In

In cautarea paltonului PERFECT

Dragele mele,

Nu stiu daca voi va mai cumparati acum haine de toamna , dar eu sunt deja pornita numai dupa haine de iarna. Nici macar nu ma mai uit in magazine dupa nimic care sa aiba legatura cu toamna. De fapt, fac asta de destul de mult timp, habar nu am de ce.
Dupa ce am stat si m-am gandit, mi-am dat seama ca piesa cea mai importanta pentru sezonul rece PALTONUL, lipseste cu desavarsire din garderoba mea. Anul trecut am tot vrut sa imi iau unul, dar pentru ca capatasem deja proportii destul de mari, si nu am gasit unul pe placul meu, m-am multumit cu unul simplu, clasic, gasit intr-un second. Nu de alta, dar v-am spus, chiar nu vroiam sa cheltuiesc o avere pe un palton care eram sigura ca nu o sa imi fie bun decat o iarna.
Acestea fiind spuse, mamarutza mea a crescut iar eu am revenit la formele de dinainte asa ca acum, pot pleca la "vanatoare de paltoane".
Pentru ca oferta in Sibiu este destul de zgarcita (inafara de Zara-unde preturile sunt cam mari pentru mine, cel putin in perioada asta - H&M -nu am ajuns inca, Poema -Trebuie sa arunc o privire )m-am hotarat sa ma uit putin si online sa vad ce gasesc.

Lista presim ca va fi un picutz lunga, dar sa vedem ce gasim:


Mi-as dori un palton COLORAT. Sa se evidentieze in multime, sa fie vesel si sa ii faca in ciuda iernii. Adica, ceva de genul:

hERE  and HERE

Totusi, nu mi-ar strica nici unul intr-o culoare neutra. Nu de alta, dar se potriveste cu cizmele mele preferate si parca imi face tenul sa arate mai bine...Ok, ce am gasit? Primul imi place, dar nu stiu cum mi s-ar potrivi croiala....al doilea e destul de interesant. Am avut unul asemanator pe negru acum cativa ani si mi-a placut tare mult.
Daca ar fi sa aleg unul negru, cu siguranta as vrea ca macar prin croiala sa se diferentieze de multitudinea de paltoane negre care le-am avut eu, cel putin. Asa ceva mi-ar placea tare mult:
Deja clasicul pe lista mea, paltonul rosu la care tot visez de cativa ani incoace, poate putin cam prea clasiv pentru mine in aceasta perioada (am promis ca o sa profit cat mai mult de concediul de maternitate, dupa ce revin la job o sa imi cumpar din nou doar haine office..)

Anul trecut nu am reusit sa imi cumpar una, dar parca imi doresc o parka si anul asta:) Ceva de genul;
HERE -este la reducere, o fi un semn?:)))

Ma gandesc tare mult sa fac si eu o comanda pe unul dintre site-urile mentionate. Nu de alta dar totusi acolo sunt modele un pic mai deosebite fata de ce gasim in magazinele din Romania. Mai am cateva fotografii salvate insa nu vi le arat pentru ca nu mai am sursa lor, asa ca nu are rost. Eu o sa incerc sa ajung zilele astea pana la H&M si Poema sa vad ce gasesc si pe acolo. Si mai ales, la unul din Outleturile din Sibiu (avem si noi cateva destul de frumusele) nou deschis. O sa va spun mai multe lucruri despre el zilele urmatoare, poate reusesc sa fac si cateva fotografii.

Voi? Aveti deja paltonul perfect sau inca suneti in cautarea lui, ca si mine?

Related Articles

8 comentarii:

  1. Tot palton caut si eu cand nu-mi fura privirile sacourile negre si colorate, camasile de blugi si alte lucruri de pe lista mea de "basics". Daca dai vreo comanda, sa ne arati si noua alegerea ta. Eu una sunt f curioasa. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu INCA numai asta caut...ma enerveaza la culme ca nu am gasit.nimic ce sa.imi fure inima , pe loc.
      Ma tot gandesc la.posibilitatea asta, trebuie sa ma hotarasc si promit ca va arat :*

      Ștergere
  2. Ahh, mi-am adus aminte ca tre` sa fac si eu o postare asemanatoare :D. Am dat click, stiu ca trebuie :P.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))) scumpa mea , mersi. La mine nu e necesar , nu am INCA nici o colaborare...Astept postarea ta, dau si eu de fiecare data (sunt curioasa de preturi :) Pupici!

      Ștergere
  3. Nu am paltonul perfect, insa visez de mult la el.Eu am unul in minte, ceva in genul modelului celui de-al doilea din poza a doua, prezentata de tine, insa pe rosu.Vreau sa iti marturisesc faptul ca eu sunt asa de friguroasa, incat cum vine toamna eu caut si visez la haine de iarna cat mai groase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oooo daaa! exact asa sunt si eu :))) pentru toamna imi iau haine la sfarsitul verii iar pentru iarna...toamna :) Friguroasa, ce mai? :))

      Ștergere

Recent Post