In geanta neagra incapatoare New Yorker

Shopping TIME, cu bebelina la plimbare

Totul a inceput in urma cu 2-3 saptamani atunci cand ...fiind vreme frumoasa afara ne-am hotarat noi ca doi parinti grijulii ce suntem  sa ne ducem minunea la plimbare...Si nu aici, prin jurul casei (unde e aer curat, dealuri si deloc poluare) ci..in centrul orasului. Nu de alta, dar trebuia sa ne mandrim si noi cu ea, nu?:)

Ne imbracam, cautam hainute pentru minune ... cautam hainute pentru minune.. intr-un tarziu gasim si noi ceva care sa ne fie pe plac..si ne pregatim sa iesim. Stop! Intr-un tarziu ne dam seama ca avem nevoie de anumite chestii (gen servetele umede + servetele uscate + pampers + suzeta, etc etc) iar Carmen nu are nici o geanta care sa o ajute.

 Okkk! Am cateva genti, ce-i drept (le-am recapitulat pe toate in gand) dar nici una de dimensiunea + bareta lunga (pentru ca nu pot avea in mana sau pe umar o geanta iar in acelasi timp sa imi iau si minunea in brate).Si in plus, in ultimul timp chiar m-am obisnuit sa port o gentuta miiicutza in care imi incape doar strictul necesar..

Asa ca, trebuia sa imi cumpar o geanta.
ZIs si facut...!
Ne-am luat 1 bucata bebelina adormita si cumintica in carucior..si am plecat spre minunatia noastra de mall.
eeeh, ma credeti ca mi s-a parut ataaat de mare mallul nostru micutz de data asta?
De ce?Pentru ca desi am intrat doar in magazinele care ma interesau (New Yorker, Takko, C&A, H&M, Poema) aveam impresia ca parca nu se mai termina. Si...nu stiu cate dintre voi au mai vazut o femeie la cumparaturi atat de grabita.
Ca sa va imaginati mai bine va spun ca intram in magazin si scanam pur si simplu toate lucrurile..daca gaseam pe undeva, intr-un ungher ceva ce ma interesa(deci doar geanta)intram..daca nu ,nu:)

Nelutu imi tot spunea sa stau relax, ca doar nu o sa e trezeasa tocmai cand ne plimbam noi prin mall..insa minunatia noastra nu prea avea chef sa il asculte.
Asa ca , din cand in cand, cand mami vedea ceva interesant si ar fi vrut sa probeze..paf! Incepea sa planga:) Miiiinunat! Cred ca s-a inteles cu sotul meu sa nu ma lase sa imi cumpar nimik:))

Intr-un tarziu, am ramas la ceea ce vazusem prima data, acesta geata din New Yorker. Cred ca mi-am luat singurul produs neredus din toate magazinele alea:)))  A costat 109 ron, bineinteles ca nu este din piele naturala.
E putin cam mare pentru ceea ce mi-as fi dorit eu, insa cred ca isi va face bine treaba. Oricum, am de gand sa caut un picutz si online, poate gasesc ceva mai pe placul meu.



In rest, am vazut cateva lucrusoare frumoase la H&M si Zara! Pff, la Zara am vazut o groaza de bikerboots redusi, numai asa sa imi faca mie in ciuda.
Poate reusesc sa mai ajung inca o data, fara bebelina mea si cu putin timp(foarte putin) ca sa imi cumpar si eu cate ceva. Nu de alta dar am fost chiar cumintica in ultimele luni..stiti si voi:P
Sandra, frumoasa posesoare a blogului Sandra's Fashion Corner (http://www.sandrab.ro/) , in postare de azi are o geanta fix pe gustul meu! Are cineva idee pe unde pot gasi ceva asemanator? Online daca se poate, nu dispun de prea mult timp :P

Apoooi, alt lucru important...se apropie botezul Antoniei :)
Incep sa devin din ce in ce mai stresata pe motivul asta, am impresia ca nu o sa imi gasesc nimic care sa fie pe plac..
Aveti ceva recomandari?
Aaaa,stie cineva cand ajung in magazine noua colectie de la Zara? Cam aia e ultima mea solutie. Acum au o multime de rochite negre si mulate. Corpul meu arata f ok dupa nastere..insa totusi , nu prea mi-as dori sa "ma risc" deja cu o rochie mulata . (Abdomenul meu a avut si zile mai bune, pe cuvant).
Si...nu vreau sa port negru. Vreau ceva colorat, care sa arate starea mea de spirit :)
Am zis!

