In fashion blogger OOTD sheinside.com

OOTD: Black&White /Sheinside


Nu stiu cum se face dar de ficare data cand imi propun sa fac cateva fotografii pentru blog am parte de un ghinion teribil: fie ploua....si s-au dus pe apa sambetei toate planurile mele, fie e un soare orbitor care ma face sa ma stramb la fiecare poza.
De data asta am avut parte de soare (noroc cu ochelarii , nici nu vreau sa va arat ce poze minunate am facut fara ochelari...nu credeam vreodata ca ma pot stramba atat de urat)si de vant. Puternic !
Coafura rezista....insa cu greu am reusit sa aleg cateva cadre in care nu aratam ciudat rau. In fine. Eu si norocul meu :)


Azi vreau sa va arat noua mea jachetica de pe www.sheinside.com
Am purtat-o foarte des in ultima saptamana si am prins drag de ea. Mi-a placut de indata ce am vazut-o AICI si am asteptat cu nerabdare sa o primesc. 
Si a ajuns destul de repede, suprinzator pentru mine. 
Este perfecta pentru vremea de acum...nici prea groasa insa nici prea subtire (nu are captuseala) iar maneile din tricot ii dau aspectul unui pulove sport. Fapt pentru care am purtat-o si cu tenesi si blugi negri, in varianta sport. 
Imi place si asa, recunosc.




Am purtat :
Jacheta SHEINSIDE -AICI
Maleta burgundy no name
Pantaloni Zara via Kurtmann
Pantofi Poema
Ochelari RayBan
Geanta Alexandrei






Tipic parca pentru hainele comandate de pe site-urile chinezesti nici aceasta nu are nasturi. Nici fermoar. Nici nimic de genul. Doar cordonul, pe care in mod normal il aranjez mai frumos..
Eh , aici am incercat si eu sa va arat cam cum arata jachetica desfacuta. 
Nu , nu am reusit insa de ce sa nu radeti si voi putin?





In rest ce as mai putea sa va mai povestesc? l-am operat pe Igor la ochi saptamana trecuta iar refacerea lui e taaare taaare greoaie. Pentru aceia dintre voi care nu stiu va spun eu ca ciobanescul caucazian este un caine extrem de incapatanat si cu personalitate. Eh, Igor al nostru are atata incat abia abia reusim sa il prindem ca sa ii putem plica medicamentele. Unde mai pui ca operatia a fost si dureroasa...si intr-un loc sensibil? Offf, mi se rupe sufletul doar cand ma gandesc. Sper sa se insanatoseasca rapid...

Cam atat pentru azi. 
Va pupic!

Related Articles

3 comentarii:

  1. Dar ce a patit Igor de l-ati operat? Saracutul de el, imi pare rau!
    Imi place tinuta, simpla si frumoasa ca intotdeauna.
    Aici a inceput sa ploua, s-a stricat vremea fix cand au venit coletele gramada :/. Sunt tare dezamagita..

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce faina e jachetica aceasta. O vazusem pe site dar ma gandeam ca nu e asa frumoasa in realitate! Dar e suuuuper! Gata! O vreau si eu! Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Carmne, jacheta e superba, iar tu esti sclipitoare. Imi poti spune te rog cum se procedeaza cu comenzile pe site-ul acesta: www.sheinside.com cat dureaza pana primesti coletul si transportul se face prin curier sau posta romana?

    Multumesc

    RăspundețiȘtergere

Recent Post