In Feeric Fashion Days 2013 FFD 2013 fundatia MITICHI

FEERIC FASHION DAYS 2013-> final de poveste

Mereu sub presiune din cauza conditiilor meteo nefavorabile, cea de-a sasea editie a Feeric Fashion Days s-a incheiat aseara, pe pasarela suspendata din Piata Mica a Sibiului, dupa sase zile de festival pline de prezentari care mai de care mai spectaculoase.
 Festivalul a debutat cu stangul. Prima prezentare individuala din noua editie de festival, cea a Biancai Popp din paraul Palatului Brukenthal din Avrig a fost amanata din cauza ploii. Echipa festivalului s-a reunit in sedinta si s-a luat decizia ca toate prezentarile ce vor urma sa aiba loc conform programului, indiferent de greutatile intalnite. Si toate au mers snur.
Adriana Goilav a prezentat in terminalul Aeroportului Sibiu. Olimpia Dobrota a scos la iveala o colectie fenomenala, intr-o prezentare cu totul si cu totul minunata, in zona Olaritului din Muzeul in Aer Liber. Sub cupolele Casei Artelor, Andra Papuc, studenta a Universitatii Lucian Blaga din Sibiu a prezentat poate cea mai eleganta colectie dintre cele vazute anul acesta la Feeric. 
n ciuda ploii abundente, peste 100 de persoane au urcat in Cetatea Cisnadioara pentru revenirea designerului sibian Anca Stanila la Feeric Fashion Days, cu o prezentare plina de prospetime si culoare. Apoi, in cea de-a treia zi de festival, pe o ploaie puternica, Anamaria Sut si-a prezentat ultimele creatii in haosul controlat din Piata Aurarilor. O prezentare pe care ploaia a reusit doar sa o faca si mai spectaculoasa. Unul dintre cei mai in voga designeri sarbi, Pedja Neric, si-a prezentat colectia primavara-vara in hala Boromir unde se produc dropsurile, printre linile de productie functionale. Cea de-a patra seara a Feeric Fashion Days s-a incheiat cu prezentarea plina de stil si sobrietate a Nataliei Vasiliev, pe Pasajul Scarilor.
Prezentarea studentilor ULBS din Hala Balanta a uimit intreaga asistenta. Decorul industrial, macaraua mobila ce a transportat una dintre manechine pe intreaga durata a pasarelei au fost punctele cheie ale acestei prezentari. Cristian Samfira a cucerit publicul cu prezentarea sa individuala desfasurata in Depoul CFR Calatori. De o geometrie perfecta, spatiul a sprijinit si a pus in valoare creatiile vestimentare, cu atat mai mult cu cat manejul, prezentarea generala a colectiei, s-a desfasurat pe placa turnanta, cu o intoarcere de 360 de grade in fata publicului. Florin Dobre a uimit publicul sibian cu o prezentare masculina extrem de creativa, in curtea Restaurantului Max. Sute de oameni au asistat la prima parte a Galei Feeric. Prezentatoarea evenimentului, vedeta Antenei 2 – Maria Simion, a fost si primul designer urcat pe pasarela din Piata Mica in aceasta editie de festival. Alaturi de ea au mai prezentat Diane Paraian, Doina Gangan, Sandra Chira, Georgiana Nicolaescu, Rozalia Bot iar spectatorii au mai putut urmari o prezentare de papioane semnata Bowtique si prezentarea Wella Trends by Luciano, prezentare de coafuri.


Ultima zi de festival a inceput cu o prezentare la fel de atipica, in bazinul Baii Neptun. Golit de apa, bazinul a fost umplut cu scaune pentru spectatori si amenajat intr-o pasarela extrem de potrivita pentru o prezentare de moda. Intreg festivalul s-a mutat apoi la Avrig, unde Bianca Popp a reluat prezentarea amanata din prima zi de Feeric, in ropote de aplauze. Tot in curtea Palatului de Vara Brukenthal, Adina Buzatu si colectia Cristalerie, realizata de Ioan Tamaian, Adriana Cazan, Olimpia Dobrota si Rodica Slabu au incheiat seria prezentarilor individuale din cea de-a sasea editie a Feeric Fashion Days.
Festivalul s-a incheiat pe pasarela suspendata din Piata Mica unde, in ciuda vremii si a frigului publicul sibian a sosit si s-a bucurat de minunatiile create de Erika Lopez, Beata Szasz, A & S Negulescu, Charles & Ron, Evgheni Hudorojcov, Wella Trends by Excentric si Adina Buzatu.










Asa ca ...ne vedem la anul, cu un festival mai frumos, mai FEERIC! 

fELICITARI INCA O DATA, DIN INIMA!

Related Articles

1 comentarii:

Recent Post