Va pupacim cu mult drag!
Carmen se intoarce la leganat, la cantat...la zambit..zambit zambit:)

p.s- Am ramas destul de tare dezamagita de lipsa de interes ce o simt pentru bookcrossingul organizat pe blog. Aveam impresia ca totul tine de cartea oferita, tocmai de aceea am incercat sa aleg o carte mult mai ok, al carui autor nu mai are nevoie de prezentari. Totusi, nu prea sunt doritori, si nu prea inteleg de ce.
Zilele urmatoare o sa organizez si un giveaway, sunt sigura ca o sa fie mult mai multe inscrieri acolo. Lucru care ma bucura, dar in acelasi timp ma intristeaza daca compar cu rezultatele de pana acum...1 persoana s-a inscris.
Destul de trist... cel putin pentru mine.
Cartea e frumoasa, merita citita!

Related Articles

16 comentarii:

  1. gentuta ca si a sandrei gasesti pe ebay, dar ar putea sa dureze destul de mult pana sa-ti ajunga. Iti las ceva linkul pt ceva asemanator dar mai iefrina si cu shipping destul de iueftin. Daca ai rabdare sa cauti creed ca gasesti si identica cu a ei si la un pret ok

    http://www.ebay.com/itm/Black-Korean-Clutch-Messenger-Tote-Womens-Satchel-PU-Leather-Shoulder-Bag-New-/370716061652?_trksid=p2047675.m2109&_trkparms=aid%3D555003%26algo%3DPW.CAT%26ao%3D1%26asc%3D154%26meid%3D5425015177943508483%26pid%3D100010%26prg%3D1090%26rk%3D3%26sd%3D261163618290%26

    Te pup scumpo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hey!
      Multumesc tare mult pentru pont dragutza! Arata f bine gentuta si are un pret chiar f ok. Nu ma prea pricep eu la cumparaturi pe ebay, dar dat fiind faptul ca nu mai dispun de foarte mult timp de la o vreme cred ca ar trebui sa ma specializez pe shopping-ul online:)
      Te pup!!

      Ștergere
  2. Pe StarShiners gasesti rochii diverse , colorate , si potrivite pentru silueta ta :) Am vazut si eu o gramada , mai am putin timp sa ma hotarasc , si la mine vine un botez :) Al nepotelului . Cred totusi ca esti norocoasa cu micuta ta , chiar daca incepea sa planga . Sora mea nu reuseste nici macar sa mearga la baie , fara ca bebe sa urle dupa ea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mogio, intre timp mi-am gasit rochita mult visata.:)
      happy me!! Asa cum spuneam, Zara m-a salvat si de data asta. :P
      Si da, sunt constienta ca sunt norocoasa..este o mamarutza cumintica...uite, de exemplu acum doarme de...3 ore:) eh, cumintica,nu?
      Are si ea zilele ei mai aiurea, dar e normal sa mai fie si agitata din cand in cand, stiu asta.
      Sa iti traiasca nepotelul 1000 de ani, multa rabdare surorii tale.te pup!

      Ștergere
  3. Hei, ce frumos ai scris!
    Chiar asta vorbeam zilele trecute cu fetelele de la sala, despre organismul/corpul femeii de dupa nastere. Asta e cea mai mare temere a mea (si a multor alte femei, cred), nr. de kilograme de dupa nastere!

    In legatura cu cartea pe care o oferi cadou, mi-ar placea sa o casting, dar avand in vedere ca blogul meu are doar o anumita tematica si mi-am obisnuit publicul cu altfel de postari, nu as putea indepli toate conditiile de participare la concurs (Sa postati informatii despre acest bookcrossing pe blogul vostru (inclusiv fotografia de mai sus + link activ).

    Pupici si astept poze de la botez!

