In OOTD

OOTD : Pantaloni in dungi, bluza uni si ...ochi de chinezoica


Incet incet parca primavara isi mai face mila de noi si ne mai da cate o raza de soare. Apoi urmeaza inca 2-3 zile de ploaie (care mie imi place, atunci cand nu sunt nevoita sa merg pe jos ci sunt undeva la o cabana , la munte ...de exemplu) , o jumatate de ora soare ...si din nou ploaie. 
Eu v-am mai spus de atatea ori ca sunt meteosensibila, asa ca ...am nevoie de soare. 
Fotografiile de mai jos sunt facute acum cateva zile , in pauza de la job (adica maaaxim 10 minute), pe un bulevarg aglomerat din Sibiu, chiar foarte aproape de un parculet de copii. Ce sa va spun? Ca bunicile ce erau cu copii in parc si susoteau de zor? Ca vantul batea (like always) sau ca imi intra soarele in ochi ? Eh , astea sunt mici detalii. 
Important e ca am reusit sa fac cateva fotografii relativ ok pentru postarea de azi in care va arat pantalonii mei de pijama . Eh , exagerez si eu un pic , adevarul e ca am si o pereche de pantaloni de pijama asemanatori insa...se pot totusi deosebi. Al meu spune ca nu , dar de, mai conteaza?

Mie imi plac , si ii port cu drag . Inca nu am reusit sa fac multe combintii cu ei , insa cea de jos cred ca e destul de reusita, nu-i asa?



Am purtat : Bluza ZARA
                Pantaloni -  AICI
                          Pantofi POEMA 
                         Geanta Vintage 
                    








Vreau sa va multumesc pentru numarul mare de inscrieri de la ultimul concurs postat pe Facebook, m-am bucurat tare mult cand am vazut ca au fost atat de multe inscrieri.  Ma bucur de fiecare interactiune cu voi (asta o stiti deja ) si din aceasta cauza , in viitorul apropiat o sa va pregatesc o surpriza. 
Sunt sigura ca o sa va placa!

Pana atunci, sa nu ma prelungim suspansul....castigatoarea concursului este GABRIELA SUCIU! Draga mea , sper sa ti se potriveasca marimea si sa o porti cu drag!

Pupici, pe curand!!

Related Articles

6 comentarii:

Recent Post