In black&white choies.com POEMA ray ban stripes zara

OOTD: Black&White is always a good idea

Intotdeauna mi-a placut combinatia alb&negru. Imi pare clasica, nemuritoare si te salveaza atat de repede atunci cand habar nu ai cum sa iti asortezi tinuta. 
Intradevar, exista riscul ca outfitul sa para banal, insa cu putina atentie chiar cred ca putem sa nu gresim.
Tinuta de mai jos am purtat-o la inceputul saptamanii cand am avut putina treaba in oras si am reusit sa plec fara mamarutza. Va marturisesc ca imi place tare mult blazerul , am avut oaresce emotii atunci cand l-am comandat ..insa mi se potriveste destul de bine ca si marime. 
Are oricum un aspect lejer, fara nasturi (sau nimic cu care sa se inchida ) si este foarte usor de purtat. Eu am ales de data asta sa il asortez in cel mai simplu mod posibil, cum spuneam...maieu alb , pantaloni negrii, clasici.

Ca si idee imprimeurile alb-negru (fie dungi, buline, flori, animal print sau modele geometrice) merg cu alte imprimeuri alb-negru. Te sfatuiesc in schimb sa alegi doua dimensiuni diferite ale printului: sa spunem ca o piesa cu buline mici ar fi perfect asortata cu una cu un print floral supradimensionat.







Am purtat: Maieu Stradivarius via kurtmann.ro
Blazer Choies.com-HERE
Pantaloni POEMA
Pantofi ZARA 
Ochelari Ray Ban
Geanta -imprumutata, era a Alexandrei :P





Referitor la comanda Choies, mi se pare ca totul a durat extrem de putin..produsul mi-a fost adus acasa de postas..in aproximativ 2 saptamani. 
Sper ca si la urmatoarea comanda sa se intample tot asa.

Ca veni vorba de Choies, am observat ca acum au o multime de oferte pentru Haloween. Eu am vazut cateva masti care imi plac extraordinar de mult, desi niciodata nu am avut ocazia sa port asa ceva.Niciodata nu am fost pezenta la vreun bal mascat, carnaval..insa pe cuvant ca tare mult mi-ar placea sa fiu.




Exista o sumedenie de bluze cu scheleti, zombi si alte alea( mai multe detalii si intreaga oferta AICI ) insa alea nu prea imi inspira nimic...Insa o astfel de masca, cred ca ar face cat 100 de costume la un loc.




Ca de obicei va rog sa imi dati si alte idei de asortare pentru blazer. 
Chiar imi place si sunt curioasa voi cum a-ti alege sa il purtati.
Cam atat pentru azi.
Pe curand!

Related Articles

11 comentarii:

  1. Ce frumos e sacoul si vine super bine in combinatia asta! <3
    Ador tinutele alb-negru!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte fain, ti-am zis ca aseara m-am uitat de un sacou in dungi pe oasap. Recunosc ca asta al tau e mult mai frumos.
    Mie comanda choies imi vine cel mai greu/tarziu dintre toate dar vine :)).
    Geanta Alexandrei e to die for!
    Kiss

    RăspundețiȘtergere
  3. Hei! e super frumos blazerul! iti da un aer atat de chic , in orice combinatie l-ai purta..cred ca merge si cu blugi ..Buna alegere, bv! Si tu ..esti fff frumoasa ! :-D

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti superba, ai o frumusete aparte care starneste interes!
    Iti vine foarte bine blazerul, te caracterizeaza!
    Am incercat si de cateva ori sa obtin o colaborare cu Choies, dar se lasa greu de convins:))), cum ai reusit?:D
    Pupicei

    RăspundețiȘtergere
  5. Citat dupa fostul meu profesor de romana din clasa a V-a: "Copii, noi scriem "Voi cum ati alege?", cu "ati" într-un cuvânt, pentru că nu zicem "Voi cum a iti alege?”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Iti multumesc tare mult pentru comentariul pertinent. Daca majoritatea greselilor gramaticale le fac datorita grabei cu care scriu postarile sa sti ca acesta predomina. Nu stiu exact de ce , mai ales pentru ca stiu care e forma corecta in acest context. Oricum, multumesc. Te mai astept pe aici.

      Ștergere
    2. Admirabil modul in care ti-ai asumat eroarea si, nu in ultimul rand, faptul ca nu ai sters acel comentariu este un gest deosebit. Felicitari!

      Ștergere
    3. "sa STII" cu doi "i", nu "sa STI". ;)

      Ștergere
  6. Un link util: http://scriebine.com/incepe-sa-fii-stapanul-cratimei-ati-sau-a-ti/

    RăspundețiȘtergere

Recent Post