In

My hair routine NEW IN: TRIODELUXE Products (REVIEW)

Hello everybody!

Zilele acestea, recitind postarile trecute, mi-am dat seama ca nu am mai facut de foarte mult timp un review. Asa ca m-am hotarat sa ma pun pe treaba, am atatea produse pe lista...insa timpul este atat de putin.
Pentru postarea de azi am ales produsele TRIODELUXE.
O sa fie un review marisor, mai ales ca rutina parului meu include destul de multe produse. Am inceput sa le folosesc in urma cu cateva luni, am fost multumita si am continuat. De ce sa schimb ceva ce imi place?
 Buna intrebare e asta...mai ales cand stii ca ai facut o mare mare prostie. Da, este vorba despre mine,normal. 
Stiti si voi probabil ca cele mai multe dintre femei incearca sa renunte incet incet la vopsea si la cat mai multe produse de ingrijire a parului. Sau in cazul in care nu se poate renunta la vopsea, macar se alege o culoare cat mai naturala...si placuta vederii.
Eh, dragele mele...M-AM VOPSIT!
Si eu, minunata de mine, am ales culoarea dupa tipa de pe cutie (nu m-am uitat in nici un catalog, deh de unde sa stiu eu ca e mai ok asa?:P) si normal ca am ales "negru abanos"...Deci, no comment. Negru intens. NeGRU NEGRU!!
Am facut chestiunea asta cu 2 zile inainte de botezul micutei mele..am regretat decizia luata chiar in secunda in care Alexandra a pus primul gram de vopsea, pe prima suvita. Dar, asta este.
Dupa vreo 10 spalari (in 2 zile) si multa sare de lamaie pe piele, pentru a mi se curata petele negre de pe fata... la botez am fost multumita. Chiar daca nu sunt foarte ok vopsita, putin in degrade ...e ok. Am invatat macar sa merg la salon pentru chestii de genul...vad in viitorul nu foarte apropiat cum imi va arata parul ...in functie de raspunsul la intrebarea asta voi vedea daca, cum si unde ma voi mai vopsi.
 Later edit :
Nu stiu de ce nu am amintit de faptul ca mamarutza mea plangea din 10 in 10 min...(adormea..ne bucuram ca e ok apoi imediat se trezea si plangea..nici ea nu vroia sa ma lase sa ma vopsesc:PP).Alexandra isi dadea jos manusile..se spala bine bine pe maini..si mergea la leganat. Iar eu...ma incapatanam sa continui eu cu vopsitul (adica, daca e sa fiu sincera vroiam sa termin cat mai repede sa nu cumva ca parul sa iasa prea inchis la culoare..)
Deci e clar ca nu am cum sa ma mir ca s-au scapat 2-3 fire de par si ca rezultatul nu este perfect. Dar arata f ok, nu se vede mai nimic.
Siiii, Carmen avea impresia ca ea o sa stie sa vopseasca (ca deh, Ale isi luase vopsea spuma..trebuia sa fie foarte simplu) asa ca a incercat sa o vopseasca pe Ale. Pe cuvant ca mi-am dat toata silinta , fetita nu mai plangea, Ale mi-a zis de 10 ori sa am grija la breton...insa eu tot am dat-o in bara. I-am lasat o suvita nevopsita fix pe langa breton...not nice! Noroc cu cordelutele pe care le poarta...Oricum...de senzatie e imaginea cu noi doua uitandu-se in oglinda....la sfarsit!(Remember?:)))

Cred ca va dati seama ca incerc sa imi hranesc si ingrijesc parul cat mai mult cu putinta acum..sa nu mi se strice de tot.
Bine macar ca l-am mai scurtat, macar am scapat de varfurile despicate.


 Sampon Smooth and Silky - Ultra stralucitor - pentru par aspru si rebel, contine Pro Vitamina B5

Ce spun ei?
Pastreaza parul drept. Catifeleaza si netezeste firul de par, dand volum parului.
Instrucţiuni de folosire: Aplicaţi pe părul ud, masaţi uşor, apoi clătiţi cu apă din abundenţă.
Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere.
Cantitate: 400 ml.

