In giveaway

Testeaza si tu noul fond de ten Toleriane Teint - La Roche Posay

Dragele mele, 



Sunt foarte bucuroasa sa va anunt ca sunt fericita castigatoare a unui fond de ten La Roche Posay, in urma concursului organizat pe blogul lui Katynel. Nu ma asteptam sa castig asa ca sunt foarte bucuroasa :)  Si mai stiti de ce sunt bucuroasa? Pentru ca asa cum probabil intuiti deja , o sa organiz si eu la randul meu un concurs asa ca ...aveti si voi sansa sa testati unul dintre cele 3 mini fonduri de ten Toleraine Teint.

Am citit atat de multe review- uri despre acest produs, toate pozitive asa ca va marturisesc ca abia astept sa il folosesc, sunt sigura ca o sa fiu multumita de el...:) si sunt convinsa ca si voi, normal.


Toleriane Teint este prima gamă de fond de ten care controlează reacţiile pielii sensibile pentru a oferi confort, dar şi un machiaj rezistent pe parcursul întregii zile.
Gama pentru tex mixt şi gras, Mattifying Mousse Foundation, are în compoziţie un ingredient activ, anti-sebum, pe bază de siliciu, numit Perlita, acesta având o putere de absorbţie de cinci ori mai mare decât cea a talcului. Cu ajutorul acestuia, tenul va rezista la transpiraţie în condiţii de umiditatate şi va avea un aspect matifiat pentru întreaga zi.

  Ce mai trebuie amintit? nu oxidează, arată natural pe ten şi are şi SPF 20.Nu conţine conservanţi, parfum, este non-comedogenic, se găseşte deja în farmacii şi are un preţ de aproximativ 80 ron.



 Acestea fiind spuse, fac o introducere cu privire la concursul despre care va spuneam,  stabilind de la inceput regulile.
Acestea sunt :


1.  Este absolut interzisa inscrierea pe mai multe bloguri care au acelasi premiu ca cel prezentat mai sus.
2. Lasa un comentariu la aceasta postare cu motivul pentru care ai vrea sa castigi acest fond de ten
3. Completeaza ACEST formular !



Completarea chestionarul trebuie făcută integral şi vă rog să respectaţi regula nr.1 , sancţiunea pentru nerespectare fiind descalificarea din concurs.


Concursul are loc in perioada 20.04 - 28. 04.2013 ora 23.59 . 
Fondurile de ten se pot gasi in 4 nuante, respectiv :
01 ivory
02 light beige
03 sand
04 golden beige 


Pentru acelea dintre voi care nu stiti exact ce nuanta de fond de ten folositi, puteti da o fuga pana la cea mai apropiata farmacie sa incercati fiecare nuanta in parte.  Este mult mai sigur asa, nu de alta dar nu arata foarte bine un fond de ten mult mai inchis la culoare decat tenul, sau invers.

Cam atat pentru azi.....astept inscrierile voastre. 
Sper sa fie intr- in numar cat mai mare.. chiar merita! :) 


Va pupacim, noapte buna :)

Related Articles

18 comentarii:

  1. Vreau sa incerc noul fond de ten de la La Roche Posay pentru ca am nevoie de o schimbare.Nu eu ci mai mult tenul meu.A inceput sa para foarte tern si nu ma impac cu el.Sunt curioasa in privinta noului fdt daca este atat de bun pe cat se lauda:)

    RăspundețiȘtergere
  2. buna imi doresc tare mult sa testez acest fond de ten am citit multe parerii foarte bune despre el si chiar il vreau pana acum nu am avut ocazia sa testez decat fondurii de ten de la avon sper sa am sansa sa imi scriu si eu parerea despre el imi place ca acopera si ca nu se vede pe fata ca alte fondurii de ten. tenul meu este cu probleme cosii,pete si chiar am nevoie de ceva care sa imi rezolve problemele multumim pentru sansa pe care ne o oferi

    RăspundețiȘtergere
  3. Hello. Eu folosesc fondul de ten de la La Roche Posay Toleriane Teint de multi ani, insa varianta mai veche sub forma lichida si ma impac super bine cu el. Mi se pare interesanta si noua gama mousse, dar eu inca nu am vazut-o prin farmacii si mi-ar placea sa il incerc si pe acesta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doresc sa incerc noul FDT Toleriane Teint - La Roche Posay deoarece, observ ca acutualul fond de ten pe care il folosesc nu mai corespunde cu dorintele mele . Doresc ca un FDT sa nu-mi faca tenul ca al unui clovn pictat ci sa fie cat mai natural si matifiat pentru intreaga zi. Tenul meu destul de sensibil are nevoie de un FDT net calitativ si sper ca Toleriane Teint - La Roche Posay sa-mi ofere acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vreau sa incerc acest fond de ten deoarece sunt in cautarea unuia care sa-mi ajute tenul problematic si pentru ca nu am incercat niciodata un produs La Roche Posay.

