In BlogalInitiative.ro Sibiu- Targul de Pasti 2013 travel

Sibiu, in haina de sarbatoare : Targul de Pasti (26 aprilie-07 mai)

Iepurasi si Iepuroaice din toata tara, uniti-va! 

Fara doar si poate , Sibiul meu drag ne ofera inca o data  sansa sa ne bucuram de fiecare promenada, fiecare adiere de vant sau raza de soare , vreme frumoasa sau nu tocmai. 

In perioada 26 aprilie - 7 mai 2013, in centru Sibiului, va avea loc cea de-a patra editie a Targului de Pasti. Timp de 12 zile Iepurasul de Pasti ii asteapta pe toti sibienii si pe toti ceilalti care vor sa se bucure de atmosfera frumoasa de aici, cu oua rosii si multe multe surprize in Piata Mare.
 
 

 Foarte important, 45 de producători locali din țară și din străinătate pregătesc o ofertă completă de cadouri pentru toti cei aproape de sufletul nostru. Lumânări decorative sculptate manual, ouă încondeiate după tehnici tradiționale, decorațiuni de ciocolată și alte delicatese derivate, jucării de colecție din porțelan, flori decorative și decorațiuni din plante uscate, obiecte artizanale din lemn și din sticlă gravată și multe alte produse artizanale vor fi expuse timp de 12 zile în centrul Sibiului. 

De fapt, toate minunatiile astea de care va spuneam, in anii trecuti au aratat cam asa:


 Iar pentru aceia dintre voi care au sufletele mici in familie, Iepurila va asteapta cu  o grămadă de activități în această mini-vacanță de Paști. Si...nu in ultimul rand cu coșulețul plin de cadouri dar și cu o grămadă de activități recreative pentru copiii de toate vârstele. 
Cui nu îi place Vânătoarea Ouălor de Paști? Obicei împrumutat din zona germanică, Vânătoarea Ouălor seamănă foarte bine cu un treasure-hunt. Ouăle sunt ascunse în tot felul de cotloane iar găsirea lor provoacă din plin imaginația celor mici. Cei care sunt puțin mai sedentari de felul lor și vor să afle secretele din spatele încondeierii ouălor se vor putea „ascunde” împreună cu meșterii creatori în Căsuța Iepurașului. Și vor putea crea ouăle exact cum își doresc. Verzi, roz, mov, cu puncte, dungi sau alte forme geometrice. Sau chiar roz bonbon cu picatele, asa cum le visam eu cand eram de-o schioapa.
 Iar copiii putin mai mari se vor putea înscrie la Olimpiada de Paști, unde vor juca mini-golf cu ouă, se vor întrece la suflatul ouălor sau la rostogolirea lor pe plan înclinat.
 Adică, pe scurt, se vor distra la maxim.

Un copil care se distreaza la maxim inseamna un copil fericit. Iar un copil fericit, inseamna un parinte fericit...nu-i asa?
Deci, sa recapitulam:
  • Iepuras, avem? Avem!
  • Cadouri frumoase, obiecte mestesugarite, oua incondeiate  avem? Avem!
  • Activitati si jocuri pentru cei mici avem?Avem!
  • Oameni plini de caldura, zambete frumoase si buna dispozitie avem? Avem! (garantez eu pentru sibienii mei, pe cuvant!)



 Pentru aceia dintre voi care se gandesc sa vina la Sibiu in acesta perioada, Ibis  vine cu o super oferta-citybreak:66 eur pentru doua nopti si 99 eur pentru trei nopti.


Pentru rezervari se poarte folosi urmatoarea adresa de e-mail reservations.sibiu@ibishotels.ro si urmatoarea parola :blog ChicBoutiquee In pretul acesta se includ, o gustare traditionala precum si un tur al orasului cu ghid turistic, plus un voucher discount la PardonCafe, locul cel mai potrivit pentru o cafea boema intr-o locatie minunata a orasului. Atentie: rezervarile se fac cu minim doua zile inainte! 

Deci , cum spunem, Iepurasi si Iepuroaice din toata tara , uniti-va! 
Si veniti la Sibiu, la Targul de Pasti! :)




 Acest articol participa la campania "Promovam Targul de Pasti din Sibiu" in cadrul BlogalInitiative.

Related Articles

8 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Daaa, va fi o perioada frumoasa in Sibiu! Te invit cu drag!:)

      Ștergere
  2. Am mai văzut și pe alte bloguri... 69 de euro, când de fapt scrie 66. Hmm... ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oooof...bine ca mi- ai atras atentia. my bad!E o greseala comuna , 6 e aproape de 9-pe tastatura:) Gata, am modificat! :) scuuuuuze : p

      Ștergere
  3. Sibiul merită vizitat şi eu chiar nu am fost niciodată până acolo.

    Târgul pare a fi o idee super tare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sibiul este unul dintre cele mai frumoase orase din tara (din punctul meu de vedere-cel mai frumos!) asa ca va astept cu drag. Sunt sigura ca o sa va placa!

      Ștergere
  4. Am vizitat Sibiul si anul trecut si acum 2 ani si intr-adevar este un oras foarte frumos , cu oameni primitori

    RăspundețiȘtergere

Recent Post