In review

REVIEW: Ivatherm- Lapte Demachiant pentru fata si ochi

Dragele mele,

Desi mi-as dori sa va tot povestesc cate-n luna si stele despre micutul meu ingerel..cred ca a cam venit vremea sa revin si eu la postari mai apropiate de tematica blogului incet incet...asa ca azi m-am gandit sa va spun cateva cuvinte despre demachiantul pe care tocmai l-am terminat, adica Ivatherm -lapte demachiant lejer pentru fata si ochi

Imi plac destul de mult produsele Ivatherm, am folosit cateva pana acum si pot spune ca de fiecare data am fost multumita de calitatea lor si de felul in care "reactionau" cu pielea mea. Asa ca , normal, am avut asteptari destul de mari atunci cand l-am ales pe acesta.

Produsul arata cam asa:



Incep cu un minus destul de mare: desi nu prea imi sta in fire sa citesc ingredientele fiecarui produs , data fiind perioada in care l-am folosit, mai exact ultimul trimestru de sarcina, cand eram f atenta chiar la tot ce foloseam am observat ca lista de ingrediente nu arata atat de bine.

Vedeti in cele ce urmeaza exact despre ce vorbesc...dar parca, sunt cam multi parabeni, nu-i asa?



Eu nu stiu sa descifrez ingredientele destul de bine, in cazul in care gresesc...sa imi spuneti, va rog.
Lucrul acesta a fost destul de dezamagitor pentru mine, sincera sa fiu nu prea ma asteptam ...:P
Apoi, un lucru care m-a facut sa zambesc...tubul era sigilat. Desi un lucru foarte normal, vedem acest mic detaliu atat de rar incat...ne surprinde placut. Lucru destul de ciudat,nu-i asa?


In rest, ce va pot spune?

PUNCTE FORTE:

  • cantitate mare :200 ml
  • miros placut, discret
  • dupa folosire, pielea devine catifelata si hidratata
  • indeparteaza foarte bine machiajul- nu este nevoie sa se foloseasca f mult produs
  • formula usoara, nu incarca pielea

PUNCTE CONTRA:
  • anumite ingrediente
  • pretul destul de mare (50ron)
  • in ceea ce ma priveste, la contactul cu ochii - am avut ceva probleme. Mai exact, m-au usturat ochii destul de tare...iar eu nu pot spune ca sunt extrem de sensibila in aceasta zona.

Ca si concluzie, eu recomand produsul acesta...in cazul in care nu avetii ochii f sensibili. Am observat ca exista mai multe persoane care au semnalat aceasta problema , deci...probabil nu sunt eu o exceptie:)
Cred ca la pretul acesta (aprox 50 ron) , se pot gasi si alte demachiante, poate putin mai ok. Primul care imi vine in minte la ora aceasta este cel de la Bioten, muult mai ieftin  (10 ron) si care nu imi facea nici un fel de probleme..
Deci...your choice..:))) Se poate incerca totusi, este un produs ok...dar care nu exceleaza. Poate am avut eu asteptari prea mari...se mai intampla.

Cam atat pentru azi.
O postare scurta si la obiect. Nu de alta, dar va imaginati si voi ca nu mai stau chiar atat de bine la capitolul timp...nu-i asa?:))

Va pupacim tare tare...si va dorim o seara minunata!



Related Articles

4 comentarii:

  1. In dorinta de a incerca ceva nou o data la 2 luni imi schimb demachiantul Nivea pe care il folosesc de ceva ani cu un altul...Pot spune ca din ce am incercat pana acum - Oriflame, Avon, Gerovital - nu am gasit altul mai ok si tot la Nivea m-am intors :) Eu una sunt f multumita de el! Puup x 2!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Heeeeeyyy!!!
      sti ca am uitat cu desavarsire de demachiantul Nivea?:) bine ca mi-ai adus aminte:P
      Acum am 2 demachiante dar urmatorul o sa fie NIvea. Am zis! :)
      te pipacesc tare tare!!!! :)

      Ștergere
  2. Are destui parabeni. Inca nu sunt convinsa ca sunt atat de daunatori pe cat se spune. Parabenii sunt conservanti, care previn alterarea produsului. Fara ei, cred ca ar fi mai periculos sa folosim o crema, un demachiant "expirat". O sa ma mai documentez pe tema asta. In fond, e o strategie buna de marketing sa zici ca vinzi un produs fara parabeni, dar adaugi poate alte substante mai daunatoare care sa pastreze produsul valabil cat mai mult timp. Trebuie studiata problema :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabriela, ca sa fiu sincera eu chiar nu am studiat deloc problema ..deci nu pot spune ca stiu cate ceva despre ei. Dar asa cum spui tu, nu e ok nici sa adaugi alte substante mult mai daunatoare .
      Incerc sa studiez si eu "problema" , sa ma documentez...
      Multumesc pentru vizita, am descoperit si eu azi blogul tau-promite muulte multe:)
      te mai astept pe aici:)

      Ștergere

Recent Post