Ce spun eu?
Sunt multumita de miros, nu il pot descrie cu exactitate...insa imi place, asta e sigur! Totusi, nu persista foarte mult, la cateva ore dupa spalare nu se mai simte deloc.Este suficienta o cantitate foarte mica din produs pentru ca parul sa fie curat . Din punctul meu de vedere, dupa 2 luni si ceva de folosire nu pot spune ca parul meu a devenit ultra stralucitor datorita lui. Insa, nu mai e atat de aspru, iar firele rebele au cam disparut,spre marea mea bucurie. Parul meu ,usor ondulat natural nu a devenit drept dupa spalare, este nevoie 100% de placa pentru acest lucru.

Masca Smooth and Silky - Ultra Stralucitoare -
pentru par aspru si rebel, contine Pro Vitamina B5


Ce spun ei?

Pastreaza parul drept. Catifeleaza si netezeste firul de par. Da volum parului.
Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere.
Instrucţiuni de folosire: Se aplică pe părul proaspăt spălat, pentru efect imediat se recomandă masarea cu un prosop uscat. Necesită clătire.
Cantitate: 250 ml.

Ce spun eu?
Cam aceleasi lucruri ca si la sampon, insa adauga ca imi place mult volumul care il capata parul meu dupa ce folosesc acest produs. Parul devine matasos, usor de pieptanat si hidratat. Insa nu pot spune ca este extrem de stralucitor, din pacate.

Balsam instant bifazic hidronutritiv pentru toate tipurile de păr 

 Ce spun ei?

 "Tratament balsam instant pentru păr deshidratat si deteriorat cu ingrediente care hrănesc, protejează, hidratează şi refac părul atât în interior cât şi în exterior, redându-i vitalitatea şi lăsându-l mătăsos, strălucitor şi uşor de aranjat. Ideal pentru părul afectat de permanent, coloranţi, radiaţii solare şi alţi agenţi externi agresivi."

Ce spun eu?

 Desi am facut un review amanuntit AICI (va invit sa il recititi) trebuie neaparat sa imi exprim multumirea fata de acest produs. Il folosesc constant, chiar mai des decat keratina lichida si sunt extrem de multumita de el. Parul este intradevar hidratat, placut la atingere,nu ingreuneaza parul, nu il imbacseste si nici nu il ingrasa. 

Ultimul produs pe care il folosesc,deocamdata este Keratina Lichida .

 Aveti review dedicat AICI.

Exact ca si in cazul tratamentului bifazic, rezultatele se vad iar lucrul acesta ma multumeste. Totusi, trebuie sa recunosc ca am folosit-o un picutz mai putin decat balsamul prezentat anterior. Nu stiu de ce, probabil ca il alegeam de fiecare data pe primul stiind ca efectele lui imi plac tare mult.

Cam astea sunt produsele pe care le folosesc...as mai avea nevoie de un ulei de par , pentru netezirea firelor rebele (alea care mai sunt..) dupa intinderea parului.  Recomand cu caldura folosirea mastilor naturale, sunt chiar senzationale.

In cazul in care sunteti interesate de produsele TRIODELUXE -le gasiti AICI, pe site-ul oficial.

Eu am incercat pana acum diverse masti cu uleiuri esentiale (ricin, argan), ulei de masline +galbenus, miere. Am inteles ca tratamentele cu petrol fac minuni...insa eu nu prea ma aventurez la asa ceva..inca:)    

Am si cateva sfaturi, adunate si testate :

 - nu ma spal niciodata pe par cu apa fierbinte, iar la sfarsit ma clatesc cu apa relativ rece
- ma samponez obligatoriu de doua ori
- inainte sa aplic balsamul si masca tamponez parul cu un prosop sa nu fie foarte ud
- nu aplic niciodata produse pentru hidratare la radacina firului de par, doar pe lungime. Am avut diverse incidente , parul mi se imbacseste instant.
- atunci cand vreau sa imi pun in valoare buclele imi usuc parul stand cu capul in jos pentru mai mult volum si pentru a le "forma" mai bine
- in timp ce usuc parul trec usor degetele prin el pentru a scurta timpul de indreptare cu placa.

