In fundatia MITICHI M Calendar 2014

M Calendar 2014- Fashion Icons Tribute

V-am promis mai demult ca o sa va tin la curent cu toate proiectele frumoase ce au loc  din Sibiul meu cel drag, asa ca asa o sa fac. Pai cum altfel?
Zilele acestea, am citit pe cateva din blogurile mele preferate postari ale fetelor despre cateva zile petrecute la Sibiu , lucrand la M Calendar.


Stiti voi.... acel calendar de care va povesteam AICI  si anul trecut! Va aduceti aminte? Va spuneam si atunci ca in fiecare an produsul final mi se pare spectaculos. Sunt sigura ca asa va fi si anul acesta! De ce? Pentru ca ideea de baza a calendarului imi place extraordinar de mult! Da! Imi pare cea mai buna de pana acum...
(nush stiu de ce dar am impresia ca si despre calendarul de anul viitor o sa spun acelasi lucru. Pentru ca omu' (adica Mitichi) are idei bune si le pune in practica intr-un mare fel):
„Cred că românii, în general, au un mare potențial în ceea ce privește moda, dar suntem în perioada în care ne educăm și ne perfecționăm stilul. Fashion Icon-urile și bloggerițele de modă sunt, împreună, exemple de stil pentru toți și de aceea am cooptat în același proiect imaginile divelor trecutului cu exponentele viitorului. Fashion Icon-urile sunt modele eterne de stil iar proiectul a ajuns la maturitatea necesară încât să le putem aduce un tribut”, spune Mitichi, producătorul M Calendar. 

După Circoteque, Natural Beauties of Romania sau Sibiu Baroque, cea de-a șasea ediție a M Calendar, produs de Mitichi, va apărea sub tema Fashion Icons Tribute. Șase dintre cele mai cunoscute bloggerițe de fashion din țară au participat, pentru două zile, la shootingurile acestei ediții, întruchipând femei puternice din lumea frumuseții și a stilului. Alina Ceușan, Gabriela Atanasov, Mădălina Merca, Sandra Bendre, Ioana Chișiu și Manuela Lupașcu le-au întrupat pe Audrey Hepburn, Madonna, Dita von Teese, Brigitte Bardot, Heidi Klum și Sarah Jessica Parker. Rând pe rând, Sibiul s-a transformat prin fotografii în Paris, Londra, New York sau Milano, orașe celebre ce le-au găzduit de-a lungul timpului pe cele mai frumoase femei din lume.

Si i-a uitati aici ce frumusete de cadru...Nu stiu ce credeti voi, dar mie imi par atat de asemanatoare cele doua...



Cunoscandu-l pe Mitichi si stiind cat de mult pune el pret pe studiu, pe aprofundarea fiecarui detaliu cand vine vorba de un proiect sunt sigura ca fetele au stiut foarte bine ce au de facut. Faptul ca fiecare dintre ele are o frumusete aparte, nu cred ca mai trebuie amintit. 
Fotograful a fost si este unul talentat, cadrele au fost trase in locuri frumoase, in minunatia mea de oras.
Echipa este deja sudata, atmosfera stiu sigur ca este una destinsa insa foarte productiva asa ca nu se poate ca rezultatul sa fie altfel decat MINUNAT!

Daca e sa fiu sincera cu voi , va spun ca ideea si conceptul care sta la baza editiei de anul acesta mi se pare fantastica. De ce? Pentru ca , asa cum spunea si cel care a gandit acest proiect, blogeritele de moda, alaturi de fashion icons sunt cele care ne dau o mana de ajutor atunci cand avem ceva intrebari in ceea ce priveste stilul. De ce urmarim atatea bloguri de moda oare? Ca sa invatam ceva, ca sa ne educam stilul si sa furam mici trucuri. Pentru acelea dintre noi care vor sa studieze fenomenul mai in esenta au Fashion Icon-urile( am avut si eu cateva articole pe acest subiect, in trecut). Asa ca...alaturarea dintre cele doua mi se pare naturala, fireasca si extrem de bine gandita.
In cazul in care nu a-ti facut-o deja, va invit sa cititi si postarile fetelor. O sa vedeti multe poze "behind the scenes" , impresii ale fetelor si cate si mai cate.


„Proiectul este departe de a fi încheiat. Urmează în curând o altă serie de fotografii, care vor întrupa alte șase fashion icon-uri ale trecutului. Coco Channel, Grace Kelly sau Katherine Hepburn sunt doar câteva din exemplele ce vor completa această ediție deosebită a proiectului M Calendar”

Pana atunci va invit sa dati un Like!- paginii de Facebook MCalendar ca sa vedeti ce lucruri frumoase se mai intampla acolo.
Eu abia astept sa vad rezultatele!

Voi?

Related Articles

8 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Nu-i asa?? sunt atat de curioasa de rezultatul final...dar sunt sigura ca va iesi ceva minunat;)

      Ștergere
  2. Frumoasa initiativa!
    Te-am nominalizat la un tag aici: http://nuntastilata.blogspot.ro/2013/11/the-sunshine-award.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos si interesant proiect. Pozele sunt minunate intr-adevar. Sibiul este un oras frumos si imi place mult si pentru ca seamana cu orasul meu, Brasov.

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte super ideea, tare as vrea si la noi!

    RăspundețiȘtergere

Recent Post