In FASHION OPTIC

FASHION OPTIC : ochelari cu personalitate

Dragile mele, 


Am inceput mult prea de dimineata weekendul acesta insa incerc sa ma gandesc ca e mai bine asa, ziua pare mai lunga iar eu pot sa fac mai mute lucruri. Asa se spune, nu? Imi pare atat de rau ca vremea nu vrea deloc sa tina cu mine, nu stiu cum e la voi in oras in perioada aceasta insa in Sibiu ploua aproape non stop , iar lucrul acesta nu pot spune ca imi place foarte mult. 
In una din postarile trecute va spuneam cum poti alege perechea perfecta de ochelari , in functie de forma fetei sau de culoarea tenului/ ochilor/ parului. Mie imi par niste informatii foarte folositoare , o pereche de ochelari bine laesi cu siguranta te ajuta sa ai mai multa incredere in tine.Pentru acelea dintre voi care inca nu au reusit sa citeasca postarea , o gasiti AICI

Am ramas datoare sa va arat si cateva poze cu noi mei ochelari , sau mai bine zis , purtand noii mei ochelari. 


Eu va marturisesc ca sunt indragostita de forma ramelor , ii port cu drag si imi pare ca mi se potrivesc . Voi ce parere aveti? Am ales ok forma sau...se putea si mai bine? Va spn asta pentru ca am stat cel putin 1 ora sa probez o multime de perechi de ochelari , de toate formele si marimile. 
Pentru ca am primit cateva intrebari cu privire la locul de unde mi-am achizitionat ochelarii am ales sa va scriu cateva cuvinte despre acest subiect. 

FASHION OPTIC  este un lant de optici medicale cu o experienta de 10 ani in domeniu.Exista deja 4 cabinete in jud Sibiu: unul in cartierul Valea Aurie -  chiar langa posta, altul  in Piata Cibin- langa magazinul Simpa, in Cisnadie, Avrig. In Cluj se poate gasi la Casa Tiff.
De ce am ales sa imi fac noii ochelari aici? E foarte simplu, o sa sa enumar cateva din lucrurile care m-au ajutat sa aleg locatia :

  • preturi foarte atractive , pentru toate buzunarele 
V-am spus deja ca in vechea mea pereche de ochelari am investit muuult prea mult si nici macar nu i-am purtat. De data aceasta pretul a fost de aproximativ 3 ori mai mic iar eu sunt mult mai incantata. 

  • cel mai performant aparat de montaj de pe piata -Mr. Blue 2.0 pentru  cea mai buna calitate de montaj existenta.
  • consiliere gratuita , data de specialisti in domeniu.
Din punctul meu de vedere , persoana care te consiliaza este mai mult decat foarte importanta atunci cand tu , ca si cumparator (nestiutor) vrei sa alegi ceva ce ti se potriveste ! Cu siguranta vrei sa probezi 100 de perechi inainte, ai intrebari cu privire a lentile , la cum se pastreaza , cm se curata si cate si mai cate. Eh, eu am ajuns la locatia din cartierul Valea Aurie. Acolo o gasiti pe Diana, cea mai draguta fiinta ever :rabdare maxima . Carmen stie :)))



Noutatea absoluta este data de precizia aparatului in a decupa forma lentilei. DA! Ati inteles bine, fiecare isi poate alege forma ochelarilor Daca in oferta nu gasiti perechea de ochelari care va place, daca vreti altceva...aveti posibilitatea sa va faceti singuri/singure desigul ochelarilor. Am intrebat, m-am interesat , se poate face orice forme imaginate si dorite de client.
Gravarea lentilei este si ea posibila, deci .... rezulta OCHELARI CU PERSONALITE. La concluzia asta am ajuns, cum altfel sa numesti o pereche de ochelari care sunt facuti exact dupa dorinta ta, dupa cum i-ai visat si mai mult, dupa cum ti se potrivesc?



Cam atat pentru azi . 

Recomand cu drag acest cabinet de optica , sunt convinsa ca o sa fiti si voi la fel de incantati ca si mine de calitatea serviciilor, de personal , de produse... Daca ajungeti pe acolo , chiar va rog sa imi scrieti , sa imi spuneti daca v-a placut experienta si...sa imi aratati ce a-ti ales. 

Pupici!

Related Articles

9 comentarii:

  1. Pe mine m-ai convins. Sigur o sa fac o vizita pe acolo mai ales ca imi este aproape.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe mine m-ai convins. Sigur o sa fac o vizita pe acolo mai ales ca imi este aproape.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) sunt tare curioasa daca ai găsit ceva sa îți placa . Te pup !!

      Ștergere
  3. Like like like. Ai ales foarte bine...si eu am patit la fel, doar ca prima data am dat 150lei si erau urati cu spume ii purtam doar la condus si birou, cei noi sunt superbi, au costat peste 800lei si i-as purta si la somnic. Acum vine nunta si trebuie lentile, nici cum nu e bine.
    Gresesc?

    Pozele de nunta, save the date, trash the dress parca nu merg cu termopane pe nasuc!?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate , pozele de nunta se potrivesc mai mult cu lentile de contact .
      Dar o pereche de ochelari frumoasi exista posibilitatea sa arate minunat pe o persoana ...si sa o facă mai frumoasa decat fără . Stiu eu asemenea exemple :)
      Casa de piatra de pe acum, îți doresc clipe minunate !!

      Ștergere

Recent Post