In yves rocher

Yves Rocher HAUL

Dragele mele,

Asa cum v-am spus de nenumarate ori pana acum, timpul meu deja este restrans la maxim asa ca incerc sa imi fac cat mai multe din cumparaturi online..
Nu prea imi reuseste lucrul asta din pacate ,insa eu incerc:)

Si inainte faceam comenzi Yves Rocher, am spus de cateva ori ca prefer produsele lor in detrimentul celor Avon. Oricflame nu am mai incercat de mult, cred ca trebuie sa mai plasez si o comanda acolo, sa imi reamintesc cum sunt produsele.

Dr acum vorbim de Yves ROCHER!
Multe dintre voi sunt sigura ca a-ti stiut despre oferta  in care la o comanda de 36 ron primeai cadou un parfum Moment de Bonheur.
De fapt, oferta suna cam asa:
- la o comanda de minim 39 ron se ofera cadou parfumul Moment de Bonheur la 30 ml al carui pret normal este de 140 ron (sau puteti alege setul Un Matin au Jardin Trandafir care contine parfum 20 ml si gel de dus 50 ml ori setul de bijuterii cu ametist)
 
- la o comanda de minim 79 ron se ofera cadou uleiul cu argan pentru dus (200 ml) care este 45 ron
 
- transportul este gratuit pentru o comanda de minim 59 ron
 
- reducere 30% la un produs la alegere (cu exceptia promotiilor, a seturilor, a produselor cu bulina verde si a produselor in editie limitata)
 
Pentru acelea dintre voi care mai sunt interesate gasiti oferta chiar AICI.
 
Pentru ca eram tare curioasa sa vad cum miroase parfumul (recunosc, Simona chiar a reusit sa ma faca foarte curioasa:P) nu am rezistat tentatiei.
Cam asa arata comanda mea:
 
 
V-am mai spus ca pur si simplu ador gelul de dus Jardins du Monde cu aroma de cafea asa ca de data asta am comandat 2 bucati. Nu de alta dar am observat ca si sotului meu ii place tare mult:)
Uleiul pentru par a fost o decizie de ultim moment, am observat ca nu mai am..si chiar aveam nevoie de ceva de genul. Parul meu are se pare destul de multe fire rebele, mai ales dupa ce il intind (btw, saptamana asta ma tund!!!! :)
Apoi, pentru a putea beneficia de oferta pentru transport gratuit am mai ales si o masca de fata , cu lamaie si ghimbir.
In total am platit 60 de ron si am primit parfumul Moment de Bonheur, varianta 30 ml.
 
Nu am folosit pana acum decat gelul de dus asa ca nu pot spune nimic despre ulei si masca de fata. Ce va pot spune e ca parfumul este de-a dreptul divin...si clar se numara printre preferatele mele, cel putin de la Yves Rocher.
 
 
Ce parere aveti despre oferta aceasta?
 
Cam atat pentru azi.
Va pupacesc si va urez o zi minunata in continuare!

Related Articles

14 comentarii:

  1. Si eu ador gelul de dus, intr-o zi la baie, eu sub dus, el prin baie imi spune..."hmmm mirosul asta imi aminteste de cafelutza ta" si a fugit repede sa-mi faca cafelutza.
    Si eu sunt o mare fana a produselor si jur ca le-as propune sa faca si geluri de dus la 750 sau 1 l. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eeeeeeh, uite gelul asta de dush face minuni!:) Mie nu mi s-a intamplat deocamdata si asa doar pentru ca eu nu beau cafea, ce credeai?:)) insa ador mirosul care umple casa in fiecare dimineata.
      Si da...ar fi minunat un gel de dush la 750ml. :)

      Ștergere
  2. am pierdut aceasta oferta , sper sa mai prind parfumul la vreo oferta ,folosesc cateva produse din aceasta gama .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Claudia , am scris in postare cred ca oferta mai este valabila pana azi, inclusiv. Era oferta lunii februaie..poti incerca.

      Ștergere
  3. Gelul de dus e pe wishlist de mult, planuiesc sa dau o comanda in curand :) Imi mai plac si cele cu bumbac si cacao :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu le-am incercat pe cele amintite de tine, mie imi mai place si cel cu aroma de portucala si cel cu aroma de rodie:) Oricum, fac oti banii, asta e clar

      Ștergere
  4. Saptamana trecuta am dat comanda de o crema la Yves Rocher. Imi plac produsele lor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa imi spui si mie daca ai vreo recomandare, asta dupa ce le folosesti..bineinteles:)

      Ștergere
  5. Oferta sună foarte tentant. Îmi plac produsele Yves Rocher, iar gelul de duş cu aromă de cafea este deja celebru. Am o prietenă care este de-a dreptul extaziată de acest produs.

    www.zadinblog.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eeeeh, chiar extaziata nu pot spune ca sunt dar imi place tare tare mult. Si nu l-am descoperit de foarte mult timp. Ai dreptate, produsele Yves Rocher chiar sunt f ok, iar ofertele sunt avantajoase de obicei.

      Ștergere
  6. Am fost si eu ieri in magazin si mi-am luat cateva produse.
    Abia astept sa le incerc!!
    te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ne spui si noua ce ti-a placut si ce nu. :) Asa 2-3 cuvinte despre cosmetice se pot integra in posturile tale, stiu eu :)
      pup si eu!

      Ștergere

Recent Post