Acum, la sfarsit va arat cateva ipostaze a parului meu. Nu am poze cu focus pe par, nu m-am gandit niciodata sa fac, dar cred ca sunt ok si asha..nu-i asa?:)

2007, Carmen miresica:) a se observa culoarea parului...




2010, par necoafat si fara produse styling



2010, dupa tuns, par ondulat natural


2011, par intins




2012 par ondulat natural



2012 , par necoafat, fara produse de styling


  Fotografiile de la botez nu le am inca, pentru a se putea observa culoarea si lungimea de acum. Urmeaza , zilele urmatoare.
Totusi , a se observa cat de mult mi s-a schimbat culoarea parului in aceasta perioada. Nu m-am vopsit niciodata , deci nu asta e motivul.Habar nu am..

Cam atat pentru azi fetelor!
Va pupacim si va dorim o zi minunata!

Related Articles

12 comentarii:

  1. am inceput si eu sa folosesc aceste produse , dupa ce le-am castigat :) , sunt la inceput , dar se pare ca imi fac bine !
    esti tare draguta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Coco!
      In privinta produselor Triodeluxe, sunt sigura ca o sa fii foarte multumita de felul in care o sa arate parul tau..

      Ștergere
  2. Super bune aceste produse,le-am folosit si eu:) pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dap!
      Sa sti ca este o parere universal valabila, nu am auzit pe nimeni careia sa nu placa..:)

      Ștergere
  3. foarte frumoase pozele . si intradevar sunt produse bune ce merita investitie .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Claudia!
      De acord cu tine, merita investitia. Oricum preturile sunt mai mult decat ok.

      Ștergere
  4. Draga mea,
    Mi-ai facut reclama negativa! Auzi e vopsita "in degrade"! Asa cevaaa! Trebuia sa specifici si turele pana la fetita si inapoi, starea ta de "regreeeeet" maxim. Offff!
    Ca sa fiu si eu multumita si tu m-ai vopsit la fel, diferenta e ca la mine e chiar in fata pe breton si arata muuuult mai ciudat! Numai ca eu nu ma plang asa tare ca tine. .. am zis!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ooooooffff tu scumpa mea!
      Imi cer oficial scuze, am scris later edit:) Este foarte clar ca nu esti tu vinovata pentru degrade-ul meu , daca stateam cumintica si te lasam doar pe tine sa faci totul sigur iesea perfect. La cat de perfectionista esti...nu se putea altfel.Nu?(si asta e un compliment)
      Si,nici la tine ...nu arata atat de ciudat..mai ales ca tu ai o multime de cordelute frumoase foc. :)
      Si, fie vorba intre noi...si daca era super perfect rezultatul eu tot eram nemultumita pentru ca nu am ales culoarea buna. My bad!:(
      te pupacesc tare tare , uite asa sa iti treaca supararea!!:)

      Ștergere
  5. "Nu m-am vopsit niciodata" cum suna!! Pacat ca nu mai poti s-o spui :D, mie imi place parul tau, e genul care nu se ingrasa deloc, asa pare ;)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O daaaaaaaaaaaa:)) Ce rea esti!
      Clar ca nu o sa mai pot spune niciodata...si sti ac eram tare mandra cand ziceam chestia asta?:) Dar nu mai eram atat de mandra cand vedeam firele de par albe care se inmulteau pe zi ce trece..not nice!:(
      kiss!
      p.s- se ingrasa si parul meu, dar dupa 4-5 zile de la spalare.

      Ștergere
  6. Imi place parul tau , arata superb :) iar din cand in cand , daca nu chiar tot timpul trebuie sa folosim unele produse speciale pentru par :)

    btw, follow you :)

    pupici

    butterflyeffectweb.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult Marina.
      Ai dreptate, parul chiar merita o ingrijire speciala!Pupici!

      Ștergere

Recent Post