In designer maria lucia hohan ss 2013

Maria Lucia Hohan SS/2013

Oare Maria Lucia Hohan mai are nevoie de vreo prezentare?


Presupun ca nu, dar totusi va spun ca Maria Lucia Hohan este una dintre cele mai cunoscute tinere designer din Romania. Ea a absolvit Facultatea de Design Textil din cadrul Institutului Superior de Arte Aplicate Paris si dupa aceea s-a indreptat imediat spre Milano unde a lucrat pentru o scurta perioada ca ilustrator pentru Krizia, sub atenta supraveghere a Mariucciei Mandelli.


Creaţiile MLH s-au bucurat de un succes deosebit peste hotare, fiind purtate în ultimul an de  în cele mai diverse momente, de la dineuri la Casa Albă, la Globurile de Aur sau pictoriale şi până la premiile Oscar. Jennifer Lopez, Eva Longoria, Taylor Swift, Jennifer Hudson, Nicole Scherzinger, Natasha Bedingfield sau Kelly Osbourne sunt doar câteva dintre personalităţile internaţionale care au ales ţinute MLH pentru evenimente glam. De asemenea Lana Del Rey, Dita Von Teese, Maria Sharapova sau Diane Kruger au îmbrăcat MLH în diferite pictoriale publicate în reviste internaţionale.







Ametist, mojito, lime, watermelon, papaya, sunset sunt doar câteva dintre nuanțele noilor creații MLH. Se remarcă rochiile din dantelă, albă sau neagră, montată pe materiale care permit purtarea lor fără jupă și care oferă structura și volumul dorite.

„Cel mai recent sezon a confirmat din fericire interesul vedetelor și al retailer-ilor internaționali pentru creațiile MLH, astfel că noua colecție este deja disponibilă pe multe piețe din Europa, SUA și Asia” a declarat Maria Lucia Hohan.








Toate modelele sunt disponibile începând cu 24 ianuarie la showroomul din str Carol Davila 21 - Cotroceni sau pe magazinul online www.mlh-shop.com, unde se pot comanda și made-to-measure, cu livrare în 15-20 zile.

Ca o mica paranteza- nu am reusit sa gasesc numele modelului campaniei acesteia. Imi place foooarte mult , fotografiile mi se par extrem de reusite. Nu stiu cate dintre voi stiu dar tot ce tine de foografia fashion este un subiect care ma intereseaza. Am foldere intregi cu fotografii din diverse campanii...iar deemult (tare demult, cand facea plopu' pere si rachita micsunele :P) ma pierdeam cu orele pe www.style.com sau alte site-uri de genu' studiind fotografiile.

Siiii, asa la sfarsit va arat si voua melodia care ;mi-a intrat in sange"...de azi dimineata e pe repeat:P
Si, ca o mica paranteza...nu stiu 100% dar cred ca rochia Antoniei este tot o creatie MLH.

Enjoy!

Related Articles

2 comentarii:

  1. creatii le sunt superbe, insa shootingul in sine mi se pare prea contrastant...

    RăspundețiȘtergere
  2. "Ametist, mojito, lime, watermelon, papaya, sunset sunt doar câteva dintre nuanțele noilor creații MLH."
    Serios, ce culori sunt astea??? :)))

    RăspundețiȘtergere

Recent Post