In l'oreal review TRODELUXE yves rocher

My JANUARY... favorites

Dragele mele,

Nici nu pot sa va spun in cuvinte cat de repede a trecut pentru mine luna aceasta. Extraordinar de repede, parca ieri aduceam acasa minunatia noastra...si iata ca maine implineste o luna...
Parca timpul trece mai repede, iar toate lucrurile devin neinsemnate..poate de asta nici nu mai sunt interesata de mai nimic inafara de puiul meu.

Revenind la "oile noastre" , mi-am propus ca anul acesta sa incerc sa postez in fiecare luna produsele de ingrijire favorite..Imi plac genul acesta de postari prin blogosfera, am descoperit destul de multe produse noi, asa ca o sa incerc sa va arat si eu ce folosesc cel mai mult.

Incepem cu produsele de ingrijire a corpului.





Dupa cum se vede nu sunt foarte multe produse, pentru ca ... nu am avut nici timp de mai multe (luna aceasta mi-am cam dat peste cap rutina mea de ingrijire...ca sa fiu sincera) si am si ales sa folosesc doar minimul de produse cosmetice, pentru ca mirosul pielii mele sa fie cat mai "usor" ...ca bebele meu sa se simta in siguranta si sa nu ii displaca.
Gelurile de dus pe care le-am preferat luna aceasta sunt Dove, Anian si Olay. O sa fac un review despre produsele Anian pe care le folosesc in viitorul apropiat asa ca o sa va spun cateva cuvinte despre oLAY. Nu sunt foarte sigura daca se poate gasi la noi in tara, eu l-am primit de la prietena mea cea mai buna in urma cu cateva luni si imediat a devenit unul dintre gelurile mele preferate. Este extrem de hidratant ( textura este exact ca a unei creme ), lasa pielea foarte hidratata si catifelata si miroase divin. Chiar nu pot descrie mirosul, cert e ca e unul dulce si in acelasi timp fresh..:)Like!

Am inceput sa folosesc gelul anticelulitic de la Balea, nu stiu cat de mari asteptari sa am de la el, cert e faptul ca pielea devine destul de catifelata. Si intra foarte repede in piele, ucru care imi place f mult.
Continui sa folosesc crema antivergeturi cu alge marine pentru ca are si proprietati tonifiante (sau cel putin asa scrie pe ea:P) iar la momentul actual cam asta urmaresc eu...sa imi tonific corpul!!
Gama BIO de la Yves Rocher am folosit-o destul de des (deo roll on+ gel de dus) dupa ce asistentele de la maternitate mi-au recomandat sa nu port parfumuri sau deodorante f puternice, cel putin in primele zile. Iar produsele acestea sunt perfecte daca asta iti doresti:)


Sa trecem la produsele de ingrijire a parului.


Lucrurile sunt foarte simple aici. Dupa cum se vede, am ramas fidela produselor Anian. Samponul si Masca de par + Keratina lichida +Balsam hidronutritiv.
Cam acesta este noul meu ritual de ingrijire a parului.
Desi stiu ca nu este foarte bine, in zilele in care ma grabeam sau nu aveam foarte mult timp la dispozitie, am folosit si Samponul +Balsamul Syoss. Sunt foarte multumita si de aceste produse, probabil voi incerca si altele din aceeasi gama.


Ultimele , dar nu cele din urma...produsele de make up + ingrijire a fetei


Presupun ca observati si voi ca nu sunt foarte multe produse insirate aici:) Asta pentru ca nu m-am machiat foarte des..nu prea aveam de ce. Totusi am folosit zilnic crema de fata No 7 , serul hidratant No7, fond de ten , rimel (mai des Volumissime L'oreal) si tusul Elf.
In zilele extrem de friguroase, am incercat si crema de fata de la Herbalife. Sa stiti ca face treaba buna, trebuie sa va spun mai multe lucruri despre ea intr-o postare viitoare. Este una dintre cele mai hidratante creme pe care le-am folosit vreodata. Nu stiu cat costa si de unde poate fi cumparata , eu am primit-o cadou.

Cam astea sunt produsele mele preferate din ianuarie.
Voi ce a-ti ales pentru luna aceasta?

Va pupacim!

p.s- am nevoie de un sfat: caut o lotiune de corp pentru tonifiere (ce surpriza, nu-i asa?:P) ce imi puteti recomanda? ce a-ti folosit si a dat rezultate?

Related Articles

5 comentarii:

  1. Nu mi-a placut absolut deloc antiperspirantul Bio de la YR , i-am facut vant :) Din ce ai folosit si tu .. doar keratina am folosit-o si eu , o folosesc si in momentul de fata . Si un gel de dus Dove din aceeasi gama noua , dar cu alta aroma :) Sa-ti creasca puiutul mare mare , si sa fie sanatoasa :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa sti ca nici eu nu sunt cel mai mare fan al lui (de fapt ca sa fiu sincera siiiigur nu l-as fi folosit daca eram in alta situatie :P)Gelul de dush...e f ok, dar mi imi plavceau cam toate ...
      Multumesc frumooos, azi are 1 luna:)

      Ștergere
  2. succes cu mititica :)
    incearca Nuxe fondant firming cream , cam scumputa ...dar merita !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc frumos coco!!
      Saru'mana pentru recomandare, sa sti ca nu am mai auzit niciodata de ea:P dau un search pe google imediat sa vad de unde o pot cumpara:P

      Ștergere

Recent Post