In Feeric Fashion Days 2013 FFD 2013 fundatia MITICHI

FFD->Day 3


Fara doar si poate cea de-a treia zi a Feeric Fashion Days a fost o adevarata provocare pentru toata lumea:organizatori, modele , staff si spectatori.
Prima prezentare a zilei a avut loc la Cetatea Cisnadioarei, un loc minunat...la care ajungi dupa un urcus anevoios- mai ales dupa o ploaie puternica asa cum a fost cea de ieri. Intr-un decor lugubru si rece, Anca Stanila si-a prezentat superba colectie care se afla in contrast total :cu flori in par si haine colorate, modelele au reusit sa fure cate un zambet de pe buzele tuturor.
Personal, prezentarea aceasta a fost cea mai pe placul meu- insa ma asteptam, Anca Stanila are de obicei prezentari spectaculoase, iar piesele prezentate sunt pe gustul meu de fiecare data.

Foto credit :Sebastian Marcovici



















A doua prezentare a zilei, cea a Anamariei Sut , s-a desfasurat intr-un decor putin altfel- Piata Aurarilor . Cele 16 modele aufost impartite in 4 grupe, iar fiecare grupa a intrat pe una dintre cele 4 cai de acces in piata. Un haos total...dar bine controlat de organizatori.
Sa mai spun ca intreaga prezentare a avut loc pe ploaie? Acest mic detaliu spun eu ca a fost cel care a dat o nota speciala evenimentului.
De fapt...cat rau puteau face cateva picaturi de apa?


Nu-i asa ca totul arata foooarte bine? Modelele nu arata deloc ca ar fi deranjate de ploaie si de temperatura de maxim 15 grade cat erau...Felicitari!
Cam atat pentru azi, dragele mele.

Va pupacesc, pe maine!

Related Articles

4 comentarii:

  1. Super, parca ar fi fost "programata" ploaia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daaaa. De fapt sunt sigura ca nici daca era programata nu iesea atat de bine...

      Ștergere
  2. Deci e prea tare ce am gasit aici.. Nu stiam de evenimentul asta si mi-a placut sa vizualizez postarile tale aici.
    Pozele sunt exceptionale, modelele, creatiile, locatiile, toate impreuna, o adevarata poveste, ba nu , un basm, ca numai acolo putea ploua :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea,eu imi aduc aminte ca parca am povestit si de asta....dar poate ai uitat printre atatea teste pt permis :) glumeam...
      intradevar a fost un eveniment de exceptie...care merita sa fie vazut. La anu' cand sunt mamarutzele mai mari..nu-i asa?:)))

      Ștergere

Recent Post