In maxfactor review

REVIEW: Pudra Creme Puff MaxFactor

Dragele mele,

Exceptand faptul ca ma simt ca o mama care isi abandoneaza copilul si apoi incearca sa il cumpere cu muulte muulte cadouri (aluzie la faptul ca nu am mai scris mai nimic decat cate un giveaway) m-am gandit azi sa va impartasesc un produs tare tare drag mie, mai exact pudra CREME PUFF de la Max Factor.
Imi e atat de draga pentru ca a fost si prima mea pudra pe care mi-am cumparat-o...si daca stau bine sa ma gandesc, cred ca a fost si printre cele 2-3 incercate.
Da!Recunosc ca nu mi-am cuparat la viata mea prea multe produse de genul asta, nici nu stiu de ce..mai ales ca imi cam plac rezultatele. 
Revenind,  am testat CREME PUFF in liceu, intr-o pauza, atunci cand imi retusam machiajul. O da, eram tare tare atenta la asta in liceu:) 
Imi aduc aminte ca am fost tare entuziasmata de rezultatele ei si foarte repede am ales sa o cumpar.
Si mai recumparat-o de cateva ori, fara sa stau prea mult pe ganduri.
De ce?
Pai hai sa va spun!

Descrierea oficiala a produsului suna cam asa:

"Combina calitatile unice ale fondului de ten si ale pudrei de fata.
  Produs 2 in 1 (fond de ten si pudra), contine filtru UV care protejeaza tenul de razele soarelui.Poate fi folosit fie peste crema hidratanta sau peste fondul de ten, fie ca un machiaj complet.

Acopera perfect imperfectiunile minore ale pielii si reduce din stralucire.

  Buretelul poate fi umezit inainte de aplicare."


In ceea ce ma priveste pot spune ca un mare plus pentru mine il contituie faptul ca are filtru UV. Desi o folosesc mai mult pe timp de toamna,iarna si primavara cred ca este destul de important sa ne protejam tenul cat mai mult.
Folosita impreuna cu un fond de ten da un finish natural, nu incarca tenul si ascunde toate imperfectiunile (in cazul meu, nu am in aceasta perioada cosuri sau alte probleme majore care trebuiesc mascate).
Reduce din stralucire (uneori in cazul meu, zona T imi cam da batai de cap) si chiar daca este folosita de mai multe ori pe zi nu incarca tenul.

Imi aduc aminte ca in timpul liceului deseori o foloseam peste crema hidratanta, sau ....singura, fara nici un alt produs.Era destul de greu pentru mine sa investesc intr-un fond de ten de calitate asa ca atunci cand o faceam...il tineam "de duminica" :)))
Oricum, eram multumita de aspectul tenului si in cazurile acestea.

Principalul avantaj al Max Factor Crème Puff este conferit de aplicarea fina, lejera, ce nu incarca tenul si il lasa sa respire. Acoperirea este medie spre mare in cazul meu, camufland imperfectiunile minore intr-un mod eficient, iar reducerea stralucirii din zona T este un aspect de luat in calcul.
 Rezistenta si pretul mic nu pot fi ignorate, iar mirosul subtil, te va atrage, daca esti fana produselor cosmetice cu parfum delicat. 
Buretelul din dotare este util in aplicarea produsului-recunosc cu mana pe inima ca intotdeauna l-am folosit pentru aplicare, chiar si dupa mi-am cumparat pensulele muuult dorite de mine. E mai simplu, recunosc.
Formula 2 in 1, pudra si fond de ten, nu are cum sa te lase indiferenta.

De partea cealalta, ambalajul nu contine o oglinda, ceea ce il face dificil de folosit. 

Nu e recomandata spun eu folosirea pe tenul deshidratat, descuamat, pe care il usuca si mai tare(mi s-a mai intamplat si asta iar rezultatul a fost un ten excesiv de uscat cu pete pe alocuri)
 Parfumul iti poate displacea, iar parabenii din compozitie atrag atentia, in mod negativ.

Un aspect care trebuie amintit este si paleta larga de nuante, potrivita cam oricarui tip de ten:






Ingrediente: Talc, Titanium Dioxide, Zinc Stearate, Calcium Carbonate, Paraffinum Liquidum, Parfum, Sorbitan Sesquioleate, Methylparaben, Propylparaben, Lanolin, Polysorbate 60, BHA [+/- CI 77007, CI 77491, CI 77492] 

Nuanţa folosita de mine: Traslucent
Cantitate: 21g
Termen de valabilitate: 12 luni de la deschiderea produsului
Preţ: aprox 25 ron

Care e pudra voastra preferata?
Ati folosit CREME PUFF , Max Factor? O recomandati sau aveti ceva retineri in ceea ce o priveste?

Pupici, o seara minunata!




NOTA: Insistent va rog sa tineti cont de faptul ca aceasta expunere este bazata pe experienta proprie, personala si subiectiva, pe care am avut-o cu acest produs pe perioada testarii, iar in cazul altui tip de piele, a altor asteptari si a altor factori independenti de mine, este posibil ca reactiile si impresiile la, si despre acest produs, sa fie diferite! 



Related Articles

6 comentarii:

  1. Si eu am facut astazi o postare despre pudra mea preferata!
    Se pare ca am avut acelasi gand! :D
    http://anaonofrei.blogspot.ro/2013/10/il-makiage-transparent-face-powder.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))))
      gand la gand cu bucurie.Ma uit imediat, m-ai facut curioasa.

      Ștergere
  2. Great post dear. Check out our blog if you like we can follow each other on gfc and bloglovin. Let us know. Kisses from Kenya

    RăspundețiȘtergere
  3. Suna destul de bine ceea ce ai avut de spus despre aceasta pudra.Nu am incercat-o, dar nu cred ca as spune nu.Imi plac produsele cu un parfum delicat si discret.Acum folosesc o pudra de la L'Oreal si sunt multumita de ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa sti ca am avut si eu o pudra L'oreal Accord Parfait insa acum , daca stau sa le compar...Prefer Creme Puff , clar...:)

      Ștergere
  4. Si la mine a fost tot prima pudra cumparata! Chiar mi-a placut mult, mai am si acum un pic din ea cred, dar a expirat de mult. :)

    RăspundețiȘtergere

Recent Post