    Aa, noua colectie Zara e deja in magazine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daniela, sa sti ca m-am gandit si eu la asta inainte sa raman insarcinata. Dar nu foarte mult, dat fiind faptul ca nu am avut niciodata probleme cu greutatea. Imi era foarte ciudat sa ma gandesc. Acum, cred ca fiecare dintre noi suntem diferiti, iar felul in care ni se schimba corpul odata cu sarcina, tine si de bagajul nostru genetic.
      Sa sti ca ma gandesc serios sa schimb regulile bookcrossing-ului, poate e mai bine asa. Fi pe faza:)

      p.s- Da, am observat. Doar ca , la Sibiu, se pare ca nu au ajuns toate hainutele de la inceput, iar eu la prima vizita nu vazusem nimic interesant. Intre timp, mi-am gasit rochita pentru botez...la Zara:)
      Pupici!!

      Ștergere
  4. Thank you Beatrice! You're to kind.
    Love you're blog, you're very beautiful !Guess what? I'm your new follower:P kisses!

    RăspundețiȘtergere
  5. draga mea, desi a fost sucmputa geaca Zara, se mai gasea in perioada reducerilor...acum recunosc, nu am mai zarit-o prin magazine nici in Bucuresti...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai sa sti ca nu am mai vazut-o pe nicaieri.
      Din cate am inteles, in perioada urmatoare Ioana, de la Fashion Spot o sa o scoata la vanzae, poate am noroc si reusesc sa o cumpar:)
      te pup!!

      Ștergere
  6. foarte frumoasa geanta, si beanie-ul, iar pentru rochite poti incerca si targurile de designeri care urmeaza in perioada asta.

    Imi place cum scrii, te urmaresc de-acum.

    te pup,
    Dinna

    www.the-fashionette.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Dinna!
      Multumesc tare mult pentru vizita si pentru idee. Sincer nu ma gandisem la targurile de designer, sper sa se organizeze cate ceva si in Sibiu, in perioada urmatoare.
      te pup si eu!

      Ștergere
  7. Foarte frumos si interesant blogul! Sa scrii mai mult despre fata. Si eu am nascut de curand iar numele fetei mele este tot Antonia. Chiar planuiam o iesire cu bebelina la mall si ma stresez cum o sa fie. Tu ai scos-o imediat dupa ce a mancat sau nu ai tinut cont? Spor la scris in continuare si la shopping, cand reusesti sa ajungi! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Antonia!
      In primul rand felicitari pentru micutza, sa va traiasca 1000 de ani, sa va bucurati de ea si ea de voi!
      O sa incerc sa scriu din cand in cand si despre micutza mea Antonia, insa nu stiu exact cat de des...nu vreau sa transform total blogul.In legatura cu iesirea in mall, de fiecare data cand iesim pe afara incercam sa papam inainte..ca sa nu se trezeasca de foame. Nu de alta, insa plansul de foame...este destul de 'iritant":)
      Nu recomand prea multe plimbari in Mall-uri sau spatii inchise la inceput, exista o multime de virusi in locurile de gen..mai ales ca nu prea sunt aerisite. Eu nu am prea avut cu cine sa o las, asa ca am fost rapida.
      te pup, te mai astept pe aici.

      Ștergere
  8. Sunt curioasa ce rochita ti-ai luat de la Zara, ma bucur ca ai ales sa refuzi negrul, bv!
    Auzi, de unde ai tu alintul asta "bebelina"? :D
    kiss

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hey!
      Am aes sa refuz negrul pentru ca..nu prea imi placea data fiind ocazia. Mi-ar fi placut sa gasesc ceva mai colorat...pentru ca botezul o sa fie in 03.03. insa am ales o rochita alba, simpluta.
      Acum imi caut o pereche de pantofi, probabil tot Zara o sa ma scoata din incurcatura:)) La cate magazine avem noi aici...:(
      'Bebelina"...alintul l-am furat de la Gabi prietena mea. De fiecare data cand ma suna ma intreaba "ce mai face bebesita?ce mai face bebelina?":)) asha ca..pe langa mamarutza, fetitza(titza), bucuruza, puiutz, si alte diminutive de gen ii spunem si bebelina, din cand in cand.
      Oricum, niciodata nu i-am spus nici Ioana , nici Antonia:))
      kiss!

      Ștergere
  9. Thank you for your visit!
    Have a nice day ! Kisses!

    RăspundețiȘtergere

Recent Post