In promotieactiva promotion sale sheinside.com wishlist

Sheinside SALE: pulovere pentru o toamna racoroasa

Nu stiu cum e vremea pe la voi...insa la Sibiu azi dimineata cand m-am trezit si am iesit afara...nu mi-a venit sa cred cat de frig era. Mai exact 1 grad Celsius. 
Incredibil...e atat de brusca trecerea de la cald la rece, de la vara la iarna direct parca inca ideea viitorului (climatic)ma ingrozeste. 
In fine, nu are rost sa va intristez si pe voi, nu-i asa? 

Desi nu mai aveam de gand sa scriu o postare azi , am aflat de promotia Sheinside (care azi ia sfarsit) , am selectat cateva modele care mie imi fac cu ochiul..si m-am gandit sa vi le arat si voua. Poate e util pentru cineva:)

Mai multe detalii despre promotie gasiti AICI
Trebuie doar sa va grabiti...azi e ultima zi in care puteti sa finalizati comanda.


Genul ACESTA de pulovere, oversized imi par atat de comode si potrivite pentru tinutele casual...atunci ai multa treaba in oras si implicit trebuie sa te plimbi pe jos...sau de ce nu perfecte pentru o plimbae in parc, sau un weekend la munte? 






Cardiganele sunt pe lista mea de cumparaturi pentru toamna. Imi plac ataaat de mult, imi par atat de usor de purtat..atat la ghete /bocanci ...cat si la botine cu toc.
Daca sunt si colorate...e perfect.

Dar de pufosenia asta ce ziceti? Imi pare atat de calduroasa ..si confortabila ...incat ma face sa visez la o excursie la munte, unde sa vedem padurea ruginind. Asta e singurul lucru care imi place toamna, peisajele de la munte sunt incredibil de frumoase.



Ultimul produs pe care l-am ales este un pulover un picutz altfel. Va marturisesc ca im place tare mult modelul sunt convinsa ca iasa in evidenta . Insa nu stiu exact cu ce as putea sa asorta eu, sau cum as putea sa il port. Vi-l arat totusi...sunt curioasa ce parere aveti.



Cam atat pentru azi!
Fug sa imi iau mamarutza de la cresa:D 

Pe curand!

Related Articles

2 comentarii:

Recent Post