le-am vazut pe site insa m-am obisnuit cu nuanta lor puternica repejor.

Mi-as fi dorit pentru ele o fusta din tulle rosie (pe care am tot avut in cap sa o fac vara asta dar uite ca nu mi s-a aratat) sau o fusta creion -tot rosie. Imi place mult combinatia rosu/galben asa ca as fi mizat pe ea.
Dupa ce am recapitulat ce posibilitati exista am ajuns la concluzia ca am de ales intre o fusta creion neagra si ultima pereche de pantaloni Poema cumparata zilele trecute (in urmatoarea postare va arat ce minunatii putem gasi in noua colectie POEMA).
Pentru ca fusta (desi tot cu talie inalta si croi clasic) lasa la vedere o parte un picutz mai mare de piele (cu vreo 2 cm, nici asa nu mi se vedea buricul deci eram ok:P) iar eu am o problema destul de mare in a aparea asa...am ales sa port patalonii .

(niciodata nu mi-a placut sa port ceva-orice- care sa imi lase abdomenul la vedere. Imi place trendul crop top insa eu nu ma simt deloc confortabil sa il port. Slava Domnului nu are legatura cu felul in care arat..pur si simplu nu imi place )

Aveam cu mine si un colier negru ce ar fi trebuit sa il port insa l-am uitat in geanta, iar geanta in masina. Mi-am adus aminte dupa ce Alexandra era deja la birou...iar eu eram in super intarziere. Asa ca ..va arat fotografiile in varianta neaccesorizata :))





Am purtat :Sandale MILANOO- HERE
     Pantaloni Poema
             Camasa No Name(old)










Colaborarea cu Milanoo este prima din seria site-urilor din strainatate pentru blog. Va marturisesc ca nu am mai comandat niciodata nimic din China asa ca am avut oarecare emotii pana cand produsul a ajuns la mine (a fost trimis prin DHL si a ajuns in aproximativ 1 saptamana- si aproape tot o saptamana a stat in vama. Minunat!) Insa am fost foarte placut surprinsa atunci cand am vazut ca sandalele arata impecabil, sunt bine lucrate si atentia la detalii isi face simtita prezenta. Singurul lucru care mi-a dispalut este miros pregnant cu care au venit :) Cu siguranta ma intelegeti. Noroc ca in 2-3 zile a cam disparut!
Mai mult, in colet am gasit o scrisoare de multumire (bineinteles, trimisa catre toti clientii-insa mie imi plac detalii de genul acesta) si o bucata de material pentru curatarea sandalelor.



Asa ca , din partea mea Milanoo are o bila alba.
Cu siguranta o sa mai comand de la ei, sper doar ca si celelalte produse sa fie cel putin la fel de calitative ca aceste sandale.

Ca si concluzie..

...there is something about this yellow sandals...i just love them!

Acum va intreb pe voi, cum ati fi purtat aceasta pereche de sandale? 
Vreau idei..muulte muulte idei. Am de gand sa le mai port inca de cateva ori pana cand toamna nu o sa ma mai lase.

Pupici, pe curand!

p.s- de azi ma gasiti si pe LOOKBOOK.nu
inca nu prea ma descurc eu ...insa invat repede , pe cuvant:)

Related Articles

13 comentarii:

  1. Superba tinuta ta Carmen, arati minunat iar sandalele arata mai bine incaltate decat pe site. Tare faza cu colierul uitat in geanta, mi se intampla frecvent si mie. Eu as purta sandalele si cu o tinuta all white, eventual un costum din doua piese. Kisses
    http://www.xcentrica.ro/adidasii-o-alegere-indrazneata/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos draga mea!!
      Sa sti ca mie nu mi se intampla foarte des...poate pentru ca nu port coliere foarte des?:)) M-am obisnuit fara bijuterii de cand o am pe mamarutza. Sandalele sunt intradevar tare frumoase, arata mai bine decat pe site. Te pup!

      Ștergere
  2. Foarte tare combinatia, imi place la nebunie ce varianta ai ales in final, arata foarte bine combinatia camasa, sandalele galben/verde neon, sparta de negrul pantalonilor, minunat!! :*

    http://www.newtouchofcolor.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Diana!!!
      Ma bucur ca a iesit bine pana la urma :D Te pup!

      Ștergere
  3. Acum ca vad tinuta asta, mi se pare cea mai potrivita pentru a pune in evidenta sandalele!!! Imi place foarte mult ca ai purtat camasa legata, cred ca nu ar mai fi artat la fel de HOT daca era bagata pur si simplu in pantaloni.

    As mai purta aceste sandale cu fusta mea din piele Zara ( ASTA ) si o camasa cu dungi alb-negru. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuze, am pus link-ul gresit...despre fusta ASTA este vorba!

      Ștergere
    2. Daniela, multumesc tare mult pentru inspiratie.
      Sa sti ca nici nu m-am gandit sa imi bag camasa in pantaloni, acum ca imi spui tu imi pare o idee:P Mi-ar fi plaut ca acea camasa sa fie o idee mai lunga iar eu sa o pot lega mai bine. Dar m-am descurcat si asa:))
      Te pup!

      Ștergere
  4. Superbe sandale! Îmi place mult outfit-ul și arăți minunat. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place lookul tau minimalist draga Carmen, colierul nu e o mare pierdere. Cel mai bine e sa probezi din garderoba, asa vei descoperi combinatii faine, de culoare, de texturi, fara sa te gandesti... "daca nu merge". ;)
    Eu in general nu port neon. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt total de acord cu tine:colierul nu e o mare pierdere.
      Pai da, teoretic asa fac...sau mai bine zis asa faceam in trecu: probam diverse combinatii si vedeam ce mi se potriveste cel mai bine. Acum, seara cand "ma trantesc franta in pat" timp de 2-3 minute ma gandesc la tinuta de a doua zi. Mai mult timp nu am pentru ca adorm...iar a doua zi cu siguranta mamarutzei nu ii place sa ma vada proband n combinatiii:))) Sau nu are rabdare, mai bine spus.
      Nici eu nu port neon , de regula.

      Pupici!!
      p.s- imi pare tare rau ca nu am reusit sa ne vedem in Sibiu

      Ștergere
  6. Arati superb!!! Imi place foarte mult combinatia propusa de tine pentru ca te si pune foarte bine in valoare, sandalele sunt chiar super si mie mi-au venit urmatoarele variante in minte: 1. o pereche de blugi stramti, inchisi la culoare si o camasa alba destul de larguta cu un colier statement argintiu si 2. o fustita neagra cu talie inalta dar in clos cu o camasa din matase legata exact cum ai legat-o tu pe asta si de preferat parul prins intr-o coada mai sus :D
    Te puuup! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos draga mea Julie!!!!
      Ador combinatiile propuse de tine, pe cuvant ca incerc sa recreez una din ele. Probabil cea de-a doua, nu de alta dar nu am acum nici camasa alba larguta, nici blugi stramti (trebuie sa imi cumpaaar blugi!!!) si nici un colier statement care sa se potriveasca.
      Multumesc frumos frumos de idei.
      Pupici!!

      Ștergere

Recent Post