In cum sa porti sacoul rosu kurtmann.ro office look OOTD tinute pentru office

OOTD: Office RED Blazer / Kurtmann.ro

Rosul se numara printre culorile mele preferate dintotdeauna.
Nu stiu daca are legatura cu faptul ca sunt bruneta si prin definitie brunetelor le sta bine cu aceasta culoare insa parca de cand ma stiu am preferat-o cand vine vorba de haine. 
Totusi, acum daca stau sa ma uit prin dulap trebuie sa va pun ca nu vad foarte multe lucruri de aceasta culoare, posibil sa fi renuntat sa o port odata cu inceperea jobului- culoare prea puternica pentru mediul in care activez.
Eh, intre timp miam mai schimbat parerea...am revenit la"vechea iubire" asa ca am pus ochii pe o multime de hainute rosii...pe care sper sa vi le arat in perioada urmatoare.

Pentru azi v-am pregatit o tinuta simpla, pretabila mai mult stilului office- care imi place si carema defineste in mare masura.
Sacoul ZARA este piesa centrala a tinutei, atrage atentia prin culoare si croi.
Imi pare unu dintre piesele basic, pe care fiecare femeie ar trebui sa le aiba in garderoba . Il prefer cu siguranta in locul clasicului sacou gri sau negru, aduce un plus de culoare oricarei tinute-fie ea si office.

Eu l-am purtat ieri, cand am avut putina treaba prin oras apoi am fost dupa Mamarutza la cresa. Da!!  inceput cresa, are deja aproape 3 saptamani de cand merge...dupa ce implineste  luna de "activitate" promit ca va dau mai multe detalii despre subiect.
Am avut noroc de vreme un pic mai frumoasa (a se observa cat de frumos ma stramb la poze), in comparatie cu frigul care s-a asternut peste Sibiu in ultima perioada. Imi pare atat de urata trecerea de la vara la toamna, imi ia atat de mult timp sa ma obisnuiesc cu noile temperaturi...cu diminetile si noptile reci...Pf!! Nu imi place! aM ZIS!



Am purtat :
 Sacou ZARA via Kurtmann- similar HERE
Maieu Stradivarius via Kurtmann-similar HERE
Pantaloni POEMA
Pantofi POEMA
SH Bag 





Pantofii se numara la ora actuala de departe printre preferatii mei. 
Oare pentru ca sunt singurii din colectia personala care au tocul atat de micut? Oricum, dimensiunea lui este perfecta pentru mers pe jos fara probleme.
Povestea gentii este oarecum speciala...este primul lucru pe care mi l-am cumparat dintr-un second hand, in urma cu aproximativ 4 ani..cu 5 lei :) Inca o mai port cu drag, desi este extrem de simpla si deloc spectaculoasa.





La sfarsit vreau neaparat sa va arat ce mi-a atras atentia in dimineata asta cand verifiam noul stoc Kurtmann.ro
Imi plac toate extraordinar de mult , insa cred ca aleg ultima varianta pentru prima tura de shoppig marca Kurtmann.ro 





1-AICI
2-AICI
3-AICI
4-AICI


Acum va intreb si pe voi.
Care e culoarea voastra preferata? Ce a-ti purta la nesfarsit fara sa va plictisiti?
Ce culori predomina din garderoba?



Pupici, pe curand!

Related Articles

6 comentarii:

  1. Draga mea, imi place f mult tinuta, ca de obicei de altfel...eu am un stil mai casual-sport dar admir mult tinutele office, iar rosul acesta este fermecator si-ti vine perfect! Mai,mai ca mi-as lua si eu un sacou din asta ! :-P Imi place f mult galbenul, bleoumarinul....cred ca predomina bleoul in garderoba mea :-)) Blugii au acaparat tot ! In incheiere iti doresc sa ai o toamna frumoasa si calda,iar Mamarutza ta sa fie sanatoasa si sa treceti cu bine peste perioada asta de raceli ! te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place cum arati! Iti sta foarte bine in rosu! Eu nu ma dau in vand dupa aceasta culoare..nu cred ca am vreo piesa vestimentara in garderoba rosie:D
    Insa tie, ca esti bruneta, iti vine foarte bine! Iar combinatia cu negru este super!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Tu esti o femeie frumoasa indiferent cat de sofisticata sau simpla ti-e tinuta, sacoul e foarte frumos, pantalonii au o lejeritate in partea de sus ce merge si pe un stil casual-sporty, iar pantofii... si acum plang ca o mata ca i-am ratat, visam pe ambele culori: negru si roz.
    Ti pup!
    P.S.: ador rosu, dar imi plac toate culorile si nu ma vad purtand la infinit o singura culoare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai un stil atat de simplu, elegant si frumos! Te admir pentru asta.
    Te pup tare!

    RăspundețiȘtergere
  5. Love it! Imi plac pantofii foarte foarte muuuuuuuuult!!
    http://ancafr.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  6. Carmen arati demential! Te prinde atat de bine culoarea sacoului. Te pup!
    http://www.xcentrica.ro/escapada-la-roma-prima-parte/

    RăspundețiȘtergere

Recent Post