In style icon

STYLE ICON: Carine Roitfeld

Daca in postarea precedenta din rubrica "STYLE ICON" am ales-o pe Audrey Hepburn ...acum am decis sa aleg pe cineva contemporan cu noi...Foarte ok spun eu in ceea ce priveste inspiratia.


Cand esti stilist de profesie si redactorul sef al celei mai importante reviste de moda din lume, Vogue, ar fi deplasat sa nu fi un style icon si model de urmat pentru milioane de fashioniste ce iti cumpara luna de luna revista pe care o conduci. Despre Carine Roifeld vorbim, ea este un style icon si intruchiparea stilului lejer specific frantuzoaicelor.tunci cand minimum trei specialisti se intalnesc sa discute despre cel mai bine imbracat personaj din lumea modei, ei o vor vota pe Carine Roitfeld, fostul redactorul sef al revisteiVogue Franta - o femeie de peste 50 de ani, slaba ca o lama de otel si invariabil incaltata cu pantofi cu toc stiletto."Sunt o femeie norocoasa pentru ca am aceleasi dimensiuni ca si la 20 de ani.  Dar, odata cu trecerea timpului trebuie sa descoperi noi si noi trucuri..." Botox?  "Nu, nu imi place.  Fac doar masaje faciale.  Nu imi place nici ideea de operatie estetica, nu vei pacali pe nimeni."  Oricum, lui Carine, cu lista ei clara de "iubesc/detest" nu prea pare sa ii pese de ceea ce gandesc oamenii despre ea.  A purtat si blanuri, cand aceastea erau la moda (cu toate amenintarile PETA) dar nu o mai face acum deoarece "blana are un miros neplacut."Lumea o considera ca fiind o persoana rece "dar nu este adevarat. Sunt doar rusinoasa si incerc sa ma ascund in spatele pletelor negre.  Dupa un pahar de vodca, ma simt mult mai bine.  Dupa doua, ma consider chiar foarte frumoasa.""Le-as sfatui pe femeile... normale, care nu dispun de un buget mare, sa cumpere doar piese clasice si o pereche noua de pantofi in fiecare sezon.  Un trench Burberry este intotdeauna frumos.Poti doar sa-i schimbi cordonul, sa-l inlocuiesti primavara cu o esarfa indiana...  Aici sunt eu specialista, la lucruri simple pe care sa le fac sa arate diferit".


Haideti sa va arat cateva fotografii...stiu ca le asteptati:)
























Daca aveti timp si chef, dati PLAY filmuletului de AICI. O sa descoperiti o Carine Roifeld...care siiigur o sa va placa...trust me!



Related Articles

5 comentarii:

Recent Post