In make up personal TAG

TAG :Beauty things I suck at..


Hello!

Zilele astea am vazut prin blogosfera, destul de multe raspunsuri la acest tag, mi-am dat seama ca mi-a placut sa citesc raspunsurile fetelor si intre 2 reprize de leganat si cantat am inceput sa ma gandesc la ce nu ma pricep eu in ceea ce priveste domeniul acesta. Si mi-am dat seama ca sunt destul de multe lucruri...

  1. Nu reusesc nici cum sa ma pensez singura. Sub nici o forma. Le retusez din cand in cand , atunci cand imi creste cate un fir-doua dar atat. Nici macar nu vreau sa imi imaginez ce ar iesi daca as incerca sa le pensez eu. Nu ma pricep si nici nu pot suporta durerea- in cazul in care mi-o provoc singura. Daca sunt la cometica imi e rusine sa comentez asa ca sunt cumintica:)
  2. Nu stiu (se pare ) sa vopsesc parul. Nici al meu si nici al alcuiva. Mi se pare un proces mult prea laborios, nu am rabdare sa iau fiecare suvita, etc etc. Am incercat o data, promit ca nu mai fac!
  3. Nu reusesc niciodata sa trasez o linie perfecta cu tusul. Daca la primul ochi imi iasa chiar f bine, la al doilea e cu totul altceva:ori prea groasa, ori prea scurta, ori prea..nu stiu cum dar nu ok. Intotdeauna mi se intampla asa, nu stiu de ce.Mai am de invatat, ce mai!
  4. Niciodata nu imi iasa o manichiura perfecta. Chiar niciodata. Reusesc sa imi murdaresc cuticulele de fiecare data, ma enervez..asa ca prefer sa le colorez in culori nude sau cat mai subtile, macar sa nu ma patez cu negru...(cu toate ca ador oja neagra..)
  5. Desi intotdeauna am fost multumita de parul meu, de cele mai multe ori nu reusesc sa il aranjez cum vreau eu. Atunci cand il intind partea din spate nu imi iasa perfect, atunci cand incerc sa imi fac bucle nu imi iasa exact ce vreau...si sunt prea lenesa ca sa incerc si altceva.
  6.  Nu stiu sa folosesc asa cum trebuie blush-ul. Pentru ca nu am folosit foarte des, de fiecare data cand incerc sa il folosesc si eu...nu arata cum ar trebui. Ca sa fiu sincera nici nu m-am prea documentat cu privire la subiect, deci poate poate daca as cauta ceva tutoriale despre poate ca mi-ar reusi si mie...(sper, cel putin) 
  7. Sunt lenesa in ceea ce priveste prepararea si folosirea mastilor "home made". Ok- ma documentez, gasesc super retete, imi cumpar produsele..insa nu gasesc deloc timpul si cheful pentru a le prepara si folosi. Chestiunea asta sper sa se schimbe in perioada urmatoare, imi propun asta:)
Cam asta ar fi lucrurile la care nu ma pricep ...sau cel putin astea imi vin acum imi minte. Sunt sigura ca sunt mult mai multe lucruri pe care nu reusesc sa le duc la bun sfarsit insa ...nu le mai stiu acum:) 
Ce sa mai zic si eu?:P

Mi-ar placea tare mult sa aflu la ce nu va pricepeti voi in domeniul acesta. Puteti prelua TAG-ul fara probleme sau "feel free to comment"...

Pupici de la Sibiu!
De la un Sibiu mohorat, innorat si plouat! :(

P.S- NU UITATI SA VA INSCRIETI LA ACEST CONCURSCastiga un tratament de indreptare a parului cu keratina
 

Related Articles

5 comentarii:

  1. Ei lasa ca nu sunt lucruri asa grave..:D
    Ma gandeam acum ca si eu am de facut tag-ul, si voi le-ati zis pe toate.Si cam tot la aceleasi lucruri sunt si eu anti-talent:))
    Pupici Carmen!De o o Belgoe mohorata si ploioasa rau..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa sti ca am observat si eu ca se cam repeta lucrurile prin tag-uri , inseamna ca nu stau chiar asa rau:))
      stiu ca nu sunt lucruri chiar asa grave, pot trai foarte bine si asha..insa trebuie sa ma pun la punct, nu-i asa?:))
      pupici!

      Ștergere
  2. Poti rezolva problema cu murdaritul cuticulelor daca le cureti cu o pensula unghiulara inmuiata in acetona. Works like a charm! Si eu am cam aceleasi probleme ca si tine :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pfff, uite ca la asta nu ma gandisem...mersi de sfat! Asa fac de acum!:)

      Ștergere
  3. Buna! :) Unde te pensezi in Sibiu?

    RăspundețiȘtergere

Recent Post