    RăspundețiȘtergere
  6. hello,
    Carmen eu imi doresc fondul acesta de ten pentru ca tocmai ce mi se termina fondul meu de ten, pentru ca stiu ca produsele La Roche Posay sunt bune, am mai incercat de la ei apa termala si sunt foarte multumita si avand in vedere tenul meu allergic cred ca mi se potriveste.
    Multumesc pentru ocazie...vezi acum am mai mult timp pt concursuri, net...pup.
    Paula

    RăspundețiȘtergere
  7. Hello,

    Ma tenteaza fondul de ten pentru ca are SPF20, nu contine conservanti si nici parfum. Vine vara, si avem nevoie de ceva usor, cu aspect natural.

    RăspundețiȘtergere
  8. In pasi vesele de vara vreau sa testez aceste noi fonduri de ten pentru ca are SPF20 , pentru ca stiu ca produsele La Roche Posay sunt bune ,pentru ca nu contin conservanti sau parfumuri cea ce ptr un fond de ten e un + si am nevoie de un fond de ten care sa ma ajute intreaga zii .

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna.Mi-as dori sa incerc acest fond de ten pentru ca il consider potrivit pielii mele(care este destul de sensibila si uscata),iar pana acum nu mi-am gasit un fond de ten care sa mi se potriveasca perfect.Poate va fi acesta.Pupici si multumim ca ne dai posibilitatea sa testam alaturi de tine :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Am pielea uscata si sensibila si inca nu am gasit fondul de ten perfect pentru tenul meu ; pe de alta parte, sunt satula de atatea incercari si parca ma simt descurajata si , cumparand diverse fonduri de ten ajung la concluzia ca poate nu s-a inventat inca ....dar sper inca ...

    Pupici.
    Adriana

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna!

