In review

Comanda mea la DACIC COOL

Dragele mele,

Sunt mai mult ca sigura ca a-ti vazut si voi cat de crescut e interesul in blogosfera fata de produsele DACIC COOL. Curioasa cum sunt eu, citind multe multe postari de tip "HAUL"  pe diverse bloguri ..m-am hotarat sa imi comand si eu ceva..doar asa, sa incerc.

Wishlist-ul am inceput sa il fac pe la sfarsitul lunii decembrie, cand aveam mult timp liber..si stateam cu orele in fata laptopului. Desi imi doream sa incerc destul de multe lucruri, data fiind perioada in care ma aflam...am cam taiat de pe lista destl de multe produse  pe motiv ca nu le puteam folosi in sarcina.
Eh, "desteapta de mine" nu se gandea ca in scurt timp nu o sa mai fiu gravida, deci o sa pot folosi in voie tot ce doresc...sau aproape tot:P
Pentru ca sotul meu se numeste Ioan, am hotarat sa profit de oferta de sf. Ion - iar comanda am plasat-o chiar in 07.01 -bineinteles ca nu am mai avut timp sa o revizuiesc, asa ca am ales doar 2 produse:

  •  Lapte demachiant Natural cu laptisor de matca - Gerocossen
  • Echina Vit.C - Hofigal
Demachiantul mi se terminase, asa cum va spuneam si eram chiar curioasa de cum va fi macar un produs Gerocossen. Imi faceau cu ochiul si cateva geluri de dus aceeasi marca, insa pentru ca avem destul de multe neincepute am ales sa spun "pas' si sa le las pe data viitoare.
Pentru ca aceasta comanda a fost facuta pe numele sotului , am beneficiat de dublarea ei deci am mai primit o cutie de Echina Vit C(- care este binevenita, acum incepe iarna se pare:P) si Lapte demachiant Hof.Viodana - Hofigal.
Nu am folosit niciodata produse Hofigal, asa ca sunt chiar curioasa de cum se va intelege cu tenul meu.
In plus, am mai primit (tot cadou) doua cutii de ceai : una de menta si una de tei.
Produsele arata cam asa:





M-am bucurat foarte tare si de revista trimisa (eu am o slabiciune pentru tot ce inseamna reviste/flyere/info promotii etc) pentru ca sunt destul de multe lucruri interesante acolo, deja am un nou wishlist cu suplimente.
Asta daca nu o sa imi fac si eu o comanda Iherb, am vazut ca se poarta:)

Revenind la produsele noastre, deocamdata va pot spune ca demachiantul de la Gerocossen imi place foarte mult. Sincer sunt mai multumita de acesta in detrimentul celui Ivatherm. Asta e la prima vedere, vad eu cum se comporta in timp:)
Mi-as fi dorit sa comand si macar un borcanel cu miere, dar am uitat...pur si simplu. Destul de trist, daca stau sa ma gandesc ca miere mi-am dorit sa incerc..si de asta ma hotarasem sacfac comanda :))) Greu domne' , varsta asta:P


Cam atat pentru azi dragele mele.
Ma intorc la sufletelul meu...care btw a fost "nesperat de cumintica" azi noapte:)

Related Articles

3 comentarii:

  1. Dupa miere salivam si eu pe site-ul Dacic Cool dar n-am dat comanda desi as fi beneficiat de reducere :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am dat comanda, dar am uitat de ea. Asaaa..ceva:)))
      Eh, asta este...o sa vezi tu ca , parca parca mai uiti cate ceva:P

      Ștergere
  2. Foarte interesante produsele! Nu am incercat nicunul pana acum, dar poate o voi face acum.

    Te invit pe blog-ul meu unde poti participa la doua concursuri:
    $80 Gift Voucher to MsDressy si $100 Gift Voucher to ASOS.

    RăspundețiȘtergere

Recent Post