In cumparaturi online fashion fashion blogger www.brandcircus.ro

Noi cumparaturi on-line: BrandCircus.ro

E dimineata...cu greu ma ridic din pat si merg la bucatarie. Cu ochii inchisi pornesc filtrul de cafea, iar mirosul ei ma face sa zambesc.
Incepe o noua zi!
......apoi, pe repede inainte:job, job, job...joaca cu mamarutza, treburi casnice...si gata! E noapte, imi e somn...si abia astept sa ajung in pat.
E ciudat cat de repede trece timpul ....am senzatia ca intreaga viata se desfasoara pe "repede inainte".
In felul asta...cand sa mai ai timp si de sesiuni luuungi de cumparaturi, cu probat n randuri de haine...etc etc? Mai ales ca rabdarea mea, v-am mai spus deja, a disparut cu desavarsire atunci cand vine vorba de cumparaturi.
Eu, care abia asteptam sa plec la "shopping", care probam o multime de haine pana sa ma hotarasc...intru acum in maxim 5 magazine din oras si de fiecare data nu stau mai mult de 5 min.



Deci, cred ca ma intelegeti atunci cand va spun ca ma bucur de fiecare data cand mai gasesc un magazin online ok, care imi incanta privirea cu produse pe placul meu.
Daca e si outlet, cu atat mai bine. 
De curand am descoperit www.brandcircus.ro si am ramas foarte placut surprinsa atunci cand am vazut ca pe langa produsele destinate femeilor, gasesc acolo haine si accesorii si pentru barbati si copii si mai ales, produse pentru casa. Happy me!



Am zambit cand am aflat ca au sediul in Sbiu, sibienii chiar fac lucruri faine:D
In seara asta m-am propus sa vad in detaliu ce produse au, de fiecare data ma uitam pe fuga si nu ma puteam hotari la nimic. 
Eh, se pare ca linistea de azi m-a inspirat...tocmai am finalizat o comanda de care sunt taaare entuziasmata. 
O sa va arat in perioada urmatoare ce am cumparat, va spun doar ca sunt haine pe care le pot purta la job in principal...pentru ca , sa fim seriosi....acolo stau cam tot timpul...adica , maaare parte din zi. 
Va mai spun doar ca am platit aproape 150 de ron pe 1 jerseu, 2 camasi si o pereche de pantaloni. Imi pare super avantajos, ador reducerile :) 

Outleturile sunt fara doar si poate genul meu preferat de magazine. De ce ? E foarte simplu: gasesti haine foarte faine la preturi mult mai mici decat in magazine. Pe mine personal nu ma deranjeaza deloc ca nu fac parte din ultimele colectii...pot sa le port fara doar si poate cu zambetul pe buze.
Oricum ar fi, chiar daca esti "shopping addict" si cazi prada fiecarei colectii noi din Zara ,de exemplu, poti gasi in outleturi piese basic, ce nu se vor demoda...la super preturi. De ce sa nu profiti de ele? 

Eu sunt happy cand descopar noi magazine de genul . Ma relaxeaza sa caut printre oferte...(desi v-am spus ca in magazinele fizice nu mai am rabdare deloc)..asa ca va invit si pe voi sa aruncati o privire pe www.brandcircus.ro

Related Articles

1 comentarii:

Recent Post