    Motivele pentru care as vrea sa incerc Toleriane Teint Mattifying Mousse Foundation sunt multiple... In primul rand, sa incep cu povestea tenului meu. Acum 3 ani, o acnee destul de severa m-a luat prin surprindere, iar cauza majora a fost schimbarile hormonale. M-am dus pe la mai multi dermatologi, care mi-au prescris diferite ungunete si vitamine si imi promiteau rezultate minune, insa niciunul din tratamente nu a avut efectul dorit de mine. Intr-o zi, discutand despre asta cu niste cunostinte de-ale mele, una dintre ele mi-a povestit de un caz similar cu al meu, care era aproape rezolvat gratie unui tratament prescris de un medic dermatolog de la o clinica privata cu presitgiu la noi in tara. Chiar daca eram intr-un moment in care nu mai aveam incredere in nimeni si nimic, discutia cu aceasta persoana parca mi-a dat o oarecare speranta, asa ca nu am ezitat sa ii cer numarul de telefon al persoanei despre care imi tot povestea. La scurt timp am facut rost de toate datele necesare si mi-am facut programare la medicul dermatolog despre care tot auzisem cuvinte de lauda. Intr-adevar, am ramas placut surpinsa de pregatirea si amabilitatea doamnei doctor, si dupa aproximativ un am mi-am dat seama ca a meritat toate cuvintele de lauda, pentru ca rezultatele nu au intarziat sa apara. Si, ghiti ce produse mi-au fost prescrise?!?! Cateva dermatocometice de la La Roche Posay, in frunte cu Effaclar Duo, intrucat el juca cel mai important rol in tratament... De atunci, LRP a castigat increderea mea deplina si a devenit marca mea preferata de dermatocosmetice. Acum ma pot lauda ca tenul meu nu mai este unul acneic, ci mixt, lucru ce il consider un mare progres (mai am, ce-i drept, cateva cicatrici). In prezent folosesc fondul de ten corector "Toleriane Teint", de care sunt extrem de multumita, insa ma tenteza sa incerc si acest nou fond de ten pentru ca am incredere in marca LRP. Asa cum am procedat si in cazul lui "Toleriane Teint", m-am dus pe la diverse farmacii sa intreb de testere, insa "amabilele" doamne farmaciste ridica din umeri si spun ca dansele nu au asa ceva. In concluzie, acest mini fond de ten mi-ar fi extrem de folositor intrucat mi-ar satisface curiozitatea si ar constitui un pas important in "evolutia" tenului meu. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  12. Incep prin a-ti spune felicitari pentru castigarea concursului si multumesc ca ne dai sansa si noua sa incercam aceast revolutionar fond de ten.
    Mi-as dori sa incerc Toleriane Teint spuma cu efect matifiant datorita faptului ca am tenul gras cu o multime de semne de la cosuri si puncte rosii. In fiecare an , vara, imi apar pete rosii de la soare. Orice iesire in soare la amiaza inseamna pentru mine o noua pata cat de mica. Desi zilnic zabovesc destul de mult in fata oglinzii pentru a-mi masca defectele tenului cu foarte mult fond de ten, nu am fost niciodata multumita in totalitate de rezultatele vreunui fond de ten. Imi doresc Toleriane Teint pentru a reusi sa ies din casa fara a ma gandi ca toata lumea se va uita ciudat la mine datorita tenului meu problematic. Am incredere ca Perlita ma va face sa radiez de fericire.
    email radumarilena2010@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna Carmen!
    Eu de cativa ani buni folosesc doar fonduri de ten dermatocosmetice pentru ca am un ten sensibil cu tendinta de ingrasare. Am incercat deja Vichy Normateint si Couvrance de la Avene, insa Toleriane Teint de la La Roche Posay este preferatul meu. Un mare plus pentru faptul ca nu are parfum (folosesc si crema de fata fara parfum) si pentru puterea de acoperire mare fara a incarca tenul!
    Il recomand cu caldura oricui are un ten sensibil si nu numai. Mi-ar placea tare mult sa-l castig :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna scumpo,
    Eu am un ten destul de uscat, sspre foarte uscat si din cauza asta folosesc foarte multa crema hidratanta inainte sa-mi aplic fondul de ten. Nu folosesc acest produs, dar din cate am citit este foarte recomandat pentru tenurile sensibile (ca al meu de ceva vreme) si fetele pe care-l folosesc sunt tare incantate. Din cauza asta vreau si eu!:)
    Am observat ca de ceva vreme imi apar din ce in ce mai des puncte albe sub piele si din cauza asa am inceput sa fac mai multe tratamente la fata pentru indepartarea si estomparea lor. Sper din suflet ca motivul sa nu fie folosirea fondului de ten nepotrivit.
    Imi doresc sa incerc insa fondul de ten Toleriane Teint de la La Roche Posay pentru ca este un produs dermacosmetic.


    O zi frumosa!

    RăspundețiȘtergere
  15. salut,ma numesc elena
    eu tocmai mi am facut un peeling de depigmentare (foarte dureros si cu o perioada de 2 sapt de recuperare in care am crezut ca o iau razna)care a reusit in proportie de 70% rezultat nu prea imbucurator pt mine...am testat noul fond de ten la centrofarm si DA este mirific, urmeaza sa l achizitionez dc nu l castig :) pt ca e singurul care imi ascunde petele. ms si o zi frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  16. nu ma prind ce i cu adresa url, de aceea am publicat cu anonim, dar pot sa ti dau adresa de mail: elena.tecoanta@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna,

    Mi-ar placea tare mult sa incerc noul fond de ten LRP mai ales ca acum si-a facut aparitia soarele si o data cu el si problemele mele... cosuri, pete maronii, sebumm in exces si PORI FOARTE DESCHISI! LRP din cate am citit are si factor de protectie destul de mare si nu contine ingrediente care in general la tenul meu sensibil provoaca iritatii. Am testat multe fonduri de ten si multe m-au dezamagit, desi preturile sunt destul de ridicate; chiar as vrea sa incer si LRC si daca am noroc, revin cu laude!!
    Mult noroc tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  18. buna, imi doresc sa incerc acest produs deoarece are SPF 20 si am mai folosit in trecut fonduri de ten de la Roche-Posay. cel mai mult imi doresc sa vad ce putere de acoperire are :) multumesc, Irina

    RăspundețiȘtergere

Recent Post