In Cosmetic Plant personal

Emotie sau Astenie...de toamna?

Dragele mele,

A-ti observat poate ca am cam iesit din peisaj, in ultimul timp. Desi mi-am propus de cateva ori pana acum sa nu se mai intample...desi am incercat sa imi organizez timpul cat mai bine posibil..incat sa dedic si micutului meu blog macar putin din timpul meu...se pare ca nu am reusit.
Va marturisesc ca m-am gandit de cateva ori sa nu mai scriu deloc, insa dat fiind faptul ca este unul din modurile in care ma relaxez eu...am hotarat sa "trag de mine" un picutz si sa mai dau cate un semn de viata. Chiar ma bucura sa vad ca inca mai exista cititori, si inca mai sunt vizualizari, desi nu am mai scris nimic de cateva saptamani.

Intre timp...s-a schimbat si anotimpul....a ajuns si la noi toamna.
Desi nu e anotimpul meu preferat, trebuie sa recunosc ca sunt si cateva lucruri ce imi plac :culorile frunzelor, mirosul de pe camp, agitatia diminetilor in care copii se indreapta spre scoala, strugurii (ooo da, strugurii!!) , botinele, trench-urile si cardiganele pufoase, ciocolata calda, ceaiurile dulci....si cate si mai cate.
Nu imi place in schimb ploaia. 
Deloc! Mai ales acum cand mamarutza mea vrea afara...iar eu nu prea pot sa ii indeplinesc dorinta.
Ploaia ne cam da peste cap tot programul pe care cu greu am reusit sa il facem...asa ca lucrul asta ma cam intristeaza.

Apoi...nu imi place deloc astenia. Da! Eu inclin sa cred ca exista...Mai ales pentru persoanele ca mine, care adora vara...si zilele lungi si calduroase.
La fel ca in fiecare an, nici anul acesta nu m-a ocolit. Dar parca acum...mi-a dat o palma destul de grea...pentru ca m-a cam dat peste cap.
Ce-i drept, toamna asta este un picutz mai altfel decat toate celelalte, sunt putin mai obosita decat in trecut...insa merita 100%. 

Trebuie sa va spun ca am hotarat sa schimb adresa blogului. O voi face treptat, asa ca pana la sfarsitul lui octombrie o sa postez in dublu exemplar fiecare articol. Apoi, o sa trec la celalalt blog http://lifeologybycarmen.blogspot.ro pe care sper sa reusesc sa il pun la punct asa cum vreau eu.
Mi-am dat seama ca vreau sa schimb putin stilul blogului, m-am schimbat si eu,mi-am schimbat stilul...asa ca acest lucru as vrea sa se vada si in blogul pe care il creez.
Am cautat cateva zile la rand un template simplu si minimalist pentru blogger insa am gasit numai aiureli. Poate, la un moment dat ...o sa reusesc.
Poate a-ti observat ca (in sfarsit!) mi-am facut si eu pagina de Facebook. Va invit cu mare drag sa dati un Like! pentru a fi mai simplu la curent cu ce se mai intampla pe aici.

 Revin in urmatoarea postare cu un Giveaway , in colaborare cu Cosmetic Plant. V-am facut curioase...macar un pic?

Pupici...si bine v-am regasit!!

Related Articles

2 comentarii:

  1. cum sa renunti la blog?:(ar fi tragic..,toamna e un anotimp frumo,cu toate schimbarile,diferentele...totul!:)


    http://thatswhywesmile.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Zilele trecute citeam pe blogul Luciei-Zadin ca se gandeste sa renunte la blog, acum citesc aici...fetelor, atat de multa munca depusa, timp si pasiune, ar fi păcat sa renuntati...nu trebuie sa scrieri f des, e suficient o data pe saptamana...acesta sa fie momentul vostru din saptamana!
    Astept sa vad noul blog!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere

Recent Post