In review Vichy Idealia

Review: IDEALIA by Vichy

Dragele mele,

Pentru ca am deja 27 de ani , pentru ca tot ceea ce se intampla in momentul de fata in viata noastra ca familie este uneori destul de obositor pentru mine (ma refer aici la noptile nedormite ,de vorba cu mamarutza noastra) si nu in ultimul timp, pentru ca RECUNOSC, nu mai acord atata atentie cum ar trebui ingrijirii tenului meu ...incet incet se vad consecintele. 
am inceput sa folosesc de cateva luni, din nou, NORMADERM de la Vichy. Va spuneam ca sunt foarte multumita de ea, face minuni in perioadele in care tenul meu vrea sa o ia razna si se umple de pete rosii si mici cosulete in zona problema pentru mine-fruntea.
In restul timpului, o mica perioada de timp am folosit o crema care mi-a facut cu ochiul inca de la lansare. Idealia de la Vicky.

Desi nu o am in marimea fullsize ci doar cateva monstre, o folosesc deja de aproximativ 2 saptamani asa ca, spun eu, pot sa spun cateva cuvinde despre ea.

Idealia este o crema pentru tenurile care au nevoie de luminozitate, netezire si diminuarea ridurilor fine, si este recomandata femeilor cu varste intre 25-45 de ani(deci clar mi se potriveste din punctul acesta de vedere).
 Ingredientul principal este un extract de ceai negru, Kombucha, cunoscut in medicina asiatica din cele mai vechi timpuri pentru proprietatile sale anti-oxidante si tonifiante, ceea ce face ca produsul sa fie unul anti-age.
 Eu am incercat varinata pentru ten normal-mixt (exista si pentru ten uscat.
Luminozitatea este vizibila pe loc, de la aplicare  Crema are o textură ușoară, iar culoare este de un roz pal, delicat.Extractul de perle ii ofera irizatii perlate.

Dupa 2 saptamani de aplicare-mai mult seara datorita hidratarii pe care o oferea,sau ca baza de machiaj pot spune:
  • porii arata mult mai bine, s-au micsorat si aspectul obrajilor este mult imbunatatit
  • pielea devine moale si neteda
  • luminozitatea este vizibila pe loc, de la aplicare: tenul arata chiar fresh
  • fara parabeni, testata dermatologic, 
  • imbogatita cu apa termala regeneranta  Vicky
  • se absoarbe foarte repede in ten- in cazul meu nu a existat aspectul acela de piele lucioasa, asa cum am mai citit in alte review-uri.
  • mirosul este delicat si placut,usor fructat
  •  nu am observat nici o diminuare a ridurilor (am mici riduri de expresie, in jurul gurii -u know, de la prea mult ras probabil :>) insa perioada in care am folosit-o nu este foarte mare.


Pretul recomandat este in jur de 95 ron, eu am gasit-o in farmaciile Sensiblu. Desi destul de mare-nu am avut niciodata o crema care sa fie achizitionata la un astfel de pret, cred ca in perioada imediat urmatoare o sa o am . De ce? Pentru ca pare ca mi se potriveste, iar vremea rece care urmeaza necesita o hidratare intensa. 



NOTA: Insistent va rog sa tineti cont de faptul ca aceasta expunere este bazata pe experienta proprie, personala si subiectiva, pe care am avut-o cu acest produs pe perioada testarii, iar in cazul altui tip de piele, a altor asteptari si a altor factori independenti de mine, este posibil ca reactiile si impresiile la, si despre acest produs, sa fie diferite! 

Voi? Ati incercat  aceasta crema pana acum?Sau...mai bine: ce crema imi puteti recomanda pentru ten obosit, pori dilatati si riduri foarte fine?

Related Articles

2 comentarii:

  1. Am incercat-o, dar numai sub forma de mostre, si mi-a ajuns.Stiu ca nu se poate ca un produs sa faca bine la toata lumea, insa eu imi pusesem mari sperante in ea.Nu am rezistat decat cateva zile, pentru ca de cate ori o aplicam, ma ustura fata, apoi mi s-a uscat pielea de pe pometi, in timp ce pe barbie mi-au aparut cosuri, mie care imi apare un cos la 6 luni.,...Mi-a parut foarte rau, pentru ca toata lumea o lauda, insa ce sa fac daca nu se intelege cu tenul meu? Ma bucur ca tie iti place si ca esti multumita de efectele ei.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu am incercat-o pana acum, dar suna ineteresant!
    pupici

    RăspundețiȘtergere

Recent Post