In L'oreal Paris Infalliable 24h review review Infalliable

[review] Fond de ten L'Oreal Paris Infallible 24 Hour

Fondul de ten pe care il folosim este extrem de important atunci cand vine vorba de machiaj, asta stim deja.
Fiecare dintre noi cauta acel fond de ten perfect, care sa ni se potriveasca si ca si textura, si ca si culoare, sa reziste si sa nu se ia pe haine sau telefon...

Eh, asta caut eu..cel putin:)
Am citit pe blogul iguanitzei despre acest fond de ten si pentru ca ramasesem fara am hotarat sa il incerc. In trecut incercasem o data forma lui veche ,stiam ca nu sunt multumita insa ...teoretic acum era altceva.

La prima utilizare mi s-a parut WOW!!
ma gandeam sa imi fac timp ca sa va scriu un review, insa m-am luat cu altele...oboseala s-a acumulat...iar reviewul nu a ma venit. 
Pana acum..cand mi-am mai schimbat si parerea( dupa ce l-am folosit 2 luni)

Despre ambalaj ce pot sa va zic? S-a modificat putin fata de editia veche, forma e putin mai patratoasa -lucru care nu imi dispalce.
Pompita este oarecum diferita...pot spune ca se foloseste un picut mai usor. Nu de multe ori mi se intampla in trecut sa apas in gol...sau extrem de greu. Acum acest lucru nu s-a mai intamplat...deci e ok.



Sa recapitulam acum ce ne promite producatorul:
  • 0 imperfectiuni - are o putere de acoperire mare , este adevarat ...insa ii mai scape pe ici pe colo cate ceva.  Problemele minore recunosc ca sunt camuflate foarte bine, eu am avut mici problemute cu cate un cos care se incapatana sa imi iasa atunci cand imi era lumea mai draga ...iar eu ma incapatanam sa il storc inainte de vreme. Not nice, i know. 
  • 0 transfer -inca nu am gasit un fond de ten care sa indeplineasca criteriul asta. Nu cred ca exista fond de ten care sa stea lipit de fata pana seara cand te demachiezi....Unele se iau mai mult pe telefon..altele mai putin. Acesta mai putin...dar totusi, nu este rezistent la transfer. 
  • 0 ten lucios- aici depinde de nivelul de hidratare, de starea tenului, de factorii de vreme. Cel putin in cazul meu (ten mixt). In cele mai multe zile nu am avut tenul lucios, mi s-a intamplat rar atunci cand l-am folosit. Dar s-a intamplat :)
  • 0 senzatie de ten uscat - adevarat. Spre deosebire de Accord Parfait de exemplu , Infaillable 24H (ca si editia veche) are o consistenta cremoasa si se intinde uniform.Lucru care imi place.
  • 0 efect de masca- adevarat
Demachierea se face usor , eu folosesc doar lapte demachiant si nu am probleme.Mi-as fi dorit sa aiba un finish mai mat (nu folosesc de fiecare data pudra pentru fixare) si sa nu incarce tenul atat de mult. Nu ma intelegeti gresit...nu iti lasa o senzatie extraordinar de neplacuta insa uneori am simtit ca tenul este incarcat.
Va arat machiajul de azi, cand l-am folosit. Tenul arata destul de ok, nu se vad cele 2 cosuri care mi-au iesit azi dimineata iar eu am incercat sa le vin de hac-mai inainte de vreme, nomal :)) Dar s-a intamplat si sa se vada, va spun pe cuvant.

In concluzie consider ca este un fond de ten bun, care merita incercat. Totusi, eu nu cred ca mi se potriveste foarte bine asa ca nucred ca o sa il mai cumpar in viitor. Prefer INCA Accord Parfait .


Related Articles

7 comentarii:

  1. Acesta si AP le-am incercat doar din mostre si ambele mi-au placut. pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Accord Parfait mi se potriveste mai bine...mie. Dar nici acesta nu e de aruncat :)) Pupici !!

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Mihaela , chiar cred ca merita incercat. Este un produs de calitate , la fel ca majoritatea care fac parte din brandul L'oreal

      Ștergere
  3. mie imi place si acum :D.dar fiecare ten este diferit..pe fata ta se vede foarte bine oricum.mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere

Recent Post